« Boer zoekt vrouw: Gerrit | Main | Vertrouwen wij stemcomputers? (2) »

Benno 35

Vrijdag de 13e werd Benno 35 jaar. Benno is een nuchter type maar vierde voor de zekerheid zijn verjaardag op zaterdag de 14e. Wij wilden maar even gaan, Diana (5 maanden) is een beetje klein voor wilde feesten.

Lucy zorgde voor Diana en Luchiano (8) hielp met de catering. Toen hij daarmee klaar was maakte hij een eerste ronde met de camera. Zondagmorgen wilde hij mij zelfs het vervelende karwei uit handen nemen om de rode oogjes op de foto's te verwijderen. Het wordt nog eens wat met mijn favoriete zoon.

Het feest was leuk omdat er veel verschillende soorten gasten waren. Collega's en vrienden van Benno, collega's en vrienden van Noelle en gewoontegetrouw was de SQL-club daarbij goed vertegenwoordigd.


Verjaardagsparty Benno 35 op 14.10.2006: Benno en Noelle stralend voor hun huis. Klik voor groter/sluiten.

(Klik voor groter)


Bovenstaande foto is door Luchiano gemaakt. Door zijn (relatief) geringe lengte overziet hij de wereld anders. Zo zie ik Ino nooit vanuit dit perspectief waarbij de twee gezichten bovenin ook op aparte wijze uitkomen. De dames zagen er weer mooi uit. Hier nogmaals Bente en Barbara die over ongeveer drie weken gaat bevallen, nu met Luchiano.

Benno was op zijn eigen feest druk aan het bbq-en, een van zijn vele specialiteiten. Met enige moeite kon ik hem op verzoek van een schalkse Natascha even van deze activiteit wegrukken zodat zij het kado kon overhandigen. Deze ceremonie werd afgesloten met een zoen.

Wie dacht dat CasaSpider de snelste blogger van Curacao is heeft het mis. Het feest bij Benno en Noelle is vanmorgen reeds vastgelegd op Latios, het weblog van Luchiano.

Comments

BBQ is altijd goed. Maar het is wel weer een feest zonder glazen.

Dat was een gezellig feestje zo te zien.
En dat is altijd prettig.

Luch schreef zelfs dat hij honger had op dat feest, van uitdelen krijg je honger. Nou, dat kon wel in de krant, want als ik jou moet geloven komt dat bijna nooit voor. Luch is trouwens een fantastische fotograaf, volgens mij dan, ik vraag me wel af of jij daar ook zo over denkt. Dat feestje kwam gezellig op me over. Diana zal op zo'n feestje wel van hand tot hand gaan, of wil Lucy dat niet? Of begint Diana te huilen als iedereen haar op schoot wil nemen?

Heerlijk zo'n feestje.

mannen vinden bbq toch altijd helemaal geweldig? :-) Leuke foto's met blije mensen...ik zit hier met een glimlach :-)

@Brillie: Is het in Apeldoorn pas een feest als er glazen bij zijn dan?
@Renesmurf: We hebben ons prima vermaakt en daar gaat het om...
@Cyberjunk: Eerlijk gezegd heb ik Luchiano helemaal niet zien eten, voor hem is het al snel veel. Hij maakt zeker goede foto's, nog even en ik hoef zelf niets meer te doen. Diana bleef bij Lucy, ze was een beetje onrustig. Waarschijnlijk omdat de muziek niet hard genoeg stond voor haar... :-)
@Meneer Helffer: Het is voor herhaling vatbaar!
@Paola: Ja, er is altijd een man die de bbq wil doen. Ik ben overigens niet zo'n man. Het is een wonder dat de mensen telkens zo blij kijken als ik weer met de camera voor hun neus verschijn... :-)

Mmm.. leuk leuk.

Ik moet ook maar eens weer wat meer foto's van feestje maken.

Vanavond wellicht :)

Geheel offtopic, ik krijg de blauwe achtergrond van je header te grootte van een A4tje in beeld, eer je log begint?

Misschien ben je niet de snelste blogger, maar je was plotseling wel het snelste weg ;-)))

@GJ: Ben benieuwd of het Lego of Vrouwen worden... :-)
@Cinner: Dat kan, dat eerst de achtergrond verschijnt. Maar ziet na het laden de pagina er wel normaal uit?
@Bodo: Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Zeker met een baby van 5 maanden. Toch heb ik met afstand de meeste foto's gemaakt!

Aanvankelijk niet maar inmiddels weer wel Alleen nu heb ik problemen met een virusscanner die zijn werk te goed doet. Kan alleen je log nog op via de last topic list. Maar goed kan er op, dat is meer dan bij womannexdoor en sillycrazyme *zucht*