« Toch een leuke dag | Main | Mannen zijn aanstellers »

El Sapo El Sapo (27)

1.

Luchiano (8) en ik zitten in de lappenmand. Niet heel diep in de lappenmand want we komen er regelmatig uit. Ik heb een grieperig gevoel en Luchiano blesseerde zich zaterdagochtend tijdens de karateles. Hij kreeg ineens heftige steken rechts in zijn zij.

De steken bemoeilijkten het ademhalen. De diagnose van dokter Spider luidt een verrekte spier. Juist tijdens deze les deed Luchiano namelijk bijzonder zijn best om zijn heup goed in te draaien. Waarschijnlijk iets te enthousiast. Na drie kwartier waren we weer thuis. GameBoy spelen gaat zonder problemen.

2.

Op maandag 21 augustus was Diana 108 dagen oud. Lucy en Luchiano maakten foto's van onze prinses. Houd er wel rekening mee dat zij vandaag al 113 dagen oud is en daarmee 1.04% ouder dan tijdens de photoshoot.


Diana is 108 dagen oud op 21 augustus 2006. Klik voor groter/sluiten.Diana is 108 dagen oud op 21 augustus 2006. Klik voor groter/sluiten.Diana is 108 dagen oud op 21 augustus 2006. Klik voor groter/sluiten.Diana is 108 dagen oud op 21 augustus 2006. Klik voor groter/sluiten.Diana is 108 dagen oud op 21 augustus 2006. Klik voor groter/sluiten.

(Klik op een thumbnail voor vergroting)


3.

Voordat we zaterdagmorgen naar de karateles gingen had Luchiano jeuk op zijn rug. "Kun je me even krabben, papa?", vroeg hij. Ik krabde. "Neen, hoger." Ik krabde hoger. "Iets naar links". Ik krabde iets naar links. "Neen, andere kant." Ik krabde aan de andere kant. "Pfff, ja zo is het goed."

Luchiano besloot met een mooie filosofische spreuk: "Papa, er is geen leven zonder je ooit te krabben."

En zo is het maar net.

Comments

1: heel veel stekte en beterschap!

2: Dat ziet er leuk uit!
Tessa is nul dagen.

3:Krabben hoort bij het leven, net als poepen!

1: Je kunt in elk geval nog schrijven ondanks dat je wat grieperig lijkt. En als het met Luch zijn spier niet beter gaat binnen een dag of 3, laat dan een ECHTE dokter even een diagnose stellen, want dokter Spider is dan een deskundige papa, maar geen echte arts.

2: Diana als bloemenmeisje is helemaal super, haar andere houdingen zijn in elk geval heel leuk.

3: Het is te hopen dat Luch later in elk geval nagels heeft om zijn gat te krabben.

Op foto nr.3 lijkt Diaantje sprekend op haar mama. Maakt Diana al brabbelgeluidjes? Laat het een horen als het kan. :)


@Renesmurf: 1. Dank je! 2. Zeker, en jij gefeliciteerd met Tessa... 3. Wat doe je vaker, krabben of poepen?
@Cyberjunk: 1. Ik houd me groot. Met Luchiano's spier gaat het alweer stukken beter en ik sta mijn mannetje wel als (huis)dokter hoor... :-) 3. Dat hopen wij ook!
@Boutie: Ze brabbelt al heel wat, al is het voornamelijk 'AAA'. Het wordt ijd voor een nieuwe CasaMovie, met Diana...

El Sapo moet wel de juiste volgorde aanhouden. Bij 1 zit hij al in de lappenmand na de karateles terwijl hij bij 3 nog jeuk heeft voor hij naar de karateles moet gaan.
Mensen die zeggen dat een baby lijkt op iemand (meest vader of Moeder) zijn volgens mij verziend. Zij kunnen zo'n 20 jaar in de toekomst kijken, ik zie nooit enige gelijkenis.

ik tel dat niet.

Griep? In deze tijd van het jaar? Das gek.

@Angel: Neen, dat is een bekende literaire stijlvariant, ken je die niet? Ik geloof dat jij meer op je vader lijkt, klopt dat?
@Renesmurf: Kun je het niet een weekje bijhouden? Statistieken zijn veelzeggend...
@Brillie: Ja, het komt door de airco denk ik...

Angel, niet omdat jij het niet kan zien betekent het dat een ander het niet kan zien. Ik zie trouwens meer dan jij denkt. Maar ja, niet iedereen kan bepaalde dingen waarnemen.... Maar, dat is heel wat anders.

Ik dacht, nu kijk ik eens op Casa's Log. En ik had een heel ander beeld van je. Wat een schattige foto's van je dochtertje.

Dan te bedenken dat er landen zijn waar je 's winters ook nog autoruiten moet krabben.

schijten onthou je beter dan krabben, dat laatste gaat vaak automatisch, dat is net als nagelbijten.

Schijten is noodzakelijk en inderdaad een soort automatisme. Nagelbijten is dus absoluut NIET noodzakelijk, het is een vies gezicht voor iemand om dat aan te moeten zien en er is niets automatisch aan, als mensen dat willen kunnen ze het nalaten. En als ze het niet denken te kunnen, dan zijn er methodes om er van af te komen door de nagels bijvoorbeeld met een smerig goedje in te smeren. Als men dat doet, dat houdt het automatische nagelbijten vanzelf wel op.

@Boutie: Ieder mens ziet andere dingen, jij hebt waarschijnlijk heel goede ogen... :-)
@Mieke: Welkom! Nu ben ik wel benieuwd naar het beeld dat je van mij had...
@Ja: Ja, dat hoeven wij niet te doen. Op de rotsen van Mambo Beach wemelt het echter wel weer van de krabben. Ter compensatie...
@Renesmurf: Toch prefereer ik krabben boven nagelbijten. Schijten kan echter ook enorm opluchten...
@Cyberjunk: Een goede tip tegen nagelbijten is om eerst de kont te krabben. Met dezelfde nagels wel te verstaan!

Beterschappen.
Foto 2!

Scheterbap!

he jakkes wat een gedoe hier in de comments...ik haak even af hoor..... ngales bijten doe ik al heel lang niet meer gelukkig....
Diana is prachtig!! Beterschap voor de mannen

@CasaSpider: Angel lijkt op niemand. Angel is uniek! Gelukkig maar.

@Piet: Ieder mens is uniek, jij ook. Dat wil echter niet zeggen dat er, afgezien van verschillen, niet evengoed overeenkomsten zouden kunnen zijn. En op elkaar lijken, overeenkomsten hebben, betekent niet dat er bedoeld wordt dat mensen precies hetzelfde zijn.

Beterschap aan beiden.

@Pascal: Thanx, die met de koe... :-)
@Cockie: Wank you del!
@Paola: Ja, het nivo daalt snel als jij er niet op tijd bij bent. Achteraf was het niet voor de mannen, maar voor de vrouwen nodig...
@Piet: "Angel lijkt op niemand" klinkt in ieder geval beter dan "lijkt nergens op". Inderdaad, gelukkig maar... ;-)
@Cyberjunk: Geloof Piet maar, Angel is unieker dan de meesten...
@Don Amaro: Wij stelden ons een beetje aan...

@Casa, een wat late reactie maar ik schijn inderdaad meer op mijn vader te lijken. Maar dat heb jij toch niet kunnen zien toen ik 3 maanden was?
Maar ik ben uniek in mijn gewoon zijn....

@Dejongones: Welk nummer heeft dat menu bij Pleincafe? Ik heb het er nooit gezien!
@Angel: Volgens mij ben jij niet ontzettend veranderd... ;-) Dat unieke in je gewoon zijn is een puike omschrijving!