« Lezen en schrijven | Main | De laatste schooldag »

Het lievelingsdier van Gladys

Nadat Lucy op zondag 19 juni haar foto-sessie met Miove had beŽindigd maakte zij nog een rondje over het strand. En warempel vond zij een tweede kandidate. Soms zit het mee!

Desde Rotterdam, Holanda: Chica de la Semana Gladys!Met een donkere schone verscheen Lucy aan mijn strandbedje. Gek is dat, bij donkere dames op Curacao ga ik er automatisch vanuit dat zij Spaans spreken. Dat was nu niet het geval.

Gladys is een echte Hollandse vrouw uit de mooiste stad van Nederland, tegenwoordig alom 010 genoemd. Aan mij de taak om de bedoeling van lachicamerengue.com en de Chica de la Semana uit te leggen. Getuige het feit dat zij even later met Lucy op pad ging is dat gelukt.

Na het maken van de foto's hielp ik Gladys een beetje met het invullen van de vragen. Zij moest erg lang nadenken over haar lievelingsdier. "Ja, vroeger was het een paard... maar nu?" Behulpzaam noemde ik allerlei dieren op: "Een leeuw, een tijger, een kangoeroe..."

"Een kangoeroe, haha!", lachtte Gladys. Wat zij niet wist is dat de kangoeroe mijn favoriete dier is. Ik heb er maar niets van gezegd. "Nou, doe dan toch maar het paard."

Foto's van Gladys en haar antwoorden op de vragen zijn te vinden bij La Chica de la Semana.

Comments

Jammer van de piercing en de tattoo....
Voorts een leuk meisje uit 010.

Kangoeroe? Wat is er gebeurt met de tijgers, slangen en honden?

Wat vind jij zo mooi aan een kangoeroe? Waarom is dat jouw favoriete dier? Ik kan me ook niet voorstellen dat jij geregeld kangoeroes tegenkomt of zo. Of is dat zomaar een verzinsel van je?

@Cerito: Qua zogenaamde lichaamsversieringen zijn wij het eens. En ook dat het een leuk meisje uit 010 is natuurlijk...
@Piet: Veel dieren zijn leuk, ja ik hou wel van dieren. Maar de kangoeroe is mijn favoriet. (Ze kunnen trouwens gemeen trappen!)
@Cyberjunk: Ja zeg, denk jij dat ik hier de boel een beetje zit te bedotten... ;-) Kangoeroes vind ik echt de leukste dieren, heb je de link al gevolgd naar het verhaaltje over kangoeroes?

ik ken haar ergens van...

Ze mag er zeker zijn.
Net als kangoeroe`s trouwens, ook die mogen er zijn.

010 mooi ? Het gaat niet goed met je ...

@GJ: Dat verbaast mij niets! Eigenlijk moeten we die vraag op ons formulier opnemen: "Ken je G.J. van Camarados misschien?"
@Renesmurf: Mijn mening. En 010?
@Bodo: Het heet niet voor niets 010, de eerste stad van Nederland. Ik ben overigens al blij dat je niet als op je eigen log schrijft: "Is Casa aan de drank?"... ;-)

Heel vreemd, maar ik dacht dat je altijd iets had met spinnen... hoe ik daar toch bij kom... 8-)

P.S.: Hoe is het eigenlijk met de suikerdiefjes?

Doe dat maar niet Casa, de kans bestaat dat ze dan helemaal uit hun bol gaan... (Ahum ahum)

ik waag me niet aan kangoeroe's... voor je het weet zijn het vlooien... of was het nu andersom? :-)

@Bas: Zeker heb ik iets met spinnen, maar met een kangoeroe kun je toch intenser contact hebben... ;-)
@GJ: Ik zal eens een proefballonnetje opgooien...
@Paola: Ok, maar wat is dan jouw lievelingsdier?