« Curacao Zoo 2005 | Main | Fantasieën »

Eredivisie 2005/2006

Eind juni begin juli van het jaar 2004 vond het Europees Kampioenschap plaats in Portugal dat zo verrassend gewonnen werd door Griekenland. Via www.voetbalpoules.nl richtte ik toen de Webloggers poule op. Het was een redelijk grote poule en mede daardoor eindigden we op een mooie tweede plaats.

Over twee weken beginnen de Nederlandse voetbalcompetities alweer. Vorig jaar deed ik wederom via www.voetbalpoules.nl ook mee aan de het voorspellen van de uitslagen in de Holland Casino Eredivisie. In de Webloggers poule was behalve mij slechts één deelneemster actief. Als poule speelden we daarom geen rol van betekenis.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Onder dit motto nodigt CasaSpider iedereen die actief, passief of op andere wijze iets met de combinatie voetbal/webloggen heeft uit om zich aan te melden bij www.voetbalpoules.nl en tevens lid te worden van de Webloggers poule. We spelen dan onderling tegen elkaar en samen tegen de andere poules.

Na aanmelden kan men direct beginnen met het invullen van de voorspellingen voor de eerstkomende weken. Nadeel van www.voetbalpoules.nl is dat men de site iedere week dient te bezoeken om de doelpuntenmakers van de wedstrijd van de week te voorspellen. Maar ach, daar raakt men snel genoeg aan gewend en het invullen gaat bijzonder snel.

Het aanmelden mag eigenlijk geen probleem zijn. Hier de stappen om lid te worden van de Webloggers poule:

  • In het menu links, onder Zoeken, klik op Poules.
  • Tik bij Naam het woord "Webloggers" in en klik op Zoeken.
  • In de lijst verschijnt nu de poule Webloggers, klik op Aanmelden.

De Webloggers poule heeft geen password. In het geval van onduidelijkheden kan men dit in de comments melden. Voetbal- annex weblogliefhebbers aller landen verenigt u!

Mensen met de naam Brillie zijn uitgesloten van deelname.

Comments

zo gaat het meestal. Probeer alles maar ergens maak ik dan kennelijk een fout om bij de Webloggers poule te kunnen behoren. Foutmelding: Competitie 20 kan niet weggeschreven worden. Help help.
CasasPa

Ik ben altijd gewend om bij voetbalpoules geld in te leggen. En iedereen doet dat en de juiste voorspellers winnen dan. Dan vind ik het pas interessant. Overigens heb ik geen eigen weblog, ik REAGEER alleen maar. Maar zelfs al had ik een eigen log, dan zou ik het nog oninteressant vinden omdat er geen financieel tintje aan zit. Ik vind het trouwens een beetje vreemd dat jij Brillie uitsluit van deelname, ik heb gelinkt naar de log van Brillie en kan er niet uit opmaken waarom Brillie wordt geweerd. Als jij mensen gaat uitsluiten van deelname, waar dan ook aan, dan moet ik er nog eens diep over nadenken of ik jou nog wel aardig vind. Of het zou zo moeten zijn dat je een geintje maakt, dan wordt het iets anders. Eigenlijk verwacht ik dat eerder, maar zeker weten doe ik het pas als ik je antwoord gezien heb.

ben intussen aangemeld, maar ben er niet zeker van dat ik in de poule van de webloggers zit.
Help. CasasPa.

Brillie houdt niet van voetballen.

Ik probeerde de columm af te drukken, kreeg ik 2 bladen door elkaar niet te lezen. Bij Brillie ging het goed. Ra Ra wat is er mis.

@CasasPa: Als je mij je inloggegevens (email/password) zorg ik dat het goed komt.
@Cyberjunk: Reageerders, wat zeg ik zelfs lezers zijn ook van harte welkom ("iedereen die actief, passief of op andere wijze iets met de combinatie voetbal/webloggen heeft"). Geld maakt het van de ene kant leuker, maar geeft gezien het internationale aspect veel extra problemen. Brillie is een notoir voetbalhater, daarom vond ik dat het grapje wel kon. Vind je me nu weer aardig?
@Hans: Brillie moet toch echt eens naar een wedstrijd in de Kuip, wat jij? Wat bedoel je met het afdrukken van de column, mijn stukje? In dat geval kun je het beter copy/pasten en dan via Word (of een ander programma) afdrukken. Succes!

