« Luchiano maakt een som | Main | Van Bommel, de kuil en het plein »

Casa vanavond op TV

Een van de leuke dingen van Curacao is de kans om er lokaal prominente personen tegen te komen. Een minister in de supermarkt, een Miss Universe aan het strand, een televisiepersoonlijkheid op het terras, het gebeurt hier bijna dagelijks.

Logo TeleCuracao (Canal Ocho)Laatst ontving ik een email van TeleCuracao, onze nationale televisiezender. Een van hun sterren is Lupe Reyes, een vrouw die controversiele programma's maakt. Zo behandelde zij afgelopen jaar in haar talk-show het thema wat Latijns-Amerikaanse vrouwen meer hebben dan hun sexe-genoten uit Curacao. Het ging er heftig aan toe in de uitzending die achteraf zelfs als schandalig werd betiteld. Maar iedereen wilde het zien.

Wat blijkt, deze Lupe Reyes heeft het CasaLog ontdekt. In eerste aanleg door het artikel Aast Venezuela op de Antillen? hetgeen niet verwonderlijk is, immers Lupe is zelf afkomstig uit Venezuela.

Op dit moment is men op Curacao nogal verontwaardigd over de reacties van Telegraaf-lezers omtrent deze kwestie. Veel Nedelanders zijn voorstander om de Antillen gratis en voor niets aan Hugo Chávez af te staan, dan is men er maar vanaf. In mijn post citeer ik reacties naar aanleiding van een soortgelijk artikel op het weblog GeenStijl.

Lupe Reyes, nationale televisieberoemdheid op CuracaoIn haar email schrijft Lupe Reyes dat ze mijn weblog bijzonder interessant vindt en mij daar graag eens over wil spreken. Dat is inmiddels gebeurd en het klikte verrassend goed tussen ons. We hebben het over van alles en nog wat gehad en er was bepaald sprake van chemie.

Als gevolg hiervan heeft Lupe mij uitgenodigd om zaterdagavond in haar programma De Frente ku Lupe als gast te verschijnen. De uitzending gaat over de mogelijke plannen van Venezuela om de ABC-eilanden in te lijven en dan met name over de hierboven genoemde reacties in Nederland.

Het wekelijkse uitje naar Pleincafé Wilhelmina moet er voor wijken en Lucy zei al dat ze me goed in de gaten houdt. Het programma duurt tot 22:15 en zij verwacht me om 22:30 thuis, niet wetende dat televisiesterren na afloop van een talk-show nog uren doorborrelen. We zien wel hoe het loopt.

Vanavond op televisie, van 21:15 tot 22:15 CasaSpider in De Frente ku Lupe.

Comments

de verkeerde datum voor zo'n bericht ;-)

Je kleurt leuk bij Miss Universe!

Ik denk dat Paola gelijk heeft. Als die Lupe jou werkelijk zo interessant vond had zij wel eens een comment geplaatst op je weblog en ik geloof niet dat ik ooit iets van haar gezien heb, het zijn toch meestal dezelfde personen die reageren. We laten ons niet in de maling nemen beste Casa.

Kijk uit dat je niet te openhartig over je sexleven gaat kletsen! Misschien ook legerpak aantrekken en bijbeltje in de hand meenemen. In ieder geval zit ik om 21:15 achter de buis.

We kunnne het van hieruit een beetje moeilijk controleren...

Zal mijn moeder vragen om die op te nemen met de webcam! spannend hoor hahahaha. Trouwens wordt er nederlands spaans of papiaments gesproken?

handjes thuis he!

