« (C)asaSpider Penalty Shootout Day | Main | Nederland naar de kwartfinales! »

EK2004 Tussenstand (1)

Vandaag is de grote dag voor het Nederlands Elftal. Misschien wel de laatste dag in Portugal. Als er geen gekke dingen gebeuren verschijnt hier morgen het verslag van Nederland-Letland, daarom vandaag de tussenstanden in de EK-2004 poule.

Stand Webloggers dd. 23.06.2004

Door op de plaatjes te klikken wordt men doorgelinked naar de actuele pagina, maar dat is vast en zeker overbodige informatie.

De Webloggers doen het goed in het Algemeen Klassement van de subpoules. We staan tweede, met een kleine achterstand op leider BIOSA. Zojuist heb ik even gespiekt en alle zes (!) leden van BIOSA laten Nederland doorgaan naar de volgende ronde. Hier liggen kansen voor ons!

Stand Poules dd. 23.06.2004

Jammer genoeg ben ik in de Webloggers Poule aan het zakken, het positieve hiervan is dat anderen ook eens de kans krijgen om te klimmen. Gisteren overwoog ik heel even om mijn voorspelling voor Zweden-Denemarken te wijzigen van 1-0 in 2-2. Helaas heb ik dat niet gedaan.

Mijn voorspellingen voor vandaag verander ik ook niet. Tsjechie-Duitsland 1-1 en Nederland-Letland 1-0. Met die resultaten gaan wij namelijk door. En dat terwijl een stemmetje in mijn hoofd zegt dat, heel verrassend, de Letten de volgende ronde halen. Het zal toch niet waar zijn!

Let op! Let op!
Op de EK-2004 website kan men de voorspellingen voor de kwartfinales reeds invullen. Vergeet dit niet te doen. De Webloggers kunnen ieder punt gebruiken! Mensen die een Invalid Login message krijgen dienen bovenaan het scherm te controleren of ze misschien toch zijn ingelogged. Dat is mij namelijk diverse malen gebeurd.

Tussenstand EK-Poll dd. 23.06.2004

Als het WK-2006 op dezelfde dag begint als het EK-2004 dan vindt over precies twee jaar en één dag de eerste editie van de (C)asaSpider Penalty Shootout Day plaats. Vreemd genoeg hebben noch Uefa, noch Fifa gereageerd op mijn mail van gisteren. Waarschijnlijk zijn ze aan het bijkomen van hun verbazing.

Comments

Vraagje. Ik heb 105 punten gehaald uit de voorspellingen van de wedstrijden. U 98, maar desondanks staat u met 178 op de ranglijst. Wat heb ik gemist door niet meer in te kunnen loggen?

@IJsbrand: Ik heb het even nagekeken en jij hebt geen 'Extra voorspellingen' ingevuld. Daar kon je aangeven welke landen zich kwalificeerden en wie er Europees Kampioen gaat worden. Voor ieder juist geraden land krijg je punten, vandaar...

Tuurlijk winnen we, positief blijven! We hebben nog niks gewonnen daar, het wordt tijd!

kolere zeg...ik kan gewoon wijzigen?.......duh...... *valt van de stoel*....

Dan kan ik waarschijnlijk ook nog wel meedoen???

@Renesmurf: Helaas is het niet zo dat als men lange tijd niets wint, de kans om iets te winnen groter wordt. Eerder het tegendeel!
@Paola: Klim maar weer gauw op die stoel en ja, je kunt tot 1 minuut voor de wedstrijd begint je uitslagen wijzigen. En nu moet je dus de kwartfinales voorspellen...
@Cerito: Over twee jaar ben jij van de partij!

*rent erheen*..... zo hee...eer gered :-)

Goede tip, van dat inloggen! ik was al dagen bezig het te proberen, en nu lukt het.

Zeg. Waar gaat het hier toch eigenlijk allemaal over (Nee, geen antwoord geven, ik ben juist blij dat ik het niet begrijp ;-)

@Paola: Dat laatste is niet onbelangrijk!
@Maarten: You're welcome!
@Irene: Dit is geen antwoord, maar voetbal kan zelfs voor jou interessant zijn. Denk maar eens aan de taal die voetballers, fans en commentatoren bezigen. Daar komen hele interessante zaken uit.
(Voorts ziet de Luxemburgse vlag er hetzelfde uit als de Nederlandse, dus...)

Wat doe ik potverdikkie op die tiende plaats!

Wel potdikkie (2)!

Ik dacht, laat ik gehoor geven aan het verzoek ("we kunnen ieder punt gebruiken") om de webloggers-eer hoog te houden en het nog één keer proberen, dat inloggen bij die stomme pool. En nu kwam ik zomaar binnen zonder een enkel probleem!

Bah. En niet bah. Ik ga weer een paar puntjes bijdragen aan de eer. Misschien helpt 't.

Casa: je geeft nu wel heel veel mensen de kans om te stijgen ;-)

@Ruben: Het is inderdaad niet de allerstabielste software daar op die EK-2004 site. Maar bedankt voor de punten!
@Eric: Het probleem is dat ik nu 'andersom' moet voorspellen. Zo moet ik bijvoorbeeld Nederland laten verliezen tegen Zweden, dan winnen ze tenminste. Helaas gaat dit ten koste van mijzelf. Puur altruisme!

En je wordt met de dag altuïstischer... ;-)

*schuift er nog even een r tussen*

@Eric: Klopt! Nu MOET ik Nederland dus iedere keer laten verliezen. Doe ik dat niet dan verliezen ze echt. Wat een dilemma... :-)