« Wel of niet meebeslissen? | Main | CasaSpider geveld! »

Leuke dokter (2)

Was vorige week Dokter Christien Chica de la Semana, deze week is het de beurt aan haar vriendin Fleur. Fleur is net als Christien vijfdejaars studente Medicijnen. Haar favoriete dier is de koalabeer. Aparte keuze!

Het verhaal (Spaans en Engels) en de foto's van Fleur staan op lachicamerengue.com onder Chica Semana.

Lucy vond het wel weer eens tijd worden voor een Salsa Man. Ik van de ene kant ook, de dames willen tenslotte ook wat leuks zien, maar van de andere kant heb ik het er niet zo op. Foto's van mannen in zwembroeken. Desalniettemin staat vandaag Anthony echter als Salsa Man! te pronken.

Desde Curazao: Salsa Man Anthony!Voordat het zover was gebeurde er nog iets grappigs. Nou ja, grappigs. Zondag was het bewolkt, winderig en zelfs regenachtig. Echt veel mensen waren er niet op Mambo Beach. Wij installeerden ons op onze bedjes en ik haalde blikjes Amstel bier. Nippend aan het blikje speurde ik het strand af naar potentiele Chica's, maar de spoeling was bijzonder dun.

Als men het niet verwacht dan gebeurt het vaak. Ineens ontwaarde ik op grote afstand een groep van zeker tien leuke jongedames, volgens mij was het een dans- of modellengroep. Ze zagen er in ieder geval zeer appetijtelijk uit. Langzaam bewogen ze zich in mijn richting. "Het zal toch niet!", hoopte ik in stilte.

En ja hoor, even later streken de dames op zo'n tien meter van mijn stoel op het strand neer. Mijn ogen kregen vitamine en ik ging er eens goed voor zitten. Maar hoe gaat het in dat soort gevallen, het geluk mag nooit te lang duren zo lijkt het wel.

Het begon te druppelen. Het begon te regenen. Ik bleef stocijns liggen, maar de dames slaakten een paar gilletjes en namen de benen. Geluk en pech liggen vaak dicht bij elkaar.

Vanwege de regen en de kou, het zal net 28 graden geweest zijn, besloten we het tweede Happy Hour te laten voor wat het was.

Comments

hihi heb jij effe pech, maarja 28 graden is dan ook wel hl erg koud ;-)

Jaja, ons lekker maken.

Wees blij dat je niet in Nederland bent momenteel, daar is het pas echt koud!!!!!

tsjongejonge..
ik hoor 'psssst' van het amstelblikje al.. heerlijk.

Het was dus even lekker maken en dan wegwezen, das pas een marteling en wat die salsaman betreft: Ik sta helemaal achter Lucy!! Er is geen evenwicht dus doe er wat aan!!

Terwijl ik dit commentaar met nauwelijks ontdooide vingers tik (net thuis na een barre tocht) besef ik dat onze kou het niet haalt bij de kou die Curacao zondag teisterde. Het voordeel was natuurlijk wel dat je bier lekker koel bleef!

Wij zijn niet eens naar het strand gegaan vanwege het slechte weer....we hebben ook, na ongeveer 9 maanden, weer eens binnen moeten eten brrrrr.....

wij hebben de voortent inmiddels gesloten: buiten is het 3 graden, binnen in de voortent 8 graden, maar bij de CV 21 graden; het Dommelsch is wel overal even koel.Advies aan Casa: ga op tijd naar de dokter. CasasPa

Wat ik je vergat te vragen is of je je bril op had toen je de groep zag naderen.

Frans zong het al: dit is een lied voor alle mooie meiden...

@Marjim: Ja, nog even en de rayonhoofden komen hier bijelkaar!
@Pascal: Is dat niet waar het hele leven om draait?
@Cyberjunk: Ik ben ook heel blij... :-)
@GJ: Hehe, met jouw fantasie is niets mis!
@Henk(ES): Wat vond je van Anthony? ;-)
@Piet: Daarom ga ik ook niet met de fiets naar mijn werk! En ja, ik had mijn bril op. Ik ben mij bewust van mijn handicap en dat ik mij zonder bril nog wel eens vergis. Maar deze waren echt mooi... :-)
@Cerito: Het zijn barre tijden, nog even en we moeten een jas aan!
@CasasPa: Je bent helderziende! Vandaag ben ik om half tien ziek naar huis gegaan. Heb de hele dag doodziek op bed gelegen. Dat komt er nou van, van die helse temperaturen!
@Brillie: Ik moet eens meer naar Frans gaan luisteren, die heeft er blijkbaar kijk op...

Regen kan alles verpesten! Sterker nog, het verpest alles!

Niet echt mijn smaak, maar niet slecht!!

Het is bar, dat weer over daar.

in de regen zwemmen, is wel lekker, lijkt het water wat warmer, dat is in de winter normaal wel koud (hooguit 25 C denk ik)

@Renesmurf: Voor de planten is regen wel goed, maar ik haat het ook!
@Henk(ES): Volgende keer beter... :-)
@Erwin: Zeg dat wel! Het is echt de slechtste periode die ik in negen jaar heb meegemaakt.
@Rody: In de regen zwemmen is inderdaad wel leuk, maar je droogt zo slecht op daarna...

Nee, nee, nee!
Die zijn echt niet lekker hoor! Helemaal niet zelfs! Niemand op die chicamerengue site ziet er goed uit! Alleen suzette gaat wel.

Casa, mocht je deze laatste aanval op je leven afgeslagen hebben en weer eens een groep, door jouw bril, mooie dames vlakbij zien neerstrijken doe dan het volgende.
Neem geen enkel risico: MAAK GEWOON WAT OVERZICHTSFOTOS!!!
Hebben is hebben en krijgen is de kunst....:-)