« El Sapo El Sapo (15) | Main | Stürwil règts »

Exit melktand #3

De twee melktanden in het midden van Luchiano's onderkaak zijn er al een tijdje uit. Van de bovenste twee die in het midden zitten is er eentje lelijk, maar was juist de andere aan het loslaten.

Vrijdagmiddag belde Luchiano (7) me dat het ging gebeuren. Met een touwtje probeerde hij de tand eruit te trekken. Het was de bedoeling dat Lucy het evenement zou filmen. Dat heeft ze ook gedaan, alleen staat net het hoogtepunt er niet op. Het proces met het touwtje duurde dan ook vrij lang.

Luchiano trekt eigen boventand

Toen ik thuiskwam begroette Luchiano me met een komisch geluid, iets van: "Hallo fafa, mijn fand if efuit". Tot zijn ergernis begon ik automatisch terug te lispelen. "Niet doen! Af jij lafer geen tanden meer heft ga ik jou andefs ook nadoen!"

Waarop ik onmiddellijk stopte.

Comments

Casa heeft vooruitziende blik: de tijd dat de tanden er uit zijn. Stop. CasasPa

Dat duurt nog wel een tijdje voordat jouw tanden er uit zijn. Maar het was inderdaad niet zo aardig van jou om Luchiano zo te plagen. Is die lelijke tand die er nu nog in zit de laatste melktand? Als de laatste heeft losgelaten is Luch definitief een grote jongen!!

Bij mij kwam alles er op den duur vanzelf uit.
Ze zaten er net zo lang als nodig was.
Maar ja, niet iedereen heeft geduld.

Slispelen mag.

@CasasPa: Hoe is het met jouw gebit? Stop. ;-)
@Cyberjunk: Ach, een beetje plagen hoort erbij. Dit is pas de derde melktand die eruit is, al zijn andere tanden zijn dus nog steeds melktanden. Ik kan mij niet herinneren wanneer ze bij mij allemaal gewisseld waren, volgens mij kan het nog wel een paar jaar duren...
@Renesmurf: Als een tand wiebelt ga je er net zo lang mee 'spelen' tot hij eruit valt. Dat doet toch iedereen, jij niet?

tuurlijk net zo lang prutsen tot ie er uit was....en dan mocht er ook niemand anders aan komen.... dan werd ik panisch :-)

10 euro per tandje, dat gaat je nog veel geld kosten...

Dank voor jouw zorg om mijn gebit: mag niet klagen, de techniek helpt tegenwoordig een handje. Heb alleen een aantal kronen, die zijn goed maar wel duur.CasasPa.

ik ben blij dat de film niet gelukt is, hoewel ik natuurlijk niet hoef te kijken, maar dat zou ik dan weer wel doen. ieieieie

@Paola: Je lijkt wel een beetje op Luchiano volgens mij... ;-)
@Brillie: Gelukkig hebben we hier (nog) geen Euro's... tien gulden gaat nog wel...
@CasasPa: Ik ben altijd bezorgd om anderen... mooi dat je zoveel kronen hebt, zie het als een investering!
@Pascale: Misschien dat ik morgen er nog een CasaMovie uit pers, speciaal voor jou... ;-)

Dat laatste woord moet natuurlijk zijn: stofte.

:-)

10 gulden? Mijn zoon Tirso heeft toevallig vorige week ook zijn 3e melktand eruit gekregen (zonder touwtje, gewoon zelf wiebelen en draaien en mamma het laatste stukje laten doen) en daar heeft hij een kwartje voor gekregen, 's nachts onder zijn kussen. En weet je: hij was er superblij mee. Deze film hoeft ook van mij niet gemaakt te worden.