« De aanhouder wint | Main | De kunst van het maken van een goede wet »

Even voor het zwemmen

Voor we zaterdagmiddag naar Pleincafé Wilhelmina gingen poseerde Lucy voor Luchiano (8), fotograaf in spé. Het geeft een indruk van de buik na zeven maanden zwangerschap.

Zondag verveelde Luchiano zich. Hij mocht niet op de computer omdat ik de volle bandbreedte van niet minder dan 128 kbps nodig had voor een grootscheepse revisie van mijn domeinen.

Hij besloot zich met knijpers te versieren en wilde zelf op de foto. Dat gebeurt niet vaak.

Aangezien we geen abonnement meer hebben voor Kontiki of Mambo Beach blijven we binnen tot half vijf. Een half uurtje zwemmen en dan begint het eerste Happy Hour alweer.

Comments

Nou, ik vind je domeinen er niet bepaald op vooruit gegaan beste Casa. Waarom gooi je nijhuis.net er niet af, dat dateert nog steeds van begin 2004 en lachicamerengue.com ziet er al helemaal niet meer uit met die zwarte achtergrond. Als die foto van Lucy haar buik echt gemaakt is door Luchiano zelf- en dat geloof ik onmiddellijk- dan kan dat joch net zo goed fotograferen als zijn pappie. Dat hij nog een leuk spelletje wist dat niet met de computer kon vind ik trouwens zeer inventief van hem, het staat wel leuk die knijpers.

Au! Die knijpers.

Niks zwemmen vandaag,Ascencion!Marktje doen!
Dank je voor de groetjes leuk.
Hierbij de groetjes van ons.

@Cyberjunk: Haha, je bent weer lekker kritisch. Toevallig heb ik grote stukken van mijn oude nijhuis.net weer eens doorgelezen. Voor mij persoonlijk heeft het veel waarde, dus ik laat het zeker staan. In de CasaNews History ( http://www.nijhuis.net/oldhouse/Fr_NEWShist.htm ) staat 'mijn geschiedenis' vanaf 1998. Interessanter kan het haast niet! Hehehe... ;-)
@Cockie: Ik had het erbij moeten zetten... don't try this at home!
@Anna: Wij gaan er zeker een keer naar toe, maar dan om een beetje rond te kijken en wat te eten en te drinken. Jullie zijn Ino en Bente tegengekomen zo te horen... :-)
(We zien ze straks wel bij het Happy Hour)

Daar gaat je kleurtje!

Die jurk staat prachtig.
Die knijpers staan stom.

Dat is wel heel erg verveling, daar zijn knijpers niet voor!

En nog steeds loopt ze op levensgevaarlijke schoenen...

@Piet: Klopt, maar daar ben ik al lang niet meer zo aan gehecht als in de 'beginjaren'...
(En het is nog gezonder ook)
@Renesmurf: Je gaat me toch niet vertellen dat jij knijpers wel eens hebt gebruikt voor waarvoor ze bedoeld zijn?
@Brillie: Ik heb het even voor je nagetrokken maar deze schoenen hebben nog nooit iemand bedreigd laat staan koudgemaakt...

Lucy ziet er toppie uit .... Luchiano ook ....

ja hoor, ik deed dat soort fratsen als kind ook...en je weet hoe goed ik terecht ben gekomen *proest*..... Lucy is prachtig!!!!

hebben jullie niet nog meer knijpers, er is nog plaats over.
En de baby dat wordt een forse?
CasasPa

@Henk: Lucy hield het wel langer uit in haar jurk dan Luchiano met zijn knijpers... :-)
@Paola: Hmm... na deze zin hou ik mijn hart vast... ;-)
@CasasPa: We hebben nog meer knijpers, maar ik geloof dat het toch een beetje pijn begon te doen. Volgens de gynaecoloog groeit de baby volgens planning. Ik heb nog geen idee over de te verwachten 'forsheid'...

Je vrouw staat ongelooflijk prachtig in bloei! Ook ik vind de schoenen waarop ze loopt 'n beetje eng, maar dat komt doordat ik van een "stijve harken"-ras ben!

Wat een buik! Die past nog net opmijn 17" scherm....
Weet je zeker dat het er maar 1 wordt?
Die knijpers is een beetje overkill, alleen een botje door de neus staat beter...:-)

@Els: Dank je ook namens Lucy! Over de schoenen heb ik al een stukje in mijn hoofd. Binnenkort in dit theater...
@Angel: Ik heb het diverse keren aan de gynaecoloog gevraagd en iedere keer bezweert hij dat het er maar een is. Het voorstel van het botje speel ik vanmiddag aan Luchiano door...

Haha: 'de knijpers zijn er inmiddels weer uit'.