« Eindelijk... Curry Wurst! | Main | Belevenissen in Santo Domingo (2) »

Dokter de Boer weet raad (1)

Snel voor het avondeten even een internetcafe ingedoken. Lucy zit buiten te kletsen met een nieuwe vriendin van een jaar of 12 die ze gisteren heeft opgedaan. Dat geeft mij even tijd.

Ik las in Listin Diario dat de zittende president van de Dominicaanse Republiek Hipolito Mejia 3000 miljoen peso's heeft beloofd aan de landbouwers in de Dominicaanse Republiek.

Nu wil het geval dat Hipolito Mejia van de PRD net de verkiezingen heeft verloren en over een maand of wat moet aftreden. Zijn opvolger Leonel Fernandez (PLD) zal niet bepaald verheugd zijn over Hipolito's laatste maatregel. Leonel mag er namelijk financieel voor opdraaien.

Vier jaar geleden is het omgekeerde gebeurd. Toen ging Leonel en kwam Hipolito. Vlak voordat hij aftrad privatiseerde Leonel nog snel even de energiebedrijven. Hipolito heeft van alles geprobeerd om Leonel vervolgens in de gevangenis te krijgen en datzelfde is Leonel nu met Hipolito van plan. Ik heb zo mijn twijfels of dit allemaal in het belang van land en volk is.

Neen, dan Dokter de Boer! Voor diegenen die nog nooit van Dokter de Boer hebben gehoord, Dokter de Boer (ook voor diverse massages) is het medische alter-ego van CasaSpider.

Dokter de Boer (ook voor al uw massages) combineert medische en politieke kennis in de Lijst Dokter de Boer bij de komende parlementsverkiezingen in Nederland.

Vanmiddag lagen Dokter en Lucy de Boer op het verrukkelijke strand van Sosua. Meteen kwam de Ostrero (oesterman) er aan en even later smulden we van twee dozijn oesters met ijskoud bier. We kletsten in de hete zon en dobberden wat in de verkoelende, heldere zee.

Dokter de Boer voelde zich lekker en toen wist hij wat het kernpunt van Lijst Dokter de Boer moest worden: We gaan met zijn allen op woensdagmiddag naar het strand! Ja, met heel Nederland naar het strand. Elke woensdagmiddag. Wat zullen de Nederlanders opknappen!

De kosten van de wekelijkse woensdagmiddag aan het strand worden met gemak terugverdiend doordat er nauwelijks nog een beroep op de gezondheidszorg wordt gedaan. Daar voelen we ons veel te lekker voor. Voorts krijgen met name de strandtenten en restaurants een enorme financiele boost.

Het wordt nog mooier. Aan het eind van de strand-woensdagmiddag krijgt iedere Nederlander als klap op de vuurpijl een gratis Curry Wurst van Dokter de Boer (diverse massages mogelijk)! Om het helemaal af te maken.

Vergelijkt u de daden van Hipolito Mejia en Leonel Fernandez nu eens met de plannen van Dokter de Boer, tevens gespecialiseerd in diverse massages.

Landgenoten, Dokter de Boer rekent op u!

Comments

IK stem op De Boer, en niet enkel vanwege de massages!

Dokter de Boer is waarschijnlijk al een hele tijd niet meer op een Nederlands strand geweest...

Dokter de Boer is zeker al een tijdje niet in Scheveningen geweest. Vreemdgenoeg klinkt de Curry Wurst mij een stuk aantrekkelijker in de oren van de aangeboden massage.

Ik vrees dat Dokter de BOer heel veel stemmen vergaart, zo iemand daar zitten we wel op te wachten.
In Eindhoven hebben we Johan VLemminx, de Oranjeman. Hij deed mee om minister van feesten te worden. CasasPa

Strak plan! als je straks in december (?) in Nederland bent, kunnen we het direct iedere woensdag uitproberen!

Leuk punt hoor Casa maar met een laag realiteitsgehalte want hoe moet heel Nederland op woensdagmiddag op het strand komen.
Daarnaast zijn de stranden volgens de kranten zo vies dat de curryworsten waarschijnlijk in het water drijven.

Het is dus nog altijd zoals in Kuifje en de Picaros, daar. En die currywurst doet mij dan weer denken aan Cut-Me-Own-Throat-Dibbler (Pratchett).

Stop met de krant lezen... neem rust en geniet van het leven! Je hebt toch vakantie?

@Brillie: een mens doet toch wat hij niet laten kan.

Het is in Nederland de hele zomer al geen strandweer.

Aan de Recent Comments te zien heeft u te maken met een hevige aanval van referer-spam. Tijd voor lijfstraffen.

@Angel: Dokter de Boer denkt in oplossingen, niet in problemen! De hele infrastructuur gaat op zijn kop en wordt horizontaal georganiseerd: van oost naar west om de 50 kilometer een autobaan annex spoorverbinding erbij.
@Pascale: Zie boven, het strand wordt op vele plaatsen overdekt en voorzien van zonnenkanonnen.
@Ruben: Zojuist heb ik het Engelse woord voor 'leningen' toegevoegd aan MT-Blacklist.

dokter de boer kletst mij net iets te veel over massages ;-)