« Koninginnedag 2006 | Main | Een baby of strijken »

Eindelijk... een nieuwe Chica

Ongeveer zes maanden geleden plaatsten wij de tot dusverre laatste Chica de la Semana op lachicamerengue.com. Sindsdien had Lucy minder zin om haar ronde op het strand van Mambo Beach te maken. Ook lijken er minder dames voorhanden te zijn.

Soms krijgt men dingen echter gewoon in de schoot geworpen. Neem nu Sugey, een 24-jarige schoonheid uit Santo Domingo die gedurende een maand bij ons verblijft. Zij wil graag Chica de la Semana zijn en Lucy heeft dat verzoek met plezier ingewilligd.

Sugey als Chica de la Semana voor Fort Nassau. Klik voor groter/sluiten.Zondag was de dag van de fotosessies. Eerst bij ons thuis, waar Sugey zich in diverse rollen liet fotograferen. Onder anderen als dienstmeisje, een geheime fantasie van menige man. Het plan was om vervolgens naar de dierentuin te rijden, een plek met mooie achtergronden qua planten en dieren. Bovendien is het er rustig.

Dat laatste was van belang aangezien Sugey zich niet helemaal op haar gemak voelde in haar korte hotpants. Toen we bij de dierentuin aankwamen was het er tot onze verrassing allesbehalve rustig. Alle parkeerplaatsen waren bezet en er stond zelfs een rij voor de ingang. Dat betekende betalen!

Snel gingen wij er vandoor, eerst richting Seaquarium. Een mooie, rustige plek in gedachten hebbende stelde ik voor om naar Fort Nassau te rijden. Fort Nassau is een fort, dat is logisch, gelegen bovenop een hoge rots met een prachtig uitzicht op de Julianabrug en de haven. Het is gebouwd in 1797. Tegenwoordig is er een tamelijk duur restaurant in gevestigd.

Op twee of drie passerende werklieden na was er niemand. Luchiano (8) fietste rondjes, Sugey was het model, Lucy gaf de aanwijzingen en ik hanteerde de camera. De zon brandde. Modelfotografie is zwaar werk, zeker in deze omstandigheden. Al snel kregen we dorst.

We hadden water en Maltin Polar meegenomen. Luchiano, Lucy en ik lurkten aan onze drankjes. "Wil jij iets drinken?", vroeg ik aan Sugey. Voordat zij kon antwoorden zei Lucy al neen. "Ja maar tante, ik heb zo'n dorst...", sputterde Sugey. "Je houdt het maar vol, als we klaar zijn met de foto's mag je drinken", zei Lucy streng.

Zij was bang dat een paar slokken water het resultaat negatief zouden beÔnvloeden. "Topmodellen krijgen soms dagenlang niets te eten en tijdens de sessies vallen zij regelmatig flauw. Zo is het leven van een model nu eenmaal.", lichtte Lucy haar besluit toe. Sugey schikte zich in haar lot.

Het moet gezegd, het resultaat mag er wezen. Sugey is een prachtige Chica de la Semana. Voor fanmail is er een speciaal email-adres gecreŽerd: Sugey.

De baby heeft besloten een mei-kind te zijn.

Comments

Mooie foto's! Inderdaad waarom wordt zij niet prof model?
Ik moest onzettend lachen om die "dienstmeisje" foto. Voordat ik de link klikte had ik een echte uniform in gedachten. Hahahahaha fantastisch heel leuk gedaan.
Spannend Casa...nog even en je mag de baby vasthouden. Ben je mentaal al klaar voor de eerste slapeloze nachten als de kleine er is? (gna gna gna)

toen ik de titel las in de rss dacht ik .. ha het is een meisje geworden .. maar nog niet dus .. maar Sugey mag er zijn hoor .. mooie vrouw en heel fotogeniek ..

Sugey is een echte beauty. Zoals ik al eens eerder zei, ze lijkt op haar tante. Lucy heeft blijkbaar nog steeds praatjes voor tien, ik ben benieuwd hoe ze Sugey zou benaderen als die ECHT jullie dienstmeisje zou zijn. Maar fijn dat Lucy zich nog goed genoeg voelt om "streng" te zijn. Fanmail zal ik maar niet sturen, dat laat ik aan de mannen over.

