« Eredivisie 2005/2006 | Main | CasaMovie: Curacao Zoo 2005 »

FantasieŽn

Mooie Alexandra uit de Domincaanse Republiek droomt van een vliegtuig vol passagiersZes weken lang kon Lucy geen enkele kandidate vinden voor de rubriek Chica de la Semana op onze lachicamerengue.com website. Een kleine ramp.

Op het strand van Mambo bevindt zich niet ver van onze vaste standplaats bijna iedere zondagmiddag een groepje Dominicaanse jongedames met een paar kleine kinderen.

Van dit groepje had Lucy al eens foto's gemaakt van Ingrid en Miove, de dame die het graag eens zou doen in een duikboot met koers richting de Atlantische Oceaan. Maar dan niet helemaal tot Madeira.

De andere dames in het groepje zijn Katherine en Alexandra. Met beiden heeft Lucy zondag een fotosessie gehouden en Alexandra is deze week als eerste aan de beurt om Chica de la Semana te zijn.

Wat is Alexandra's geheime fantasie? Zij wil graag de liefde bedrijven in een vliegtuig vol met passagiers. Niet geheel duidelijk is mij waar in het vliegtuig precies de liefde bedreven moet worden. In het kleine toilet wellicht? Met als extra spanning dat door het grote aantal passagiers iets vaker iemand probeert binnen te komen.

Waar komt de fascinatie van vrouwen voor seks in kleine ruimtes toch vandaan. Duikboten, vliegtuigtoiletten, een ruimtecapsule op weg naar de maan (Ingrid). Een belangrijk kenmerk van een fantasie is dat zij zich afspeelt in iemands hoofd, ook een kleine ruimte trouwens. Voor veel fantasieŽn geldt dat zij bij daadwerkelijk in de praktijk brengen nogal kunnen tegenvallen.

Toch kijk ik in een vliegtuig vol passagiers voortaan eens goed om mij heen.

Comments

Het menselijke hoofd is beslist geen kleine ruimte, dat heeft meer capaciteit dan jij denkt beste Casa!!En als vrouwen zeggen dat ze seks willen bedrijven in een kleine ruimte, dan zeggen ze het eerste dat ze op dat moment te binnen schiet, ze denken gewoon leuk te zijn. En als ze er leuk genoeg uit zien, dan komen hun door jou genoemde fantasieŽn ook leuk over bij de hitsige kerels die op het Casalog naar hun foto kijken.

U linkte mij, ik linkte u weer terug. ;)

In het vliegtuig slaap ik meestal. Pas aan het strand doe ik mijn ogen open.

ik deel die fantasieŽn absoluut niet ;-)

@Cyberjunk: Je hebt gelijk, klein is een relatief begrip en dus is het moeilijk om zomaar te stellen dat een mensenhoofd klein is. "Hitsige kerels", is dat eigenlijk geen pleonasme? (Wat onsmakelijk eigenlijk, hitsige kerels op het CasaLog!)
@Brillie: Dan weet je vanaf nu wat je wellicht mist... ;-)
@Paola: Nou, kom maar op dan met de jouwe... het heeft vast iets met een vijver, een tractor of Acda en de Munnik te maken... :-)

Als "hitsige kerels" een pleonasme is, dan zou dat inhouden dat kerels PER DEFINITIE hitstig zijn. Voor wie het nog niet weet, voorbeelden van een pleonasme zijn o.a. "witte sneeuw, of een ronde cirkel."Je noemt dus twee dingen in 1 adem die niet in 1 adem genoemd HOEVEN te worden omdat het algemeen bekend is dat sneeuw wit is en dat een cirkel rond is. Door dus te stellen dat hitsige kerels een pleonasme is, generaliseer je gigantisch Casa en je geeft jezelf ook nog bloot ook, want jij behoort ook tot het mannelijk geslacht. Ik zou maar uitkijken met wat je zegt. Bovendien sluit je met jouw uitspraak uit dat ook vrouwen zich hitsig zouden kunnen gedragen en geloof maar gerust dat er wereldwijd tig hitsige vrouwen bestaan.

Beste Casa. Wat mij opvalt .... en ik bedoel dan niet de foto's ... (daar ben ik nog niet aan begonnen) ... wat mij opvalt is dat al die dames het eiland willen verlaten om de liefde te bedrijven. De ene in een duikboot ... de andere in een vliegtuig.

Waar blijven de fantasieen van liefde bedrijven op het strand ... boven op het Cristoffel berg ... īs nachts op Shut met de volle maan schijnen op ....

Hhmm ... ik moet nu op houden anders begin ik histig te worden ... ik ga nu even naar de foto's Alexandra kijken.

Je mist anders de rust... want op het eiland daar is pas alle actie. Niet in een vleigtuig met al die anderen om je heen.

@Cyberjunk: Natuurlijk zijn vrouwen ook hitsig, alleen op een andere manier. Waar mannen individueel hitsig zijn, zijn vrouwen dat juist meer collectief. Bijvoorbeeld als zij een voorstelling van de Chippendales bezoeken, dan zijn velen niet meer te houden...
@Amaro: Haha, dat is een scherpe constatering. Per duikboot, vliegtuig of space-shuttle... maakt niet uit als ze maar van het eiland af kunnen. Nou ja, als dat maar niet aan mij ligt... :-)
@Brillie: Actie is overal, men moet er alleen oog voor hebben. (Dat zit wel snor met een bril)

Kleine ruimtes zeg je? Hmmm, wat vaker in de lift gaan staan denk ik

Maar wil ze dan echt met al die passagiers de liefde bedrijven? Da's nie eenkennig!