« We hebben een nummer twee! | Main | Feminine Compiler »

Lady in Red

Wat is vakantie hebben toch een relaxed gevoel. De zaterdag werd dan ook erg rustig doorgebracht. 's Morgens gingen we even naar de oude markt waar veel Dominicaanse standjes zijn. Lucy wilde wat typisch Dominicaanse zoetigheden kopen. Om twee uur aten we overheerlijke spare-ribs en daarna was het uitrusten geblazen.

In de namiddag zag ik op BVN Paul de Leeuw die in goede vorm stak. Hij kwam samen met Frans Bauer op in kabouterpak. Dit vanwege het feit dat Frans binnenkort in een kabouterspeelfilm verschijnt.

Lucy kust de hand van haar overwinnaar, klik voor groterZe hadden het over kabouterkleding. Toen vroeg Paul hoe klein Frans Bauer als kabouter was. Frans wees ongeveer op kniehoogte. "Nou, zo groot ongeveer", zei hij. "Oh", antwoordde Paul, "maar die p*k van 28 centimeter die hou je zeker wel?"

De grappen volgden elkaar in snel tempo op. Een oma die jolig dacht te zijn met haar wens om eens een trein te wassen werd direct op transport naar Amsterdam gezet en mocht de rest van de uitzending een smerige trein schrobben. Men moet het gezien hebben.

Een kleine mini-poll: wie denkt er dat Adje echt is en wie denkt een acteur of iets anders?

Na de uitzending was het tijd om mijzelf eens te poetsen, immers we moesten naar Pleincafť Wilhelmina. Lucy had zich in haar rode jurk gestoken, want verder had zij niks om aan te trekken. Een niet te missen signaal naar mij toe waar in de komende week aandacht aan besteed dient te worden. Vreemd eigenlijk, want de rode jurk staat haar ondanks haar ruim vier maanden zwangerschap nog best goed.

Bij Pleincafť Wilhelmina begonnen we meteen te dominoŽn. We spelen om zeven gewonnen partijen. De eerste serie won ik met 7-5 als ik mij niet vergis. Nu is het onze gewoonte dat de verliezer de hand van de overwinnaar moet kussen. Dat geeft een extra dimensie aan het spel. Lucy kweet zich goed van haar taak.

De tweede serie ging naar Lucy. We besloten een derde, beslissende partij te spelen. Qua dominoŽn won ik maar op een of andere manier trekt Lucy uiteindelijk toch altijd aan het langste eind.

Luchiano (8) ontving zijn derde Power Rangers-kado in de vorm van een Happy Meal bij McDonalds.

Comments

Zelfs als jij de beslissende dominopartij wint, trekt Lucy aan het langste eind? Waarom is dat? Volgens mij zit dat idee puur tussen je oren. Dat riekt naar een minderwaardigheidscomplex. En als er IEMAND is die dat niet nodig heeft ben jij het wel. Lucy ziet er als lady in red wel oogverblindend uit, maar als dat oogverblindende uiterlijk van haar voor jou de reden is om te denken dat zij altijd aan het langste eind trekt, dan zeg ik daar in de eerste plaats op dat jij er ook bepaald niet verkeerd uitziet en in de tweede plaats dat het niet eens belangrijk is of je mooi of lelijk bent. Op de foto waarop jij Lucy kust zien jullie er supergelukkig uit en DAAR gaat het om.

Dat klinkt en ziet er uit als een heerlijke dag.

Of Lucy nu jouw hand kust of dat haar hand gekust wordt, in allebei de situaties is ze heel elegant!

Aanvulling: 'best wel goed staan' is niet voldoende!!!!

Adje is real! Volgens mij trouwens een typische IT'er.

best wel goed? man ze is prachtig met haar buikje zo in die rode jurk!!! Helemaal mooi Lucy!!!

verder is adje natuurlijk een acteur... Arijan van Bavel heet hij...google maar eens :-)

lekker genieten van je vakantie Casa..dan ga ik nog even driehonderd lampjes uit de knoop halen :-)

@Cyberjunk: Dank je voor je peptalk. Dat had ik met mijn enorme minderwaardigheidscomplex echt even nodig... ;-)
@Henk(ES): Terras, domino en Duvel is een goede combinatie, dat blijkt maar weer eens...
@Willisha: Een stuk eleganter dan ik in ieder geval... :-) Hoe had ik het dan moeten zeggen?
@Dejongones: Ik heb toch echt mijn twijfels. Adje doet namelijk alles goed en precies goed getimed. Dat moet haast wel een acteur zijn. En dat kan heel goed een werkloze IT-er zijn natuurlijk...
@Paola: Ik zal Lucy de complimenten overbrengen, dank u! En nu zijn we meteen klaar met de mini-poll. Het googlen leverde het volgende resultaat op: http://nl.wikipedia.org/wiki/Arijan_van_Bavel
We zijn eruit!