@Paola: Nu besef ik ineens dat ik de datum niet meeheb. Maar vandaag is er op Curacao ook een Mountainbike Wereldbekerwedstrijd. En die gaat toch echt door...
@Cockie: Mooi rood he, ja Angeline doet het bloed sneller stromen!
@Cyberjunk: De groten op aarde houden van een beetje discretie... ;-) Ongelofelijk trouwens dat uitgerekend jij mij niet gelooft!
@Dejongones: Ja, voor je het weet is er weer een schandaal geboren. Maar Lupe is wel erg handig om dat soort info uit je te trekken... ;-)
@Theo: Ik zal kijken wat ik kan doen om er een CasaMovie van te maken...
@Tashita: Vanavond is het een combinatie van Spaans en Papiaments, gezien de overige gasten die uit Venezula afkomstig zijn...
@CeeBee: Bij een talk-show is het over het algemeen zo dat het werk met de mond gedaan wordt. Maar evengoed bedankt voor de goede raad!

Nu maar hopen op een online nakijklinkje!

leuk ... probeer wel iets van de opnames te pakken te krijgen ... dit spektakel willen we natuurlijk allemaal wel eens zien ...

Ik zal je eerlijk zeggen dat ik je geloofde totdat ik de reactie van Paola gezien had. Ik ben toen gaan twijfelen en een paar minuten langer gaan nadenken dan ik anders doe voordat ik reageer. En toen kwam ik tot die conclusie over het ontbreken van comments van Lupe op jouw site. Ik laat me namelijk niet alleen beďnvloeden door reacties van anderen, maar ik heb dan altijd nog wel een argument achter de hand. En inmiddels geloof ik nog minder van je verhaal, gezien het feit dat je sprak van chemie tussen jou en Lupe en dat Lucy je in de gaten zal houden. Als dat allemaal echt waar was, dan zou je dat hier niet melden. Dat is dan tussen jou en Lucy. ik weet overigens zeker dat Lucy nergens bang voor hoeft te zijn, zelfs als je verhaal wel zou kloppen. Misschien vertel je dit allemaal wel om haar een beetje op stang te jagen, best mogelijk. Als het je lukt om ons morgen een Casamovie te laten zien, dan zal het de eerste en de laatste keer zijn dat ik jou niet geloofde hoe gek het ook lijkt wat je schrijft.

Veel plezier! Je wordt natuurlijk wel met een Hummer opgehaald en weer thuisgebracht?

Overigens staan lezers van Wakker Nederland niet bekend vanwege het feit dat ze verder denken dan hun neus lang is.

@Renesmurf: Zo geavanceerd is TeleCuracao niet. Ik probeer er met behulp van Het Statief wel een CasaMovie van te maken...
@Henk: Dat kan ik mij voorstellen, wij doen ons best!
@Cyberjunk: Chemie tussen twee mensen hoeft niet meteen te betekenen dat we tussen de lakens eindigen... ;-) Kijk morgen maar naar de CasaMovie en laat maar horen wat je ervan vindt...
@Piet: Vreemd genoeg moet ik er zelf met de Toyota heen. Over benzinevergoeding is nog niet gepraat. Het valt me nog mee dat ik Lupe niet hoef op te halen!
De lezers van Telegraaf/GeenStijl staan inderdaad niet bekend vanwege hun genuanceerde denkbeelden, maar ze zijn wel met heel veel...

@CasaSpider: Dat is dan ook leuk, dat kan ik dan weer niet!

Als we St. maarten maar niet weg geven, dan is alles best.

Hoei, nu weet ik niet meer wat te geloven. *Gaat gespannen afwachten*

Ach ik geloof toch alles, daarom trap ik altijd in een 1 april grap als het zo zou zijn...

@Renesmurf: En dat terwijl filmpjes over Winschoten in Renesmurf-style toch echt 'da bomb' zouden zijn... :-)
@Brillie: Sint Maarten is een bovenwinds eiland, te ver voor Venezuela. Maar ze willen zelf niets liever dan weg van Nederland...
@Cinner: Vandaag is het 2 april, nog even geduld...
@Tashita: Hoe vaak ben je gisteren in het ootje genomen?

ik lees dit dus de tweede en geloofde het zonder problemen
maar nu twijfel ik dus wel

Casa, kun je die uitzending niet hier laten zien? Ik ben zo benieuwd hiernaar!!