« Salsa Man Marc | Main | SQL*Bowling »

Waar is MegaDikkeVrouw?

Een van de betere web-streepje-logs is dat van MegaDikkeVrouw. MegaDikkeVrouw is een vrouw met overgewicht, humor, een verantwoordelijke baan en nog veel meer. Ze weet haar belevenissen (leuke čn minder leuke) op een mooie manier te verwoorden.

Tot 24 april schreef MegaDikkeVrouw heel regelmatig. Op 21 april besloot zij zich aan te melden bij een sportschool, alwaar zij de twee daaropvolgende weken in totaal zes proeflessen zou volgen. Op 24 april biechtte MegaDikkeVrouw op dat ze Er nog niet geweest was, maar dat ze Er op die dag zeker heen zou gaan.

Uitslag MegaDikkeVrouw Poll

Sindsdien heeft de weblog-community niets meer van MegaDikkeVrouw vernomen. Het aantal reacties op de post van 24 april is inmiddels opgelopen tot 90 (still counting). Velen zijn bijzonder nieuwsgierig geďnteresseerd met betrekking tot wat er met MegaDikkeVrouw aan de hand is. Ik ook!

Uw suggesties m.b.t. de MegaDikkeVrouw Poll

MegaDikkeVrouw kan toch niet zomaar in het niets oplossen, in een soort van Bermuda Driehoek voor webloggers? In de (inmiddels gesloten) poll kunt u aangeven wat er volgens u met MegaDikkeVrouw aan de hand is. Mensen die beschikken over informatie omtrent MegaDikkeVrouw kunnen hun opmerkingen kwijt in de comments.

Mijn oproep: "MegaDikkeVrouw, waar bent u?"

Comments

Ik ben ook al heel lang een grote fan MDV. Ik denk dat ze zich niet lekker voelt of ze is opgenomen in een ziekenhuis (ik hoop het niet!!!)

Ze heeft het te druk met al die oefeningen (fitnes)

Tja ... ik ken dat ... dat je niet meer aan toe komt om je weblog bij te houden ... en hoeft niet te betekenen dat er iets (ergs) is gebeurd. Zat ik maar op een eiland ... dan had ik misschien wat meer tijd ... of juist niet?

@ Amaro: natuurlijk hoeft er niets gebeurd te zijn met MDV. Maar toch, een klein teken van leven, al was het maar 'Ik heb geen tijd/zin/puf/ meer voor/in/voor loggen', zou ze haar honderden lezers toch wel kunnen geven...

Met Megatoffe vrouw weet je het nooit...

Misschien staat ze deze week wel in de panorama?!>

7 reactie`s, maar geen eentje van haar.

MDV was het eerste weblog waar ik binnenviel.. en bleef hangen, nog maar vrij recent. Zij was de start van mijn eigen log.. En nu houdt het me bezig waar ze is. Leuk, deze opsporing.. Ik hoop dat er mensen zijn met een persoonlijk contact met haar... die wat laten weten. Anders.. uit respect voor je fans.. een klein berichtje? Toch?

Zal ik eens met een rotverhaal komen? Een digitaal contact van mij.. verdween ook in ene.. na een week naspeuren door andere digitale contacten.. bleek dat ze een week alleen in huis had gelegen.. dood. Luguber, ik weet het... Daarom MDV... een teken!

Na een maand van non-stop fitnessen is ze getransformeerd in MegaSlankeVrouw en heeft ze een nieuw log gemaakt!?