« Tong afbijten | Main | Vakantieplanning »

Op de valreep: Claudia N.

Het was heet en ietwat benauwd op Mambo Beach afgelopen zondag. Zwetend in de zon liggen, dat is weer eens wat anders. Lucy had al tevergeefs haar rondjes gelopen om een Chica de la Semana te vinden voor lachicamerengue.com.

We lagen op onze bedjes met een blikje Amstel in de hand. Ik scande de omgeving en lette tegelijk op Luchiano (7) die in zee aan het spelen was. Een lange, ietwat magere man met grijs haar bewoog zich in mijn richting. Nu ben ik heel slecht in mensen herkennen, maar vreemd genoeg wist ik in dit geval meteen wie het was.

Desde Curazao: Chica de la Semana Claudia N.Vreemd genoeg, want ik had de man nog nooit van mijn leven gezien. Het was collega-weblogger Robert Noordberger van Robertopcuracao. Even later bleken we al heel wat van elkaar te weten. Iets dat in deze wereld steeds normaler wordt maar tegelijkertijd ook een beetje vreemd blijft.

Robert vertrok richting Lions Dive hotel waar het Tros-familiespektakel Te land, ter zee en in de lucht plaatsvond. Volgens mij met tobbedansen maar dat boeit niet zo.

Wij maakten ons gereed voor nog een uur Happy Hour bij Wet&Wild. We stonden er nog maar net toen een meisje met lang bruin haar en een jongen vlak langs ons naar zee liepen. Even later kwamen ze terug. Lucy vroeg het meisje of ze Chica de la Semana wilde zijn en dat wilde ze.

Zo stond ik daar in mijn eentje op het Happy Hour. Luchiano was druk bezig met een surfplank in zee en Lucy was dus foto's aan het maken. De overige mensen van onze club lieten het afweten of ze waren met zijn allen naar het tobbedansen aan het kijken. Het was allemaal de moeite waard, want de op de valreep gevonden Curacaose Claudia N. mag er zijn.

Klik op de foto om naar de Chica de la Semana pagina te gaan voor meer foto's van Claudia. Persoonlijk ben ik wel gecharmeerd van witte bikini's. Maar wat is eigenlijk de mooiste kleur voor een bikini?

Comments

Ik heb wel eens mooiere dames op jouw log gezien dan deze Chica. Ik vind haar een beetje saai en kleurloos eruit zien. Smaken kunnen natuurlijk verschillen. Vreemd dat jij, zonder dat jij die collega-blogger ooit ontmoet had, hem toch herkende. Ik zal die log een keer lezen, maar tot nog toe heb ik, afgezien van de log van mijn lieve nicht, nog geen enkele log gezien die aan de jouwe kan tippen. Of dat aan mijn veeleisendheid ligt of aan jouw briljante schrijftrant weet ik niet.

Voor mij is er geen mooiste kleur. Het is de combinatie.

kunt u nog zitten met die veren meneer casa?...*grin* maar ik ga voor paars natuurlijk

@Cyberjunk: Binnenkort gaan we La Chica del Aņo (meisje van het jaar) kiezen, dan zullen we zien wie de mooiste is... Over jouw favoriete logs... laten we het op een combinatie houden van jouw veeleisendheid en mijn briljante schrijftrant... ;-)
@Piet: Dat is zeker. Bij een bikini heb ik toch vaak een voorkeur voor wit...
@Paola: Ja, dat gaat best hoor. Ze zitten er namelijk nogal diep in... ;-) Een paarse veer of een paarse bikini?

Een bikini is het mooist als die blauw is.
Loggers zijn moeilijk te herkennen, het zijn net gewone mensen.

Geef mij maar een herenzwembroek, model strakke boxershort of anders sportbroek, kleur maakt niet zo veel uit, niet te fel want dat doet pijn aan je ogen en zeker niet roze.

O? Dus de volgende keer moet ik mij omkleden, voordat ik het strand daar op ga... om herkenning te verkomen.

De groeten van de lange, ietwat magere man met grijs haar....en eh...witte bikini's mogen er best zijn, hoor !!!

@Renesmurf: Hmm... bij smurfen steken die witte broekjes juist zo mooi af... :-)
@CuraKora: Sorry hoor, maar een herenzwembroek kan echt niet bij een dame. Leuk woord trouwens in het Papiaments: zuembruk.
@Brillie: Jou herkennen ze toch overal. Aan je bril... ;-)
@Robert: Hehe... ja, niet verkeerd zo'n witte bikini!

Knalgeel, dacht ik.

ik vind niks van haar

@Irene: Voor als je van het kanarie-type houdt... :-)
@Katia: Celosa? Jajaja... :-)

ze is niet mooie.