« Een baby of strijken | Main | Bevrijding op Bevrijdingsdag? »

Voor alle F5'ers

Geen nieuws van het babyfront. Veel valt er niet te melden, maar om te voorkomen dat mensen de hele nacht doorblijven F5'en hier het bericht dat het nog niet echt rommelt in Lucy's buik.

Het was derhalve een rustig dagje. Om 13:00 uur begon FC Groningen-Ajax op ESPN. Door mijn jarenlange ervaring weet ik inmiddels hoe dit soort wedstrijden afloopt, immers Ajax zijn de Duitsers van de Eredivisie. Toch liet ik mij even verleiden bij een 2-0 stand in Gronings voordeel na een minuut of 65. Uit nationaal belang is het wellicht beter dat Ajax de voorrondes voor de Champions League ingaat.

Bij videotheek Movietime haalden we twee films, Scary Movie 3 en Big Momma's House 1. Om het gevoel voor humor van de baby te testen. Terwijl we naar Scary Movie keken kwam Meubleria La Belleza de door ons bestelde commode afleveren. Tot mijn verbazing was het een bouwpakket.

"Ik dacht dat hij kant en klaar geleverd werd", zei ik lichtelijk teleurgesteld tegen de twee mannen. "Wij zetten hem nu in elkaar", antwoordden zij tot mijn opluchting. Door Scary Movie 3 heen hoorden wij geboor, geklop en nog andere geluiden. Het paste wonderwel bij de film. Een half uurtje later stond de commode te blinken.

CasaSpider maakt niet snel reclame ergens voor, neen kijk dan maar eens naar de Google Ads, maar Meubleria La Belleza is een uitstekende zaak. Lage prijzen, hoge kwaliteit en perfecte service. Zo werden wij tweemaal door hun gebeld. Dinsdag om te zeggen dat de levering een dag later plaatsvond en vandaag om te informeren of wij thuis waren. De winkel is te vinden op de Roodeweg 125.

In het gezelschap van Sugey en Luchiano (8) vertrok ik even later naar Centrum Supermarkt. Sugey zag er wederom uit zoals het een Chica de la Semana betaamt. We hadden derhalve veel bekijks. Diverse dames kan men gewoon horen denken, wat heeft die lelijke Makamba met zijn vrouw gedaan, haar ingeruild voor dit jongere exemplaar of wat?

Maar niemand vraagt iets. Behalve bij Robbie's Lottery waar we op een aantal nummers voor Wega di Number gokten. De dame waar ik mijn nummers altijd inlever kon zich niet meer bedwingen en vroeg of Sugey wellicht een zus van Lucy was.

Big Momma's House 1 staat klaar in de video. Dat wordt gezellig eten straks.

Comments

Wij f5'en ongeduldig verder hier in Doetinchem...
Ben je zo bekend en/of berucht dat die diverse dames weten welk exemplaar je vrouw is?;)

De beste gaat door! Als je Feyenoord verslaat en vervolgens de ploeg die AZ versloeg met 4-3 uitschakelt ben je een terechte winnaar. En een gelukkige winnaar.

Zouden die dames niet kunnen denken dat Lucy haar 'lelijke Makamba' heeft ingeruild voor iets jongers?

Nou, dat had ik niet verwacht dat de baby later dan op de uitgerekende datum geboren zou worden. Natuurlijk, dat kan, maar ik vind het toch opmerkelijk. Wat dat bouwpakket betreft, het valt me nog mee dat die mannen dat in elkaar hebben gezet, bij jullie is er nog service. In Nederland is dat er echt niet meer, Ikea laat het je mooi zelf doen.

@ Cyberjunk..... ja ja die baby heeft een eigen wil. Zo was het ook gegaan bij mijn zwangerschap. Ik was 17 oktober uitgeteld en de baby vond het wel lekker daarbinnen. Tot 3 keer toe werd ik ingeleid en eindelijk op 27 oktober is onze zoontje geboren.
Ik denk dat Casa Jnr het heel lekker vindt in de buik van Lucy.
Trouwens een tip die niet werkt: ananas eten helpt niet, ik heb kilo's verse anananas gegeten om "het te prikkelen", heeft niks geholpen.
@ casa zoals Dytiscus schrijft..... wij blijven F5 hier! S P A N N E N D!!!

mooi dat die commode er is. Maar wel erg last minute, dit soort dingen moet dacht ik een maand tevoren gereed zijn? Overigens: zit vandaag bij de jongens in Utrecht: spoorwegmuseum, film en/of bowlen en ijs eten bij de Molen. CasasPa

Lekker langzaam, ik blijf ook kijken. Is het toch een meisje? Die willen altijd goed voor de dag komen, duurt effe.

we blijven afwachten .. in spanning .. een echte cliffhanger .. als het en jongetje wordt heet hij vadt Cliff Spider .. klinkt wel stoer trouwens ..

