« Hanging around at the rock (or a tree) | Main | Scream 4 »

Dat begint al goed

Bij Brillie, Renesmurf, Cyberjunk en vele anderen hangt dit weekend de vlag in top. Het Eredivisie seizoen 2006/2007 is begonnen. Na oneindig lang wachten kunnen we weer voor de buis hangen om te genieten van het nationale voetbal.

Dat is even wennen voor Henk Timmer, drie goals om de oren krijgen in GroningenNou ja, genieten. Het leven van een Feyenoorder gaat zelden over rozen. Wanneer heeft Henk Timmer voor het laatst drie goals om de oren gekregen?

Samen met de competitie is ook voetbalpoules.nl van start gegaan. De Webloggers zijn met 30 mensen vertegenwoordigd. Best gek, want volgens de regels mogen er slechts 25 amateurs per poule meedoen.

Na de eerste spelronde voert Kabritu di Keeshi (Geit van Kaas) de ranglijst aan. Real CasaSpider doet het met een vierde plaats niet slecht.

Helaas, de organisatie van voetbalpoules.nl heeft in haar wijsheid besloten dat de eerste spelronde niet meetelt. Dit vanwege het grote aantal mensen dat nu van vakantie terugkeert en wellicht de eerste ronde niet heeft ingevuld.

Misschien begrijpelijk vanuit het standpunt van de organisatie, voor mij persoonlijk zijn de druiven na de kansloze 3-0 nederlaag van Feyenoord bij FC Groningen dubbel zuur. Een echte Feyenoord-supporter klaagt echter niet, hij ploegt onverstoorbaar voort.

Daarom bij deze een oproep aan alle deelnemers van de Webloggers subpoule om voor 1 september de Extra Voorspellingen in te vullen. Wie niet weet wat hiermee wordt bedoeld of hoe dit moet kan mij emailen op casaspider apenstaart gmail dot com.

Volgende week begint voetbalpoules.nl met een schone lei. Dat kan van Feyenoord helaas niet gezegd worden.

Comments

In ieder geval zijn je verlsagen over de competitie in de Eredivisie niet zo frequent als die van de WK en dat maakt dat ik me er redelijk bij neer kan leggen dat je weer zo nodig over voetbal moet gaan schrijven. Ik heb zelf vastgesteld dat iedereen zo z'n tics mag hebben en voetbal is nu eenmaal een tic van (de meeste) mannen.

Hee, das vreemd. Normaal kan ik je logs wel volgen. Maar deze keer is het klare taal niet te volgen. Iets over in top, en bij andere weer niet, zoals in Rotterdam? De tic komt even hier niet aan. Maar ja, ik ben dan ook niet een van de meeste mannen. Das wel duidelijk.

Lowlands is wel leuk ja.
Morgen werken even weer doorbijten, maar ja, daarvoor zijn we op de wereld.

Ajax - RKC (5-0).
De eerste klap is een daalder waard!

;-)

Ach vooruit, we tellen de 3-0 niet mee (Feyenoord doet toch altijd al voor spek en bonen mee) ...

;-)

tsja .. ook dat begint weer .. ach ja .. het hoort erbij .. ieder zijn meug ..

voetballen - komend weekend gaat het echie beginnen voor de webloggers. CasasPa

Errug gezellig weer dat voetbal!!

Met die 20 miljoen moet er toch iets fatsoenlijks zijn terug te halen? Cruz bijvoorbeeld?

AZ is goed van start gegaan!!!

@Cyberjunk: Laat ik nu gedacht hebben jou juist een plezier te doen met een voetbalverslag... ;-) Wel een interessant thema, waarom de meeste mannen van voetbal houden en de meeste vrouwen niet...
@Brillie: De volgende keer schrijf ik het voetbalverslag wel op een QSL-kaartje of zend het uit op de 50-meter band...
@Renesmurf: Ja, tot mijn verbazing schreef je laatst dat we leven om te werken.
Lowlands... is dat ook een voetbalclub dan?
@Antiano: Het eerste gewin is kattengespin. Wie het laatst lacht, lacht het best. De eersten zullen de laatsten zijn. Etc.
@Bodo: Ajax had anders maar wat graag voor spek en bonen meegedaan in de UEFA-Cup 2002. Met een Amsterdams budget hadden wij de Champions League er nog wel bij gepakt, hehe... :-)
@Henk: Jij bent al de derde mannelijke reageerder op het CasaLog die niet van voetbal houdt. Hmmm, dat geeft te denken.
En dat terwijl jij in het land woont met een van de mooiste competities ter wereld...
@CasasPa: Zo is het, houd de naam van Faas Wilkes hoog!
@Donna: Zal ik je nog wat details over Groningen-Feyenoord mailen... ;-)
@Piet: Valt me nog van je mee dat je niet Horst Hrubesch noemt...
@Willisha: Klopt. NAC een stuk minder...

FCCCFCCFCCFCCC we are the champions..lalalala..

:)

Oh, aardig kloten dat het pas vandaag begint met voetbalpoules!! :(

nah, dat is ook niet aardig, ik als een bezetenen de boel nog invullen, telt het niet mee..... verder zwijg ik wijs over Feyenoord....want oh die graafschap... *slaakt diepe zucht*

@GJ: Verkoop de huid niet voordat de beer geschoten is! Maar ik gun Groningen het succes wel, alleen jammer dat het net tegen Feyenoord moest. Voor de eerlijkheid moeten jullie nu Ajax en PSV ook pakken...
@Paola: Vergeet ook de extra voorspellingen en de wedstrijd van de week niet... ;-)
Met een beetje pech/geluk komen Feyenoord en De Graafschap elkaar in de nacompetitie tegen, heel verstandig dus van jou om te zwijgen...