« Zwemkleding en Statistiek | Main | Tsunami Dag »

www.ikslajeopjeneus

Als ik met Luchiano (7) op MSN zit zet hij vaak www voor zijn berichten. Zo worden ze namelijk onderstreept en ook nog eens aanklikbaar, al leidt dat laatste nergens toe.

Op school in klas 2B is hij tegenwoordig de Guru voor wat betreft het vinden van interessante websites als Megas XLR, Powerpuff Girls, Teen Titans en andere. In de auto vertelde hij hierover.

Papa, ik was allemaal websites aan het opnoemen aan Christopher en toen zei Savannah "Ja, www.houjekop" en toen zei ik tegen haar "www.ikslajeopjeneus" en toen ging zij naar de meester en die zei "www.blijfstil.com".

Het is woensdag, de week is weer www.doormidden.com. Domeinnaam noch zu haben.

Comments

De week gaat te snel, ik heb vakantie en het is alweer woensdag...

www.zaagmansisalweerlangsgeweest.com

Kan Luchiano niet eens een update maken..

Niet dat ik jouw updates niet leuk vindt (integendeel), maar geef 'm eens een dag de digitale camera mee! Of komt deze dan niet heel meer terug?

Je komt van alles tegen als je zomaar www typt, soms ook pornosites.

@Cockie: Ja, daar gaan de bammetjes... www.toedeledokie.com... :-)
@GJ: Ik begrijp de hint en het is op zich nog een goed idee ook... :-)
@Renesmurf: Nu ben ik wel benieuwd wat jij dan 'zomaar' intikt... ;-)

www.wijwillenluchianoalsgastlogger.com

De humor van die meester..... daar hou ik wel van.

www.marmodvergathaargegevens.dom

Voordat Google bestond- eigenlijk al voor die tijd, toen ik nog een absolute beginner was op internet en nog niet goed wist hoe ik moest zoeken- zat ik vaak ook zomaar wat te tikken. Ik had toen nog het idee dat je met b.v. www.bakker.nl alle bakkers in heel Nederland op een rijtje kreeg. Van de week had ik toevallig een supermelige stuiptrekking, ik zocht iets en ik kwam maar niet tot de juiste info en haalde- nu tegen beter weten in en in die melige bui- ongeveer net zoiets uit. En het resultaat was verrassend. Niet dt ik de juiste info kreeg, maar ik kwam wel op een leuke site terecht. Dus soms kan zomaar wat intikken, of een gekke poging wagen om tot info te komen, best tot leuke dingen leiden. En later heb ik toch nog gevonden waar ik echt naar op zoek was.

@Marmod: www.ikhadjewelindegaten.hoor en de boodschap is overgekomen. En ik dacht nog wel dat Luchiano hier voldoende aan bod kwam. Nietdus.com.
@Roos: Ja en het is nog een oudere man ook. Hij anticipeert goed!
@Cyberjunk: Geniaal, www.bakker.nl... Zoeken op internet is nog een hele kunst, maar inmiddels ben je aardig gevorderd, anders had je CasaSpider natuurlijk nooit gevonden... ;-)

Das humor, wizkid humor. Vind dat idee om Luciano eens de camers mee te geven wel een goeie, ben benieuwd naar zijn chicas.

Zoon gebruikt de variant op overal .nl achter te zeggen.

"Zoon, eet eens door!"
".nl"

Maar dan moet deze ook meligheid ontstaan zijn:

http://www.gadverdamme.nl/

Achter elke punt zet ik tegenwoordig een nl

@Henk(ES): De camera is een goed idee, de chicas weet ik niet. Ze zijn dan namelijk wel erg jong!
@Erwin: Hehe, en wat zeg hij dan 'punt ennel' of 'dot ennel'? De mensen van gadverdamme.nl hebben denk ik slechte ervaringen met Van Diepen en van der Kroef Advocaten...
@Brillie: Da's heel mooi. Maar je bent toch niet toevallig de zoon van Erwin?

Tip: Type de website naam zonder 'www.' en zonder '.com'. Druk dan op Ctrl+Enter (inplaats van Enter), en tadah: Microsoft's Internet Explorer zet 'www.' ervoor '.com' erachter! Scheelt mooi even 7 toetsaanslagen!

Bedankt Henk uit de USA voor je interessante tip. Ik meende eerst dat je de boel in de maling nam, maar het werkt echt.

Zeg Casa, ik vind het wel jammer nu dat al die www'tjes hier niet automatisch aanklikbaar worden.

@Henk(USA): Goeie tip!
@Cyberjunk: Henk(USA) neemt nooit iemand in de maling. Je kunt blind varen op zijn tips. Behalve misschien op 1 april. (Zo is hij ook wel weer)
@Ruben: Dat is expres. Want dat kon in de onderhavige conversatie ook niet. Of men had daadwerkelijk op iemand's neus moeten drukken.