Naarmate de spanning stijgt, daalt het niveau van de films... Hee, ik zie hier een nieuwe theorie ontstaan (uiteraard niet wetenschappelijk onderzocht)

ik ben het niet van dat f5en in doetinchem...ik ben dat domme blondtdtdtje die niet eens wist dat dat kon ;-)

Ik heb op jouw aanraden mijn nagels rood gelakt tegen het nagelbijten maar die lak slijt zo van het steeds maar aanslaan van die F5 toets. Ik hoop maar dat zij gauw komt!

"Uit nationaal belang is het wellicht beter dat Ajax de voorrondes voor de Champions League ingaat"

Gr#$##$om.. De sterkste heeft het recht om door te gaan, als dat nu toevallig FCGroningen is... Afgunst, dat is het!

Maar helaas, lucky ajax ging weer in de laatste minuut door.

Enfin, ik ga er verder ook niet op in :)
Succes met de loterij.

Ja, dat krijg je nou met zo'n harem, dan komen er praatjes in het durp.
Het wordt nu wel erg spannend. En Cleo staat ook al op springen, ik weet niet waar ik eerder moet gaan kijken als ik bij jullie allebei sterretjes zie, zoooo spannend!

Grappig. Ik wist meteen wat je bedoelde met F5. Kan je nagaan hoe bepaalde computer handelingen zo standaard zijn geworden .... zonder dat we het beseffen.

Wachten op de baby..... pff. Wellicht halen wij u nog in.

En deze Cyberjunk maakt dankzij deze reacties ook gebruik van F5, van dit soort MS Dos-achtige gebruik van het toetsenbord was ik het bestaan al bijna vergeten. Maar het werkt goed, ik kan niet anders zeggen.

Het is nu 13.39 nederlandse tijd...hoe laat staat Casa op om zijn log bij te werken? zucht........ Mijn linkerwijsvinger heeft eelt van het drukken op F5 (auw)

Hmmmmm..Casa heeft duidelijk geen lap-top met wireless maar een "old school PC".
Anders had hij wel "live" een berichtje uit het ziekenhuis geschreven.

Zou dat mogen, live een bericht vanuit het ziekenhuis schrijven? Dat stoort volgens mij de medische apparatuur, dus ik denk dat dit verboden is. Of is alles tegenwoordig zo geavanceerd dat laptops en medische apparaten elkaar niet meer "bijten?"

@alle medereageerders: idd wel opvallend dat er nog geen nieuw berichtje op de site staat, zelfs geen reactie op onze reacties... Ik vermoed dat er actie plaats vindt daar aan het babyfront

@ Pascale.... iid. Er is "iets" gaande. Ik blijf F5-en (auw)
Zouden we een virtuele beschuit met muisjes krijgen van Casa?