@Tashita: Ze krijgt te snel dorst... ;-) Mentaal ben ik er klaar voor, maar lichamelijk?
@Henk: Haha, ja dat was een mooie aankondiging geweest. Nu moet ik een andere verzinnen... Lucy's rol is overigens bijzonder belangrijk bij het innemen van fotogenieke posities!
@Cyberjunk: Zeker weten. Lucy heeft inderdaad nog steeds het hoogste woord en dat blijft waarschijnlijk ook wel zo. Schroom niet en stuur Sugey een mailtje. Of heb je liever het adres van dr. Henriquez... ;-)

Laat Sugey haar mailbox maar openen. Ze heeft nu fanmail ontvangen als het goed is. Ik hoop dat ze Engels kan lezen, dat is naast het Nederlands zowat de enige taal waarin ik redelijk begrijpelijk kan schrijven. Als ze het niet snapt, dan mag jij als tolk fungeren beste Casa.

Ow ik ben zo benieuwd naar het meikind.

Eindelijk .... na zes maanden wachten kon ik mijn 'macho foto syntetische cellen' weer de kost geven. Sugey heeft dat lang wachten goed kunnen maken .... muchas gracias!

Ondanks spannende tijden blijft de Chica heel ontspannend, denk ik. CasasPa

@Cyberjunk: Sugey heeft je mailtje gevonden, hartelijk dank daarvoor. Jouw Engels kwam luid en duidelijk door... :-)
@Cockie: Wij zijn ook erg benieuwd naar het nieuwe stiertje...
@Don Amaro: Gelukkig heeft Sugey jouw 'macho foto syntetische cellen' tot leven weten te wekken... :-) Nu zijn we benieuwd wanneer de volgende chica haar intrede doet...
@CasasPa: Dat heb jij goed bedacht. Vandaag hebben we echter niets te doen en wordt er uitgerust...

ja hoor, ik dacht hetzelfde als henk...een meisje geboren..... naja bijna dan :-)
Prachtig mooie chica!!!

Ik heb een mail teruggekregen van Sugey. Hoewel ik haar tekst niet begreep- zij schreef in haar eigen taal, dat zal wel Spaans of Portugees zijn of zoiets- maakte ik er uit op dat ze me een bedankje stuurde. Ik vond het leuk om een mail van haar te krijgen, ook al begreep ik haar tekst niet voor 100%.

Ik denk dat de kleine Nijhuis op 7 mei wordt geboren. Als hele mooie compensatie voor de beker die Ajax gaat winnen. Had ik al verteld dat ik Piet een bijzondere geschikte jongensnaam vind?

Dat zijn nette foto`s, en daar hou ik wel van!
En baby`s besluiten niks, maar ja.

@Paola: Als de baby net zo mooi wordt als Sugey zijn wij dik tevreden...
@Cyberjunk: Ik heb het mailtje niet gezien maar denk dat je er niet ver naast zit met je interpretatie. Het is overigens Spaans... :-)
@Piet: 7 mei staat genoteerd. Je hebt gelijk, Piet is een heel bijzondere naam. Laten we dat zo houden, haha... ;-)
@Renesmurf: Mooi dat ze ook in Winschoten in de smaak vallen. Wie besluit er dan wel?

Ik zou bijna zeggen: Broek uit, broek uit... maar die heeft ze niet eens aan... of toch wel? Je zou het bijna aan de playboy kunnen verkopen. Prachtige opnamen.

Yay, misschien sterrenbeeld Stier dus :D

Woooow wieeeeuw jippieee!! Zo, dat maakt de dinsdagmorgen goed! :)

@Brillie: Een compliment van een kenner, dank je wel!
@Cinner: Ja, het wordt zeker een stiertje, net als zijn/haar vader en opa...
@GJ: Wij zijn werkelijk verheugd jou een mooie dinsdagmorgen bezorgd te hebben. De groeten van Sugey!

Geen besluiten.
Gewoon ooit vastgestelde kalendergedoe.

Dit kan haast geen toeval zijn, Casaspider post z'n nieuwe chica en de temperaturen lopen gelijk op in nederland :)