« King Koopa verslagen | Main | SQL Papagayo 2004 »

Carina

Zondag zaten en lagen we thuis bij te komen van het BitTorrent Kerstdiner. Daaroverheen kwam de Tsunami-ramp in Zuidoost-Azië. Toch moesten we naar het strand. Ja, dat moest.

Waar ik vroeger om een uur of één, uiterlijk half twee op mijn bedje bruin lag te bakken is dit tijdstip langzaam maar zeker aan het verschuiven. Het wordt steeds later. Een vertrektijd van drie uur is tegenwoordig al normaal en zelfs dat haalden we nu niet.

Dan maar wachten tot half vijf om direct naar Mambo Beach te gaan en Kontiki over te slaan. Wel jammer van ons abonnement. Luchiano (7) en ik vermaakten ons een half uurtje in zee. Lucy ging op zoek naar een Chica de la Semana, we stonden al een week droog. Zelfs uit Cuba regende het klachten!

Desde Venezuela: Chica de la Semana Carina!Lucy liep zich een ongeluk, van Mambo naar Kontiki en helemaal terug naar het Sequarium. Allemaal vergeefs. Ik had de moed al opgegeven en lag op mijn bedje te genieten van een biertje toen daar plots een slanke, knappe jongedame voor me stond. "Carina, mucho gusto!", zei ze. Lucy bevond zich voor de duidelijkheid overigens op slechts een halve meter afstand.

Ze gingen foto's maken en dus dronk ik Lucy's biertje ook maar op. Het weekje wachten is door Carina ruimschoots gecompenseerd. Op lachicamerengue.com vindt u tien foto's van deze Venezolaanse schone onder Chica Semana. Bekijk ook eens de Chica Archivos, een ongeëvenaard overzicht van meer dan 100 door Lucy gefotografeerde Chicas. Uniek!

Het was tijd om te verkassen naar het aanpalende Wet&Wild voor het tweede Happy Hour. De dag na een feest laten veel mensen het vaak afweten. Zo niet Ino en Bente, dat zijn echte hardcore Happy Hour bezoekers. Even later voegde Natascha zich bij ons.

Het was mijn beurt om bier te halen en Luchiano ging met me mee. Hij had net een zakje chips gegeten, dat koopt hij altijd zelf bij de toiletjuffrouw. Inderdaad een vreemde combinatie.

We liepen naar de bar waar Faye bedient. "Papa, het kriebelt in mijn keel", zei Luchiano. Hij hoestte wat. Faye keek mij aan en ik gaf mijn bestelling op. Terwijl zij bezig was de drankjes bij elkaar te zoeken zei Luchiano opeens: "Papa, ik denk dat ik moet overgeven!"

Snel zochten we een palmboompje op en daar kwam het er al uit. Arme jongen. Toen Luchiano klaar was met overgeven was de bestelling zojuist gearriveerd, dat kwam wel goed uit. Voor ons was het tijd om te gaan, het jong voelde zich nog steeds niet helemaal lekker. In de auto wist hij vreemd genoeg wel uit te brengen dat hij naar McDonalds wilde voor zijn wekelijkse Happy Meal.

Luchiano kreeg zijn Happy Meal en voelde zich diezelfde avond gelukkig alweer een stuk beter. Dat heb ik zelf ook, iedere keer als ik naar de foto's van Carina kijk.

Comments

Na ziekte volgt beterschap, als het goed is.
Soms lekker snel, des te beter!

Een happy meal doet je niets meer?

Ik herken het een beetje, van dat misselijk zijn en toch nog iets heerlijks wil eten. Een neef van mij liet op Tweede Kerstdag, via z'n vriendin, aan zijn moeder (mijn zus) weten dat hij niet aanwezig kon zijn bij het familiediner, terwijl het wel was afgesproken. Reden, hij had buikgriep. Een uurtje later werd er weer opgebeld, ze zouden toch nog even langskomen. En hij heeft heerlijk gegeten, de hoeveelheid was dan minder dan we van hem gewend zijn en hij was wat stilletjes, maar het smaakte hem perfect. Mijn neef loopt al tegen de dertig, dus het verschijnsel van niet lekker zijn, misselijk zijn en toch lekker eten openbaart zich niet alleen bij jongetjes van 7 jaar die in warme landen wonen, maar ook bij volwassen mensen die in Nederland woonachtig zijn en in deze tijd van het jaar bibberen op het strand. Ik vraag me trouwens af Casa, of jullie ook wel eens gewoon met jullie drieën thuis zitten, of dat jullie vrijwel dagelijks (of met gelegenheden zoals Kerst) in grote gezelschappen verkeren. Word je er niet moe van, altijd maar anderen om je heen met wie je sociaal moet converseren? Onder elkaar lijkt me best gezellig hoor.