@Dytiscus: Een harem is teveel eer, maar in een groot dorp als Curacao leer je in de loop der tijd toch heel wat dames uhm mensen kennen...
@Piet: De laatste tien minuten speelde Ajax redelijk, daarvoor was het toch echt armoe troef. Mensen oordelen op grond van wat ze zien. Op dit moment zien ze mij vaker met Sugey dan Lucy met een andere man. Dat willen wij graag zo houden... :-)
@Cyberjunk: 3 Mei was de datum van de huisarts. De gynaecoloog (die knappe man) zei 5 mei, dus hij kan nog gelijk krijgen. Inderdaad uitstekende service van La Belleza!
@Tashita: Ik ga er ook vanuit dat de baby het goed naar zijn zin heeft in Lucy's buik. Misschien heeft hij/zij mij al horen bulderen en blijft daarom liever binnen...
@CasasPa: Een commode is ook weer niet zo vreselijk belangrijk toch? Klinkt als een gezellige dag daar in Utrecht. Doe de jongens maar de groeten!
@Jannie: Als ik zie hoe lang het duurt voordat de dames hier bij de deur zijn als we weggaan kan het heel goed een meisje worden ja... ;-)
@Henk: En als het een meisje wordt zeker Clivia, hetgeen een stuk minder stoer klinkt...
@Pascale: Klopt als een bus, hoewel er toch wel valt te lachen om Scary Movie 3. Wat wordt onze volgende film vraag je je dan af...
@Paola: Zo leert Doetinchem dingen aan Doetinchem. Een wonder dat Doetinchem nog geen universiteit heeft!
@Carin: Een echte secretaresse slaat de F5-toets aan met een potlood, dat staat pas elegant!
@GJ: Jij bent erbij geweest, dus ik begrijp je frustratie. Na de goal van Ajax heb ik direct de tv uitgezet...
@Ricky: Een harem alsjeblieft, 1 vrouw onderhouden is al duur genoeg, haha... :-) Ik zal Cleo ook eens bezoeken, ben benieuwd...
@Don Amaro: Zo is het. Ken jij ook nog F7-F7? Dat betekende heel vroeger Help-Help, het was de functietoets van de oudste WordPerfect...
@Erwin: Dat is goed mogelijk, wanneer is die van jullie uitgerekend?
@Cyberjunk: Toetsen zijn moeilijker te onthouden maar bij veelvuldig gebruik efficienter dan de muis...
@Tashita: Hier is het nu 10:19 (16:19 in NL) en ik ben druk met beantwoorden van alle commentaren... :-)
@Cerito: Ik mag geen laptop met wireless. Lucy is veel te bang dat ik dan op Pleincafe Wilhelmina ga internetten in plaats van dominoen...
@Cyberjunk: Geen idee, maar ik neem alleen de camera mee. En de babytas natuurlijk...
@Pascale: Pfff... ik ben al bijna een half uur bezig met beantwoorden. Moest vanmorgen eerst met Sugey naar Immigratie, 2 uur wachten maar nu hebben we een stempeltje tot 20 mei...
@Tashita: Zie voorgaand commentaar. Maar blijf gerust F5'en, het beschuit hebben we nog niet in huis... :-)

Ik wordt vanzelf wel wakker als het water begint te koken. De fluit zal dat wel doen.

Ach ja, Groningen raakt de beste spelers kwijt en dan zakken ze weer naar beneden.

F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 ...
Geen stukje van Casa vandaag. De laatste keer had je daar een goede reden voor.

Bevrijdingsdag... ja hoor, dit gaat um worden.

Geboren worden op Bevrijdingsdagh is natuurlijk wel mooi. Voortaan altijd vrij op je geboortedag (moet de kleine later wel ambtenaar worden. F5F5F5F5F....

Het KAN ook nog morgen worden hoor, bevallingen kunnen lang duren.

Ctrl+R Ctrl+R Ctrl+R Ctrl+R (ik gebruik FireFox)

Ik denk inderdaad dat op Curaçao spannende dingen plaatsvinden ....

Ctrl+R Ctrl+R Ctrl+R Ctrl+R

Heb onderwijl plijster rond mijn linker wijsvinger van het F5-en. Waarom laat casa ons zo in spanning? Tjonge jonge hahahahahahaa (f5-F5-F5 etc)

Nou Tashita, denk maar aan je eigen ervaringen, waar je mij zo gloedvol over wist te vertellen. F5F5!!

ik f5 ook nog maar een keer...... hij doet ut erom...zijn stats schieten omhoog :-)

@Brillie: De fluitketel zendt uit over de korte golf...
@Renesmurf: De macht van het kapitaal...
@Lijn: Gisteren was ik vooral erg moe, niet echt een goede reden... ;-)
@Cockie: Een toepasselijke naam, maar Lucy dartelt door het huis. Maar het is hier nog vroeg...
@Carin: Op Curacao heeft niemand vrij op Bevrijdingsdag. Andere opties (behalve ambtenaar) staan dus open!
@Cyberjunk: Alles is mogelijk, van mij mag het vandaag gebeuren...
@Don Amaro: Spannende dingen genoeg, maar nog geen baby!
@Tashita: Je kunt ook een plakbandje over de F5-toets plakken, dan gaat hij automatisch... :-)
@Paola: Ja, "baby's sell" dat is zeker... :-)