Tja...
Toch best mooi die Arena

Ja Casa, ik vind je inderdaad weer aardig nu ik weet dat je een geintje maakte met Brillie. Ik reageer altijd nogal allergisch als ik hoor of lees of meemaak dat iemand ergens van wordt uitgesloten. Ik vertaal dat al heel snel (eigenlijk veel te snel) naar discriminatie, maar dat heeft wel een oorzaak, n.l. negatieve ervaringen daarmee, zowel bij mijzelf als bij anderen. Vandaar mijn nogal felle en iets te snelle reactie. Ik wens je overigens veel sterkte met je loggerspoule. Ik doe zelf toch maar liever niet mee. Afgezien van mijn eerdere argumenten geloof ik ook nog dat het voor geen meter werkt, je vader kon het niet eens voor elkaar krijgen om zich te melden. Ik denk dat je alleen mannen meekrijgt, vrouwen geven in het algemeen sowieso niet zoveel om voetbal, ik denk dat Brillie echt niet de enige voetbalhater is.

LOL .... Willisha heeft je instructies gelezen en vrouwenlogica toegepast ..... hahahahaha ... ik zeg niks!

Zijn er betalende deelnemers?En als er niet betalende deelnemer kun je maar aan één competitie meedoen, welke is dan het interessants??? Ik weet niets van voetbal, maar dat zegt niet zoveel hahahaha..... wil bedst wel meedoen!

Na veel prutsen zit ik in de Webloggers.Hé.hé.

Mmmmm.

Ik voel me.....eehhhh...uitgesloten.
Ik kom er niet in...(in die pagina dus he)
Anyway....ik zet USD 100.000,-- op NL

@Gabie: Op zich is het een mooi bouwwerk ja. Voor popmuziek (U2) hoor ik overal dat de Kuip toch echt veruit superieur is. Qua voetbalbeleving ook volgens mij, maar eerlijk is eerlijk... ik ben nog nooit in de Arena geweest. Ben je alweer een beetje over het verlies tegen Boca heen?
@Cyberjunk: Brillie is zeker niet de enige voetbalhater, maar hij geeft bij mij vaak grappig commentaar als ik iets over voetbal schrijf. Jammer dat jij niet meedoet!
@Amaro: O, o, in dat geval heeft ze met een beetje pech een reis naar de Zuidpool geboekt... Kun je haar niet een handje helpen? (Wel eerst mouwen oprollen!)
@Willisha: Nou, wij doen allemaal mee aan de Holland C-a-s-i-n-o Eredivisie, dus kruis die maar aan. Ik wacht met spanning op je inschrijving... ;-)
@Hans: Van meer mensen hoor ik dat het nog niet meevalt om tot de Webloggers door te dringen. Maar ik zie dat het gelukt is. Welkom!
@Brillie: Nou vooruit, als je weet tegen welke ploeg Feyenoord in 2002 de Uefacup finale speelde (en won!)... dan mag je toch meedoen... :-)
@Cerito: Wat vreemd! Misschien moet je het straks nog eens proberen, waarschijnlijk loopt het storm met inloggende webloggers...

Tegen welke ploeg speelde Feyenoord in 2002 de Uefacup finale (en won!)?

Das een moeilijke: Ik denk
Luik-Bastenaken-Luik.

Heren, heren, waar is die ouderwetse hoffelijkheid gebleven??? Vergeet niet dat het mijn eerste werkdag na de vakantie was!

Maar ik ben aangemeld hoor, voor de Eredivisie!!!

Gelukkig zijn er meer die na veel prutsen zich hebben aangemeld. Dat noemen ze bij voetbal frommelgoals. Maar ik zit nu ook in de poule, alleen mijn teamnaam heb ik webloggers genoemd en dat zou ik willen veranderen. Casa: kan dat?
CasasPa

Wacht even.... je denkt toch niet dat ik dat ga opzoeken? Ik heb geen idee. En zou ook zonder dat toch al niet mee doen. Nee, daar heb ik een gehele andere hobbie voor. Sorry Fans van het voetbal. Maar het is zoooi saai, dat voetbal... als de voetbal nu eens een motor had, ongeveer 300 km/h behaalde en je mocht bandjes wisselen... dan keek ik er nog niet na.

@Cerito: Deze examenvraag was toch duidelijk bedoeld voor Brillie, maar vooruit. Inderdaad won Feyenoord de UEFA-cup tegen Kuyt-van Basten-Kuyt.
@Willisha: We proberen wel hoffelijk te blijven, maar schieten steeds in de lach. Sorry. Heel goed dat je bent ingeschreven, ik heb het zelfs gecontroleerd. Nu nog zien dat je lid wordt van de Webloggers poule... (Je hebt nog 2 weken).
@CasasPa: Grote klasse, welkom! Je teammnaam kun je inderdaad veranderen. Acties: 1. inloggen 2. Klik in het menu links op "Eigen gegevens" (4e optie van boven) 3. Je ziet nu je gegevens, klik op "wijzigen" 4. verander je teamnaam 5. klik op "opslaan" 6. Klaar!
@Brillie: Aha... jij grijpt liever naar hulpmiddelen... ;-)

Hoera, weer veel geleerd. De Dommelboeren gaan er voor. CasasPa

Leuk.

