« Pontjesbrug weggeregend! | Main | Onze huisbaas »

Leuke dokter (1)

Deze week was het hommeles op Mambo Beach qua fotogenieke Chica's. Tweemaal is Lucy vergeefs het hele strand afgelopen. Best vreemd, want het was voor het eerst sinds tijden mooi weer.

Vandaag is het trouwens weertechnisch helemaal mis. Na met de witte Peugeot 206 Diesel door een aantal vaargeulen te zijn gereden, bereikte ik de arme krantenverkoopster. Ik zag nog net hoe een auto van de andere kant een flinke plens water over haar uitspreidde, kocht een krant en maakte rechtsomkeert. Luchiano (7) had een vrije dag verdiend.

O ja, de witte Peugeot 206 Diesel heeft dan wel geen moon-/sunroof, maar wat ik vanmorgen ontdekte is een hendel aan het stuur waarmee ik de radio/cd-speler kan bedienen. Dat geeft een gevoel van luxe in mijn Dorpsstraattractor. Mooi is ook het langzaam opgloeiende lampje in het dak als de sleutel uit het contact wordt gehaald.

We dwalen af.

Niet afgelopen zondag, maar de zondag daarvoor ging het een stuk beter met lachicamerengue.com. Na het gebruikelijke biertje te hebben gedronken stapte Lucy op een Nederlandse blondine af. Het bleek Christien uit Alkmaar te zijn. Maar dat wisten we toen nog niet.

Haar vriendin Fleur kwam voor de zekerheid met haar mee. Ook Fleur mocht er zijn en daarom vroeg Lucy ook aan haar of zij Chica de la Semana wilde worden. Fleur had geen bezwaar en is volgende week te bewonderen.

Beide dames zijn lang, slank en blond. Wat voor beroep zouden zij hebben? Men denkt in een dergelijk geval al snel aan stewardess of verpleegster. Warm! Beiden zijn vijfde-jaars studenten medicijnen. Stel nu dat zij later huisarts worden, mijn fantasie slaat direct helemaal op hol!

Mijn huisarts is dokter Harry Janssen. Een hele aardige man die nog bij Diverse Sauzen heeft gedrumd. Wie kent niet de hit Chillen op de Antillen? Maar hij is wat gezet en kalend. Neen, dan is Christien toch meer mijn type. Er zit duidelijk toekomst in de beroepsgroep.

Op lachicamerengue.com vindt u onder Chica Semana de fotoserie van dokter Christien.

Comments

Citaatje raden? "Oh dokter ik heb zo'n last van warme lul"

Hadden ze niet een dokters tekort op Curaçao? Hmmm ... op Madeira moet ik toch een nieuwe dokter zien te vinden ... en een komplete check-up laten doen ... ;)

Keep on dreaming!!

Het wordt toch wel beter he? Met de kerst wil ik weer op St. Maarten verblijven...

@Jan: Fout! Zulke woorden neem ik niet in mijn mond tegenover een dame!
@Amaro: Ga jij nou maar gewoon naar Dokterisha... :-)
@Henk(ES): Ja, je moet wat he...
@Brillie: Als het met de Kerst nog zo is keer ik terug naar Nederland!

Zeg Casa, dit is toch een weblog. Waar je o.a. je gedachten aan het lezerpubliek toevertrouwd?
Wat heb ik dan aan een zin als 'mijn fantasie slaat direct helemaal op hol!'. Wees eens wat concreter..:-)

ik ben erg tevreden over Clooney ;-)

@Angel: Hier ben je fout ge-informeerd. De bedoeling is als volgt. Ik poneer een vage stelling en jij vertelt vervolgens alles wat je daarbij te binnen schiet. Nou, wat maakte Christien bij jou los?
@Paola: Geef maar een seintje als hij eens naar Curacao op vakantie gaat. Dan vragen we hem als Salsa Man!

Ik vind die chick's steeds lelijker worden...