« Uw olie is opgeraakt | Main | Rood & roze (1) »

Sadui-Abarie

De meeste mensen die de foutief gespelde titel zien lezen desondanks hetgeen wordt bedoeld: Saidu-Arabie. H, weer fout! Een laatste poging, het land dat ik zoek is Saudi-Arabie.

Onze conclusies zijn over het algemeen gebaseerd op een beperkt aantal waargenomen feiten. De hersens vullen de rest aan en dat is maar goed ook, anders zou het bekijken van een tekenfilm voor veel hoofdpijn zorgen.

We deden boodschapen bij supermarkt Mangusa te Rio Canario. Luchiano (6) probeert altijd iets van me af te troggelen. Iedere keer zet hij hoog in, op een buikzaklamp van zeven gulden. Vervolgens zwakt hij zijn wensen af naar steeds betaalbaardere zaken. Nu kwam hij uit bij een plastic wereldbol annex spaarpot van 2,40 Antilliaanse guldens.

De wereldbol was gemaakt van doorzichtig plastic. Hierdoor waren de landen en hun namen niet echt goed zichtbaar. In de auto las Luchiano op wat hij zoal aantrof op de globe.

"Hey! Hier is Israel! En daar Egypte! En hier Sa... ah ik weet het al... Suid-Aruba!"

Nou ja, het jong kijkt veel naar tekenfilms dus zijn hersens zijn goed getraind in aanvullen.

Comments

Toch zou u niet graag in die regio wonen.

zeg casa s., waarom zucht en steunt mijn computer toch zo als ik naar uw weblog surf? is het iets met java (of een ander eiland voor mijn part)?

@Erwin: Suid-Aruba is best veilig en zelfs aangenaam. In dat andere gebied is het inderdaad minder.
@Jacq: Het is natuurlijk wel 'zware kost' hier. Ik heb geen problemen, maar zit aan dezelfde kant van de Atlantische Oceaan als mijn ISP, misschien dat dat scheelt. Komt de tekst wel snel en alleen het linker gedeelte (met de java-klok en de vertragende poll) niet, of gaat alles langzaam? Anders ligt het aan jouw computer... :-)

het is die java-klok en de poll, denk ik, bij mij duurt het ook eventjes voordat alles te zien/lezen is.

Pas maar op dat hij niet aan de glazenbol begint. En dan met hele verhalen komt.

Zoudn jullie hersns dze tkst ook aanvlln?
Nee hoor het is geen schrijffout.

Jrn: prblmls!

@Majrim: Als de tekst maar wel snel verschijnt, daar gaat het tenslotte om... ;-)
@Brillie: Als Luchiano er een goede boterham mee kan verdienen mag hij van mij best in een glazen bol kijken en met hele verhalen komen!
@Joran: Ik val nooit teksten aan... ;-)
@Erik: k k

ja, het zal dan die klok wel zijn denk ik. ik heb altijd het idee dat surfen naar jouw weblog meer stroom kost, haha!
(zou het, zou het??)

@Jacq: Ik hoop het niet, anders betaal ik mij helemaal blauw aan stroom... :-)
(En kijk eens naar je telefoonrekening!)

grappig he...dat het zo werkt.... ik mag ook graag naar die plaatjes kijken waar je hersens van in de war raken.... draai draai... niet te lang...want misselijk...ook dat doen je hersens :-)

@Paola: Bedoel je plaatjes van Brad Pitt? Flauw van mij, zet er eens een op je log... :-)