Adje is een acteur.
Dat geeft niks, hij doet het goed, hij kan zich heel goed dom voordoen.

Beste CS, even toelichting op Willisha's opmerking. Wij (mannen) moeten goed uitkijken wat en hoe we bepaalde dingen zeggen als het gaat hoe een vrouw eruit ziet. Wij geven aan hoe wij denken en vinden ... echter zij voeren een zogenaamde 'feminine-compiler' op onze woorden waardoor er een andere 'object' uitkomt ... en als ze die opstarten ... dan klinkt de resultaten heel anders dan wat de 'male-programmer' had bedoeld.

De lach van Lucy, de triomf! :-)

"nog best goed" is de goden verzoeken als je nog inkopen moet gaan doen. Misschien dat de winstuitkering je kan redden.


Effe een complimentje voor El Hombre Casa. Je bent echt een goede vader en echtgenoot; zo te zien. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Veel mensen zijn nooit tevreden en willen steeds wat anders of meer, meer, en meer. Maar dat maakt niet gelukkig. Je bent gelukkig als je ook kunt genieten van de kleine dingen om je heen. Sommige mensen worden nooit gelukkig in het leven, zijn altijd "op zoek". Ze beseffen niet dat het geluk dichterbij is dan ze denken.
Met waardering a la Tropla :)

Adje is een betaalde kracht. Daar hoef je niet zielig voor te voelen.

@Renesmurf: Oh, dan is Adje toch geen IT-er. Die zijn er namelijk juist erg goed in zich slimmer voor te doen dan ze zijn... :-)
@Don Amaro: Je bent een groot vrouwenkenner! De 'feminine-compiler' is volgens mij nog gecompliceerder. Er zit een soort filter voor. Als de vrouw in kwestie goed in haar vel zit is de uitkomst van de meeste input-zinnen positief. In het andere geval kun je de wind van voren krijgen ongeacht wat je zegt. Het idee van de 'feminine-compiler' moeten we maar eens uitdiepen, wie weet komen we dan ooit tot het ultieme begrip van het fenomeen 'Vrouw'!
@Cockie: Ja, ze houdt erg van winnen... ;-)
@Piet: Ik geloof dat ik beter kan rekenen op de teruggaaf van de ziektekostenverzekering dan op een winstuitkering... :-) Maar ik zeg altijd dit, zeg nooit nooit!
@Boutie: Dank voor je aardige woorden. Of ik een goede vader ben weet ik niet, maar we hadden het in ieder geval goed naar onze zin... :-)
@Brillie: Dankzij Paola weet ik dat nu ook. Eigenlijk maakt dat het alleen maar leuker vind ik!

Gefeliciteerd met de casa-to-be!

lekker hoor, vakantie. Lucy ziet er goed uit in haar rode jurk, maar natuurlijk wil ze ook wel eens wat anders aan, dus het lijkt me logisch dat jullie komende week heel veel jurken met buik-potentie moeten gaan kopen.

Heb je overigens vakantie tot het eind van deze maand? Of zelfs nog langer? Ik zou het heel redelijk vinden als je 9 januari weer zou gaan werken, je mag van mij wel eens een tijdje vrij zijn, volgens mij werk je te hard.

@Louter: Thanx! (Waarbij Casa2B in dit geval zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn)
@Pascale: Je klinkt als Johan Cruijff, dus het zal inderdaad wel logisch zijn... :-)
@Cyberjunk: 9 Januari lijkt mij ook een mooie startdatum. Helaas begin ik alweer op 22 december. Wees niet bevreesd, ik werk echt niet te hard... ;-)


Casa, effe een vraagje. Ik wilde dit allang aan jou vragen maar durfde niet. Hoe reageren de Nederlanders/Antillianen op julie gemengde relatie? En waarom draagt Lucia altijd een rood pruikje?

Voor alle duidelijkheid, ik vind dat jullie erg goed bij elkaar passen, en jullie genieten van jullie ondeugende zoontje.

Adje is een held, wel een geacteerde held door iemand uit Tilburg geloof ik, maar daarom niet minder een held. Adje is de man... samen met die wat nukkige vriend/collega van hem :)