« Eindelijk... een nieuwe Chica | Main | Voor alle F5'ers »

Een baby of strijken

Op dinsdagmorgen liep de wekker om 06:02 af. "Volgens mij gaat het binnen nu en enkele uren gebeuren", waren Lucy's eerste woorden. Zij voelde een merkwaardig soort pijn, alsof ze moest menstrueren. We besloten Luchiano (8) thuis te houden. Hij protesteerde niet.

Ik moest naar Immigratie. Ondanks dat Sugey's visum een maand geldig is dient na twee weken een verlengingsstempel in haar paspoort gezet te worden. Dat betekent eerst anderhalf uur in de rij staan. Gelukkig stond en zat ik achter een aardige Colombiaanse vrouw met een precies één jaar oud kind dat de hele tijd de rits van mijn tas open en dicht wilde doen.

Intrigerend. Op het moment dat ik aan de beurt was en bij het loket de paperassen uit mijn tas haalde ging de telefoon. "O, o, Lucy", flitste het door mij heen. Maar het was een onbekende vrouw. Daar kan ik zo pissig om worden, van eerst anderhalf uur saai in de rij staan en dat er dan iemand precies op het moment belt als ik aan de beurt ben. Wat een timing.

Fascinerend. De ambtenaar noteerde wat gegevens op een copie van Sugey's vliegticket en behield het paspoort. Donderdag kan zij het weer ophalen. Thuis bleek er helemaal niets aan de hand te zijn. Lucy stond gezellig te strijken.

Luchiano (8) en ik gingen boodschappen doen bij supermarkt Mangusa te Rio Canario. Na het long weekend waren meer mensen op dat idee gekomen, het was er een complete chaos. Dat is ook al zoiets vreemds. Echt dichtbevolkt is Curacao niet, maar het lijkt wel of iedereen zich elke keer op dezelfde plaats wenst te bevinden als ik.

Irriterend. Het is nu 14:32. We rusten wat uit en gaan zometeen een paar spullen kopen. Voor de zekerheid gaat de babytas mee.

Comments

oh oh spannend!!!!! Ik zit ook hier op hete kolen elke keer te F5-en hier hahahahahaha. Ik leef met jullie mee.

Het wordt nu wel heel spannend...

maar wie was nu die onbekende vrouw?

Dat kan toch niet lang meer duren... veel sterkte gewenst alvast, jullie allen, en vooral Lucy.

Nou, jullie weten goed de spanning op te bouwen. Ik ben benieuwd hoe lang Lucy het nog volhoudt om te strijken. Toch leuk dat iedereen altijd graag bij jou in de buurt is. We hopen snel iets van jullie te horen.

En de waterkoker? Je moet toch dan water koken?

ja logisch dat iedereen bij jou in de buurt wil zijn, ze zijn allemaal benieuwd of t kindje al komt.

Ik gok op 3 mei.

Weer die tas! Vorige keer had ik ook al het idee dat die baby in die tas 'afgeleverd' ging worden.

Man, ik weet ineens niet goed hoe ik moet reageren, ik laat alleen maar even merken dat ik je nog steeds op de voet volg.

het wordt knijpen ... ook voor ons ...

Kookt het water al?

@Tashita: Dank je voor het meeleven en het F5'en!
@Ricky: Ja, we zitten in de laatste minuut van onze Champions League finale... :-)
@Charlotte: Dat wil ik ook wel weten! Misschien is het tijd voor een monument?
@Cockie: Lang is relatief, maar dit jaar moet het toch wel gebeuren...
@Margriet: Ik zal kijken of ik nog iets kan verkreukelen... :-)
@Brillie: Ja, heet water. Maar waar dat nou precies voor nodig is?
@Pascale: Dan kunnen ze toch echt beter in de buurt van Lucy zijn!
@Ruben: Hij staat genoteerd. Je bent warm!
@Pascal: Hoe noem jij zo'n ding dan?
@Cyberjunk: Maakt niet uit hoe je reageert, ik vind het leuk dat je ons zo op de voet volgt...
@Henk: Knijpen, puffen en persen... :-)
@Brillie: Ja, het water kookt al. De aardappels zitten erin.

ik merk toch wel wat stress bij jou. Volhouden joh.

Ik heb het gevoel dat iedereen zich bevindt waar ik me bevind las ik in een rij sta. Wat voor rij dan ook. Nog een paar keer vals alarm en het is 7 mei!

Inderdaad spannend en we wensen je sterkte (ook aan Lucy, Luchiano, Sugey en de rest). Zoals je ziet ... wij allemaal hier (in weblog-land) leven met jullie mee.

En en en en en en en en?????

ik zal nooit meer bellen casa :-) hehe....

oe ik vind het zooooooooo spannund daar bij jullie........

Ik ga er nog van nagelbijten, al die spanning, oef...

ik zeg:

* 19.00uur (start FCGroningen)
* meisje

:)

Nou nou...wat een ophef....ik hoor het allemaal wel.

@CasasPa: Stress is een natuurlijk middel om extra alert te zijn. Belangrijkste is dat stress niet al te lang duurt... :-)
@Piet: En als er meerdere rijen zijn dan? 7 Mei lijkt mij inmiddels een plausibele datum...
@Don Amaro: Ja, gek is dat eigenlijk he? Maar leuk is het wel...
@Tashita: Nog steeds niks, vanacht vijf keer binnen vijf minuten wat steken, maar daarna was alles weer normaal. Blijven F5'en... :-)
@Paola: Vanmorgen heb ik ontdekt wie de geheimzinnige dame was, ze komt helaas niet uit Doetinchem... ;-)
@Carin: Niet doen! Beter doe je er rode nagellak op, dat staat feestelijker!
@GJ: De kans dat 19:00 Groningen begint acht ik redelijk zeker, je tweede voorspelling... we'll see!
@Cerito: Jij behoort duidelijk niet tot het leger der F5'ers... :-)

Ophef? Cerito toch, this is worldshocking...;-) Nee even serieus, dit is niet zomaar iets waar teveel ophef over wordt gemaakt, maar het is steeds opnieuw weer iets bijzonders, de spanning voor zo'n geboorte, dat mag jij niet afdoen alsof het niets bijzonders is.

@CasaSpider: dan blijkt de rij die ik uitzoek minder snel te verdwijnen dan andere rijen. Ook al zijn die andere rijen groter dan mijn rij toen ik daar in ging staan.

@Casa:
Ik geloof dat wij 'm ook zo noemde, maar ik lees het als een tas waar je een baby indoet, in plaats van tas met babyspullen.

Ik wens jullie allemaal héél veel sterkte met de komende bevallingsklus.
En nog even over dat kind in die rij: daar ben je nog goed weggekomen. Voor hetzelfde geld gaat het met andere ritsen staan spelen. ;-)

Geduld is een schone zaak.
Dat kan je van een bevalling niet altijd zeggen.

Ook hier op Madeira wordt meegeleefd! Weinig tijd voor Internet, maar je moet prioriteiten stellen :-D

@Cyberjunk: Ik begrijp Cerito wel, die denkt meld het nou maar als het zover is. Maar ik ga vrolijk door... ;-)
@Piet: In dat geval is het beter iemand anders de rij te laten uitkiezen. Een tip: wissel nooit van rij!
@Pascal: Analoog aan boodschappentas zeker...
@Verbal Jam: Dank je, we zullen het nodig hebben! En over dat 1-jarige kind, dan had de moeder vast wel ingegrepen...
@Renesmurf: Ook dit commentaar kan zo weer op een tegeltje... :-)
@Willisha: Ik heb de indruk dat jullie de hele dag in de auto zitten te filmen... ;-)