« Luchiano 7 jaar! | Main | El Sapo El Sapo (2) »

Dora Patricia

Luchiano's zevende verjaardag op zondag stond in het teken van kado's. Op sportief gebied was er het kado van Ajax en PSV, het kado van Feyenoord en het kado van de Boston Red Sox. Er waren de normale verjaardagskado's en er was een kadootje in de vorm van een nieuwe Chica de la Semana.

Desde Colombia: Chica de la Semana Dora Patricia!We lagen met ons bezoek uit Nederland (Luc en Pascale) op het strand van Mambo, samen met Benno en Noelle. Lucy was actief op zoek naar een Chica.

Het zag er even somber uit, maar uiteindelijk kon zij toch toeslaan. Jammer genoeg heb ik Dora Patricia niet live gezien, ik was te druk met Luchiano denk ik. Of met de Polar, dat kan ook.

Wie kent niet de hit van Manu Chao, Me Gustas Tu (Que hora son mi corazón)?
Het gaat over allerlei dingen waar de zanger van houdt. Deze twee zinnen vind ik het grappigst:

Me gusta marihuana, me gustas tu.
Me gusta Colombiana, me gustas tu.

Oke, de AKO-prijs zal Manu Chao er nooit mee winnen, maar het klinkt leuk. Dora Patricia komt uit Colombia. Men hoeft niet goed Spaans te kunnen om te begrijpen dat Me gusta Colombiana betekent dat Manu Chao op Colombiaanse dames valt. Niet geheel onbegrijpelijk, het betreft hier toch zeker wel een Habseligkeit!

Wie meer wil weten over Dora Patricia, bijvoorbeeld dat haar lievelingskleur blauw is en haar favoriete dier de hond, surft naar lachiamerengue.com en kiest voor Chica de la Semana.

Comments

Ik weet het niet, maar der borsten zijn wel erg klein.

PS. Nu kijk ik altijd naar iemands ogen.

Me Gustas Tu : sinds we die hit drie jaar geleden bij herhaling hoorden, wordt ie nog vaak gespeeld. Leuke hit, caribean.
Dora Patricia: ik kan mijn ogen er wel van af houden. Brilly heeft gelijk: het is klein, de kleding, boven en beneden.
Ik had overigens liever een andere chica gezien in een extra categorie (!)
Het woordje Habseligkeit behoeft toelichting: het is het door de Duitsers gekozen tot het leukste woord dat ze in dat taalgebied kennen.
CasasPa

Dora bewijst maar weer dat je geen grote voorgevel nodig hebt om er vrouwelijk, lekker en s-e-x-y uit te zien! (s-e-x-y zonder streepjes werd afgekeurd als 'questionable content'.)

@Brillie: Wat mij betreft zijn ze in balans. Met al die borstvergrotingen lijken normale borsten tegenwoordig gewoon kleiner, maar dat is natuurlijk de omgekeerde wereld!
@CasasPa: De andere chica is vanaf heden ook te bewonderen in een foto-album. Dat wordt de komende dagen aangevuld.
@Henk: Helemaal mee eens! Ik zal binnenkort de anti-spam lijst weer wat opschonen. S-e-x is niet het grootste probleem namelijk qua comment-spam... :-)

mooie meid!!!

Het gaat om de klank.
En nog van harte gefeliciteerd!

Ai, Caramba :)

Over 'Habseligkeiten' , zie het log van http://www.hannekegroenteman.nl/archive/2004/10/27/mooie_woorden_vervolg

Ook anderzins een leuk log om te volgen, een echt nederlandse 'celebetry' (?) aan de log!

Dora, een aparte naam voor een Colobiaanse schone.
Maar ze is mooi genoeg ook met die naam!