@Renesmurf: En dat is maar goed ook!
@Piet: Een Happy Meal is niet te versmaden maar valt in het niet bij een entiteit als Carina. Wanneer komt je update?
@Cyberjunk: Bij Luchiano gaat in het geval van een Happy Meal niet zozeer om het eten (dat is meer een noodzakelijk kwaad), maar vooral om het bijbehorende kadootje. Dat is in deze tijd een (heel) eenvoudige gameboy waar hij er nu al vier van heeft.
Met al die foto's lijkt het of wij heel druk en sociaal zijn, maar dat is niet zo. Meestal zitten we gewoon met zijn drietjes thuis hoor... :-)

dat is nog eens chique...overgeven bij een palmboompje ;-)

Dat laatste kan ik me zelfs voorstellen, niet mis!! Alleen iets meer glimlach zou het nog fraaier maken. Ach, ze had misschien niet helemaal haar dag, misschien zat er bij haar ook een chipje dwars.?

Tegen de avond zijn de luchten op het mooist. En ook het lichtval. Dus je kan best nog iets later naar het strand gaan.

@Paola: Ja he... :-) Zijn eerste keus was overigens een bosje orchideeen, maar die konden we zo snel niet vinden!
@Henk(ES): Is mogelijk. Van de andere kant zijn de meisjes die niet lachen, ja zelfs wat arrogant kijken vaak het mooiste op de foto. Lachen is erg moeilijk! Ik heb series van chicas die op iedere foto precies hetzelfde lachen, dezelfde domme grijns ga je dan denken. Dan zie ik toch liever deze Carina, maar dat kan ook komen omdat mijn Toyota bijn vijf weken geleden gestolen is... :-)
@Brillie: Da's waar, maar zelfs van de mooiste zonsondergang word je niet bruin!

Omdat jij in Curaçao woont en dientengevolge als je wilt op het strand kunt gaan liggen, zal jij niet echt bruin worden, waarschijnlijk zit je wat dat betreft aan je plafond, want je bent geen Antilliaan. Antillianen zijn pas echt bruin en dat bereik jij niet, je bent gewoon een blanke Hollander, dat is niet anders. Dus ga gerust laat naar het strand, dan bereik je hetzelfde resultaat als wanneer je dag in dag uit, om minimaal 4 tot 5 maal per week op het strand ligt.

Die is errug leuk!! Super!! Moon and sunroof had ze zeker niet, of zijn dat die gele lapjes?

Ik wil ook niet bruin worden. Waarom dacht je dat ons huisje op St. Maarten airco had?

@Cyberjunk: Ho,ho, ik zit helemaal niet aan mijn plafond! In de jaren dat ik vrijgezel was, was ik bruiner dan menig Antilliaan. Waarvan trouwens ook zeer blanke exemplaren bestaan.
@Henk(ES): Ja, nog even en ze vragen me voor de Oudejaars Conference... ;-) De gele lapjes zijn volgens mij overbodig.
@Brillie: Airco is op Sint Maarten inderdaad nuttiger dan een zonnehemel.

Juist. En zeer handig als je niet bruin wilt worden.

Totaal!!

Toch nog een wat luhtige vrolijkheid aan het einde van het jaar!

luhtige = luchtige
(ik was nog wat in de war van de gele lapjes)

Goeiedag Casa, wat een heerlijke uitsmijter aan het eind van het jaar!!
Carina staat bij mij, zonder de overige chica's te kort te willen doen, met stip op 1.
Op de schaal van 1 tot 10 scoort zij een 11..:-)

Komt er nog een nieuwe 'chica del año'?

@Brillie: Hmm... ik hou wel van een tintje...
@Henk(ES): Je wordt enthousiast... :-)
@GJ: Gele lapjes zijn een uitstekend excuus voor spelfouten!
@Angel: Nou, nou, Carina heeft wat in je losgemaakt! Volgens mij is ze trouwens op zoek naar een man. Het moet er wel een zijn die 'haar wensen in alle opzichten vervult' zei ze.

Consider it done.....
Hoe lang is ze nog op het eiland?

Carina heeft het lef om 300 nafjes per nacht te vragen waar de meeste meisjes het toch al gauw voor 100 of minder doen.

Deze dame studeert niet. Ze is danseres...