Voor diegene die altijd en alleen maar om geld (of iets anders) willen spelen (zoals ik :)kunnen we natuurlijk een klein prijsje voor de winnaar beschikbaar stellen.
Bijvoorbeeld de winnaar krijgt van alle overige deelnemers een kaartje oid. Niet DIGITAAL, maar echte kaartjes die je vast kunt houden! Ik roep hier maar wat natuurlijk. Het lijkt mij namelijk wel leuk om kaartjes her en der uit de wereld te ontvangen en het is ook al zoooo lang geleden dat ik echte post ontving.

@cyberjunk, ik vind je maar moelijk te peilen. Je hebt soms eigenaardige opvattingen. ;-)

@GJ: Mysterieuze mensen moeten er ook zijn..;-)

Ha, leuk. Ik ben aangemeld, en zal zodadelijk er nog even een linkdump aan spenderen.

@CasasPa: De Dommelboeren... is dat familie van de Superboeren?
@GJ: Een goed idee! Dus iedereen stuurt aan het eind van het seizoen een echt kaartje naar de winnaar. Ik doe mee. Meer ideeen?
@Cyberjunk/GJ: Ahum... het CasaLog als dating-site... ;-)
@Maarten: Welkom en alvast bedankt voor de link, hoe meer zielen hoe meer vreugd. En hoe meer kans dat onze poule hoog eindigt. Nogmaals gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs gisteren!

@Casa, misschien is Cyberjunk wel een hele mooie blonde jonge intelligente vrouw... :)

@GJ: Helaas, ik ben van middelbare leeftijd, mijn van oorsprong donkerblonde haar moet ik verven om de grijsheid te verbergen en over de rest laat ik me niet uit. Ik hoop dat dit voldoende is en dat jullie me verder niet zo verlegen maken, want dat vind ik een beetje eng...;-)

hehe...het gaat over voetbal en voor je het weet komen er ontboezemingen...ik begin dat oeverloze geklets van mannen over voetbal een beetje te begrijpen nu...paool doet mee hoor...als ze zich een beetje ingelezen heeft that is ;-)

@GJ: Onder het motto "Zeg nooit nooit!" sluit ik niets uit...
@Cyberjunk: Ik vind het een geweldig pluspunt als een vrouw van middelbare leeftijd haar haar verft, dat betekent dat haar uiterlijk er voor haar nog toe doet. Daar hoef je echt niet verlegen van te worden...
@Paola: Ja, eigenlijk gebruiken we het voetbal als dekmantel voor een soort praatclubje... NOT! Als Webloggers poule moeten wij het gevecht aan met alle andere poules, alleen het resultaat telt. Bij het inlezen begin je het beste bij de 'F' van Feyenoord... ;-)

Een bal is ook een hulpmidden.

Oké, zolang ik mensen aan het lachen maak vind ik het niet erg.

Ennu.... de aanhouder wint hoor, ik ben het 9e lid van de poule. Op naar het elftal dus!!!

Jawel, ik heb me opgegeven! Elke week een beetje voorspellen kan niet al te lastig zijn...

Maarreh, waarom stuur jij als pouleleider niet gewoon iedere week een mailtje om ons te herinneren dat we de uitslagen nog moeten voorspellen? Kleine moeite! :-)

@Brillie: Kleren ook. Maar het is toch anders dan 750 PK onder je kont...
@Wilisha: Negen is een magisch getal, welkom bij de poule. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter want de vijf beste resultaten tellen voor het poule-klassement...
@Arjan: Welkom! Geen gek idee, elke week een mailtje sturen... misschien doe ik dat nog wel. Bedankt voor de tip!

ja ja klets er maar overheen meneer Casa....hand in hand kameraden.... ja hoor..... *grin*.. ik hoef me verder niet in te lezen bij clubs die bij voorbaat al een achterstand hebben.... daar heb ik met de superboeren ervaring genoeg mee ;-) dus de F laat ik gaarne aan me voorbij gaan....
tot wanneer heb ik eigenlijk? Ik ben nogal van de tijdsdruk namelijk?