« Dat begint al goed | Main | Raalte gespoofed »

Scream 4

Diana doet Scream na op zondag 20 augustus 2006 te Mambo Beach. Klik voor groter/sluiten.Diana (3 maanden) wordt steeds grappiger. Sinds twee weken kan ze haar tong uitsteken en afgelopen vrijdag zei ze voor het eerst bewust 'AAA'. Volgens Lucy was de kleine prinses daar zo blij mee dat ze het bijna een uur volhield, dat 'AAA' zeggen.

Soms lijkt het net of je een gesprek met haar hebt. Diana vormt haar mondje en lippen in allerlei bochten en kronkels en probeert met veel inzet klanken uit te stoten. Behalve 'AAA' is het nog niet zoveel, we zijn nu bezig met 'OOO'. Als dat lukt is hallo zeggen een kwestie van dagen.

Ja, dat is nog eens andere koek dan voetballen.

Zondag hebben we voor de zoveelste keer in zee gezwommen. Bij het in het water zakken huilde Diana even. Het water was koud voor 27 graden, maar al snel was ze gewend en deden we onze zwemoefeningen. Ook het afdouchen nadien liet ze gelaten over zich heenkomen, verse moedermelk was haar beloning.

Gewoontegetrouw schoot ik een paar foto's. Pas bij het ontwikkelen viel mij op dat Diana op een foto druk aan het gapen is. Mijn eerste associatie: Scream 1, 2 en 3.

Ter vergelijking hier de close-up's van het originele Scream masker en Diana's editie van Scream 4. Hoe oud was Linda Blair eigenlijk toen ze haar carriere begon?

Comments

Als ze gaapt is ze niet zo knap als wanneer ze lacht, verbaasd kijkt of huilt. Als ze huilt is ze nog knapper dan wanneer ze gaapt. Wat betreft haar eerste geluidje na 3 maanden, dit lijkt mij in de ontwikkeling helemaal volgens het boekje. Je zult hier wel heerlijk van genieten. Vindt Luchiano het ook nog steeds leuk?

Wat een koppie. En leuk dat ik alvast een blik in de nabije toekomst kan werpen ;-)

Mmm, gapen oke. Maar gillen?! Nee, dan maar een prive strandje opzoeken. Ik ben VOOR. Gelijk.

Alsof Linda Blair er wat mee te maken heeft.
Logje was af zonder die laatste zin, die laatste zin schept verwarring.

Zelfs gapende foto's doen gapen. Of komt het door mijn inleving of door de tijd alhier?
Wat doet de fotograaf? Niet omdat Diana gaapt, maar omdat de achtergrond zo staat en zit mee te koekeloeren, althans zo lijkt het. Zou de fotograaf gekke bekken trekken? En zichzelf verdrinken jeugdige (en iets minder jeugdige) schoonheid? Zijn het misschien bekenden?

Shiatsu-technisch lijkt Diana goede oren te hebben. Stevig, mooi gevormd, oorlellen los >goede basisconstitutie.

Na de letter A is het belangrijk om over te stappen op de letter P, laat die O nog maar even zitten, die komt wel. De P is ook leuk om te doen.

@Cyberjunk: Ach, knapheid bestaat bij de gratie van lelijkheid. Dus na zo'n gaapfoto ziet Diana er straks weer extra mooi uit. Praten met haar is inderdaad bijzonder leuk en ook Luchiano is nog steeds dol op zijn zusje...
@Schavuit: Die toekomst is heel nabij, de tijd vliegt met zo'n kleine. Maar dat kun jij zeker beamen...
@Brillie: Gillen is goed voor de longen en lucht enorm op!
@Renesmurf: Verwarring scheppen is op zijn tijd best leuk. Alleen lukt het bij de een beter dan de ander...
@Pascal: De fotograaf trekt (bijna) nooit gekke bekken, hij moet het doen met de bek die hij heeft. De figuranten op de achtergrond zijn geen bekenden, tenminste niet van ons. De 'P' om papa of Pascal te zeggen?

Of Peter ;-)

Casa, je bent schatrijk, want je bezit 2 schattige GEZONDE kinderen en een hele LIEVE vrouw, en daar gaat hem om!
Meer mensen moeten leren om met geluk om te gaan.....

Even off topic, ik hoop dat ik vanavond om uiterlijk 23.00 u, maar liever nog eerder. waarbij ik uitga van de Nederlandse tijd, kan nalezen of het gelukt is met het Nederlandse paspoort van Lucy. Voor zover mij bekend zou dat vandaag gehaald kunnen worden bij Kranshi als de pasfoto's door de screening heen zijn gekomen.

ja .. das inderdaad andere koek dan voetballen .. veel mooiere koek .. afgezien natuurlijk van je Linda Blaire opmerking .. je kon het duidelijk weer effe niet laten .. maar ok .. het zij je vergeven ..

@Pascal: Niet geheel logisch als de 'AAA' de enige klinker is die zij kent... ;-)
@Boutie: Je hoort mij niet klagen. Ik weet alleen niet of Luchiano in zijn huidige coole periode 'schattig' genoemd wil worden...
@Cyberjunk: De post voor vandaag is al klaar en wordt later gepubliceerd. Wellicht dat ik het al dan niet slagen met het paspoort snel even in een comment kan melden.
(Speciaal voor jou)
@Henk: Het is voor jou al gauw betere koek dan voetballen, nietwaar? En Linda Blair was een mooie vrouw, maakte alleen zo nu en dan de verkeerde keuzes. Wat dat betreft heb ik meer vertrouwen in Diana... :-)

hehe, dan is hallo zeggen nog een kwestie van dagen...ik lig compleet in een deuk.... ik zeg, move over linda...here comes diana :-)