« Maiden Flight | Main | CasaMovie: SQL on Mi Dushi »

Miove

Voor de tweede opeenvolgende zondag namen we de nieuwe camera mee naar het strand. De zon was fel, toch waren er niet zo heel erg veel mensen. Ik voorzag een zwarte dag qua Chica de la Semana.

Gelukkig was het zondag Vaderdag, alle vaders op aarde alsnog mijn hartelijke felicitaties. Lucy vond dat ze vanwege Vaderdag extra haar best moest doen om een meisje te vinden. En haar best deed ze.

Ik wees een mooi meisje met een oranje/rode bikini aan. Het was een Nederlands meisje en ze was in een groepje, meestal voldoende aanleiding voor Lucy om haar links te laten liggen. Ditmaal liep ze er direct op af, helaas tevergeefs.

Desde Santo Domingo, Republica Dominicana: Chica de la Semana Miove!Schuin achter mij zat een jongedame in witte bikini op een houten tafel. "Wat vind je van dat meisje hier schuin achter mij?" Lucy kende haar wel, het was een Dominicaans meisje in een groepje waarvan een andere dame al eens Chica de la Semana was geweest. Het meisje heette Miove, wat een sensuele naam, en wilde wel poseren. Ze moest zich alleen nog even opmaken.

In de tussentijd kwamen er twee meisjes aanlopen waarvan er een wel zeer aantrekkelijk was. Lucy was echter op Miove aan het wachten en liet de nieuwe dus gaan. De meisjes van Mioves groepje bemoeiden zich nogal met de plaatsen en de posities die voor de foto's ingenomen dienden te worden.

De resultaten zijn te bezichtigen op lachicamerengue.com onder La Chica de la Semana. Een groter exemplaar van de afgebeelde foto is beschikbaar: 800x600.

Na de fotosessie vult het model altijd een formulier met een paar vragen in. "Wat is je favoriete fantasie?" is een van die vragen. Tot mijn verbazing hebben sommige mensen helemaal geen fantasie, maar Miove wel. Zij wil de liefde bedrijven in een duikboot die richting de Atlantische Oceaan koerst.

Richting de Atlantische Oceaan koerst, hoe kom je erop!

Comments

Casa!!! "het doen" in een duikboot die richting Atlantische Oceaan koerst is hartstikke hip!!!
Het is vooral een hype onder de Hollywood sterren, oude Engelse adel en Italiaanse top koks (die laatste heb ik alleen van horen-zeggen).
Dat je dat niets wist....tsssss

Dat strand bij jullie is toch een stuk flitsender als bij ons;-)

Wat zijn Nederlandse meiden verlegen!!! De laatste twee keer dat ik een verhaal las over een Chica de la semana hadden de Nederlandse meiden er geen zin in. Wat een saaie verlegen bangeschijters zijn die Hollandse grieten. Ze zijn zeker bang dat ze besprongen worden of zoiets.

O ja, wat heeft deze Chica een lief poppengezichtje, als je niet beter wist zou je denken dat je naar een pop kijkt in plaats van naar een meisje.

@Cerito: Uiteraard (...) ken ik deze hype ook. Maar ik denk dan meteen aan de nadelen, zo ben ik. Immers, wat doe je dan op de terugweg?!
@Henriette: Het strand bij de buren is altijd flitsender. Dat is algemeen bekend... :-)
@Cyberjunk: Hollandse meisjes zijn inderdaad over het algemeen iets sceptischer. Het meisje in de oranje/rode bikini echter niet. Maar haar vriend wilde ook op de foto en daar hadden wij geen zin in. Miove is ook echt heel lief... ;-)

Beste Casa het is toch vanzelfsprekend dat ze richting de Atlantische Oceaan .... en eenmaal hier aangekomen dan zal ik haar opwachten en tegen haar zeggen 'Je hebt een seksie ....' ... en voordat ik mijn zin kan afmaken dan ervaart ze een nucleaire orga***me ... ik bedoel 'hoogtepunt' ...

Hhhhmmm .... ik heb net haar fotos bekeken (had ik eerder moeten doen) ... leuke meid maar te jong. Ik vraag me af of Willisha te porren is voor een tochtje met een duikboot ....

Jij hebt best geluk met een vrouw met zo'n hobby, ik bedoel.. Lucy had ook postzegels kunnen verzamelen...

Als het maar hits geeft. Zou ik ook doen.

@Amaro: Er staat toch heel duidelijk 'in de RICHTING van de Atlantische Oceaan'... dat betekent dat als Miove en ik... uhm... haar fantasieman bijna de Caribische Zee zijn uitgevaren, we weer omdraaien... ;-) Heel goed van je trouwens dat je al vijf minuten na je eerste commentaar aan Willisha dacht, haha... :-)
@Cockie: Je hoort mij toch ook niet zo vaak klagen... ;-)
@Brillie: Hits in relatie tot duikboot betekent torpedo?

Of zou het is te maken hebben met "the mile low club"?

Een goede lover die doet het tot aan de kust van Engeland ... en wat betreft Willisha ... ik weet niet anders dan dat ik continu aan haar denk .... Willisha on my mind ... is a joy forever!

Lekker weertje daar.
Vast minder zweterig dan hier.

@Cerito: Haha, zou heel goed kunnen. Maar dan moeten ze wel oppassen dat Jacques Cousteau niet ineens voor het raampje komt filmen. (Of is die al dood)
@Amaro: Je blijft een groot romanticus. Wanneer huur je nou die duikboot... :-)
@Renesmurf: Normaliter waait hier een passaatwind. Ondanks de 33 graden wordt er weinig gezweet. En binnen hebben we airco...

Mooie Miove...Maar wat is er met haar buikje? Is dat een tattoo?

Wanneer komt Lucy nou weer eens aqan haar trekken.

@Detammer: Dat is inderdaad een tattoo. Het is tegenwoordig erg moeilijk om een tattoo-loos meisje te vinden. Ik vind dat erg jammer en de tatoo vaak ontsierend...
@Henk(ES): Haha, je bedoelt dat jij wel weer eens toe bent aan een SalsaMan... ;-)
(Lucy ziet mij iedere dag, wat wil een vrouw nog meer?)

Bedankt Casa. In dit geval inderdaad ontsierend en buitengewoon jammer.

ach ik kan me er best iets bij voorstellen hoor dat sommige meiden er niet voor kiezen om gefotografeerd te worden, dat heeft toch niets met bange schijters te maken?...wat een rare redenering....