« Dingen die ik niet begrijp (10) | Main | Eilandentop op Sint Maarten »

Roog & Adinda

Zondagmiddag was het bijzonder druk op Mambo Beach. Er stonden wat extra tentjes opgesteld en er weerklonk harde muziek. Gezellig! Vraag mij niet wat voor muziek het was. House, trance, het zou allemaal zomaar kunnen. Achter de draaitafels stond DJ Roog, echte naam Rogier van Bueren. Het zal dus wel Hardsoul zijn geweest.

Desde Eindhoven, Holanda: Chica de la Semana Adinda!Wij bekeken de zaak vanaf onze bedjes vlakbij de zee. Het was bijna Happy Hour en eigenlijk had ik nog wat met Luchiano (7) willen zwemmen. Ik deed mijn sportbroek naar beneden en stond vervolgens in mijn onderbroek in plaats van mijn zwembroek. Snel trok ik mijn broek weer omhoog. Dit soort geintjes overkomt me gemiddeld één keer per jaar.

Toen ik bier ging halen zag ik DJ Roog (foto) in actie. Het is een aanstekelijke vent die het publiek goed weet op te zwepen. Neen, de DJ-anno-2005 is toch niet alleen maar een plaatjesdraaier.

Het is natuurlijk geen muziek wat ze draaien, die moderne DJ's, maar meer een soort hypnotiserende dreun om fabrieksarbeiders tot hogere productie op te jagen.

Nog veel beter dan met house-muziek en DJ Roog (biografie) kan dit doel naar mijn mening bereikt worden door het inzetten van Adinda Wiener als een soort van cheerleader.

Op zijn minst de motivatie van de mannelijke werknemers zou hierdoor een flinke impuls krijgen. Ik heb een klein gedichtje gemaakt om het idee weer te geven:

Adinda hier, Adinda daar
En mijn project is weer klaar

Niet eerder was ik zo creatief, met dank aan Adinda. Lucy ontmoette Adinda overigens niet op de middag van DJ Roog, maar een week eerder. Boeien! (Ben je daar nou niet te oud voor, CasaSpider? Neen, daar ben ik niet te oud voor)

Op lachicamerengue.com kan men onder Chica Semana meer materiaal vinden over mooie Adinda. Voor de agenda van DJ Roog wordt beleefd verwezen naar diens eigen website.

Comments

Adinda, mooie naam, mooie vrouw en waarschijnlijk ook nog een mooie zachte 'g'..
Bij vrouwen vind ik dat wel charmant, bij mannen klinkt dat niet..

Ik dacht dat een zwembroek tot de standaard uitrusting behoort van iemand die naar het strand gaat....
Alzheimer of Korsakov of toch Korsaheimer

Maar die dame in het rood is dus niet DJ Droog?

@GJ: Eerlijk gezegd kan ik me haar 'g' niet meer herinneren, maar ik geloof dat hij zacht is ja. Een zachte g is vrouwelijk, een harde mannelijk. Da's logisch!
@Cerito: Een zwembroek is zeker onderdeel van de standaarduitrusting. Maar ja, soms heb ik het zo ongelofelijk druk dat ik me vergeet om te kleden. Ik ben vergeten welke ziekte dat precies is...
@Erwin: Jij mag nooit meer raden! (Zie jij draaitafels dan?)

Als de muziek niks is kan het beeld de redding zijn. Zo komt het toch nog goed.

Tja, met zulke dames op het strand zou je die hele zwembroek inderdaad totaal vergeten ;-)

Zoals mijn moeder al fijntjes zei: staat het tuinhekje naar Villa Alzheimer nu definitief open???

Naast je carriere voor de oudejaarsconference kun je volgens mij zo aan de slag als dichter van het vaderland. Niet moeilijk natuurlijk met zo'n inspiratiebron.

@Renesmurf: House is volgens mijn definitie geen muziek, maar onder bepaalde omstandigheden best goed aan te horen. Zowel beeld als geluid waren dik in orde!
@Roos: Het punt is dat ik geacht word de zwembroek thuis aan te trekken. Maar ja, als je zo vaak naar het strand gaat... ;-)
@Henk(ES): Dank je wel. Het werd ook wel eens tijd dat Mulisch werd afgelost (of was die het niet)... Ondanks de inspiratie heb ik er toch een uurtje of 12 op zitten werken. Ritme, rijm etc., de gebruikelijke dichterlijke beslommeringen.

Ik ben alleen een mentalhardcore Fan ;)

Is het erg om in je onderbroek te gaan zwemmen? Of hangt dat van de staat van de onderbroek af?

Adinda komt op 600 x 800 ( http://blog.lachicamerengue.com/pics/Adinda_800.jpg ) er toch nog vele malen mooier op dan in kleiner formaat.
Space is wellicht een issue, maar zou je niet kunnen overwegen alle Chica pics in 600 x 800 op de site te zetten?

@Brillie: Mental... daar was ik al bang voor... ;-)
@Pascal: Onderbroeken zijn niet echt gemaakt om in te zwemmen. Het kan wel, maar een zwembroek is stukken aangenamer. Zo nodig moest ik nou ook weer niet zwemmen.
@Henk(USA): Dat is misschien een goed idee voor een PAY-site naast de huidige... :-) In 1.75 x 40 is Adinda overigens NOG leuker om te zien... :-)

naja over onderbroeken ben ik voorlopig nog niet uitgedacht zeg na Beau.... :-)