« Landsverkiezingen Nederlandse Antillen 27.01.2006 (11) | Main | Landsverkiezingen Nederlandse Antillen 27.01.2006 (12) »

Luchiano is op de radio

Al een hele tijd zeurt Luchiano (8) mij de kop gek. Hij wil een Go To School Request doen in Schakel Op!, het ochtendproramma van Radio Dolfijn FM.

Zijn favoriete lied op dit moment is Goodbye for now van POD. Toen hij dat nummer voor het eerst hoorde in de auto spitste hij de oren en vroeg meteen wie dat waren. Ik had geen idee. Toen artiest en titel aan het eind genoemd werden deed hij zijn uiterste best om het te onthouden. Thuis deed Limewire de rest.

Al een paar keer hadden we gebeld, maar steeds was de Dolfijn-lijn in gesprek. Ik geloof dat het dinsdag was dat Luchiano eindelijk iemand aan de lijn kreeg. Voor hij echter goed in het gesprek zat was de batterij van mijn telefoon leeg. Mijn maximale gespreksduur is momenteel ongeveer vijf minuten, dat is op zich wel lekker rustig.

Vandaag namen we Lucy's telefoon mee. Om kwart voor zeven belde Luchiano en zowaar had hij meteen verbinding. Na het noemen van zijn naam, zijn telefoonnummer en Goodbye for now mocht hij ophangen. Om precies vijf voor zeven belde Maarten Schakel terug. Snel zette ik de radio zachter, wegens opkomend gepiep.

Netjes beantwoordde Luchiano de vragen, hoe hij heette, dat hij in klas 3B van de Marnix school zit, dat Christopher en Michael zijn beste vrienden (voor het moment, red.) zijn en dat hij graag Goodbye for now van POD wil horen. Jammer genoeg vergat hij in de spanning de groeten aan CasaSpider en La Chica Merengue te doen. Volgende keer beter.

Als we van de auto naar het klaslokaal lopen, sjokt Luchiano meestal een meter of twee achter mij aan. Hij is bepaald geen ochtendmens. Vandaag was hij echter vol energie, liep een paar meter vooruit en stak bij de klas aangekomen zijn twee handen in de lucht. Als een overwinningsgebaar.

Comments

Ja precies!..dat gepiep..dat hoorde ik wel.
Ik wist toen dat er iemand in de auto van Casaman, zich in blinde paniek, op de radio zou werpen om het zachter te zetten.
Wel leuk om DJ Luchiano (8) te horen...

Luchiano for President! :-)

I'll be back babe!!

Goodbye for now .... geeft dus heel goed aan dat hij terug zal keren ... op de radio.

By the way ... verbaast me dat Luchiano niet riep 'wat staat de radio zacht!' ;-)

@Cerito: "Blinde paniek, haha... links voor zat een uiterst kalme CasaSpider die met een geroutineerd gebaar het volume zodanig terugbracht dat er niet meer rondgezongen kon worden. Massive Control... :-)
@Cockie: Dan had hij in plaats van Radio Dolfijn beter Koningin Beatrix kunnen bellen...
@Henk: That's for sure!
@Don Amaro: En wie weet ook eens aan de andere kant... Het was zijn eerste radio-optreden dus was hij een tikkeltje timide. Eerst maar eens de groeten aan ons doen en dan het soort grappen van 'wat staat die hard!'... :-)

Mijn eerste keer op de radio was nog iets eerder. Maar het gevoel is gelijk.

stoerman!!! Het volgende stapje is de tv? :-)

Radio dolfijn kan best deze site sponsoren, zoveel reclame als jij hen bezorgt...

Ik verwacht eigenlijk wel een MP 3 met de opname!

jammer dat het hier niet te horen was. SLuit me bij de wens van Renesmurf aan.
CasasPa.
By the way: wens jullie een goei verkiezingsuitslag.

@Brillie: Een leuk thema, het verhaal van je eerste keer... op de radio...
@Paola: Volgens mij gaat hij dat redden. Het is niet echt moeilijk om hier op TV te komen...
@Louter: Je brengt me op een idee, van de andere kant... sponsoring schept afhankelijkheden en daar houdt het CasaLog niet van!
@Renesmurf: Als hij op de Dolfijn Downloadpagina komt geef ik een seintje...
@CasasPa: Via internet-radio kun jij ook Dolfijn-FM ontvangen. Morgen is het inderdaad het uur-U met betrekking tot de verkiezingen...

No me digas! :)