« Belevenissen in Santo Domingo (2) | Main | Belevenissen in Santo Domingo (3) »

Lucy en de wielersport

Dit kan ik even niet laten.

Altijd als wij in de Dominicaanse Republiek op vakantie zijn, organiseren ze in Frankrijk de Tour de France. Door het tijdverschil kunnen wij de interessante etappes altijd net voor of net na het ontbijt zien.

De Tour de France staat inmiddels ver van mij af. In mijn ogen wint Lucien van Impe nog steeds de bolletjestrui. Lucy slaat echter alles. Ook na het honderd keer uitgelegd te hebben denkt zij dat de winnaar van een etappe meteen ook de Tour de France heeft gewonnen.

Haar favoriet is Lance Armstrong, dat is ook de enige renner die ze kent. Vrijdag was een bergetappe en Lance Armstrong manifesteerde zich vooraan. Een ploeggenoot, volgens mij Heras, sleurde de groep vooruit, Armstrong reed in zijn wiel.

Lucy: "Ga aan de kant man! Laat Lance Armstrong er toch langs! En hij is notabene van dezelfde ploeg!"

Vrouwen... het zout in de pap!

Comments

well, life is like a box of choclate, you'll nevefr know who rides in front of you.;)

Dat zou toch ook veel logischer zijn? Ik ben het met Lucy eens!

Prachtig. Koesteren die vrouw.

Dat maakt zo'n koers pas leuk!

Ik snap er ook niks van, gewoon hard fietsen!

..... ik ben een heuse tourdefrancefan...... niet van lance trouwens.....*ik hou me in :-)* zegt dat iets over mijn vrouwzijn?...... *zucht, die genen van mij* ;-)

We doen het niet goed in de tour geloof ik.

Ach zolang je maar niet gaat vinden dat ze het zout in de wond is.......!!!

Peter, your fridge / freezer has stopped working.

Het is te merken dat je de Tour niet zo meer volgt ;-). Het was namelijk niet Heras, die heeft tegenwoordig een eigen ploegje, het was Azevedo.

@Maarten: Geef me nog drie jaar en Lucy's opmerking had van mij kunnen zijn... :-)