« Polls en Poules | Main | Waar is MegaDikkeVrouw? »

Salsa Man Marc

De meeste lezers weten het inmiddels wel, op maandagavond moet ik lachicamerengue.com updaten. Het synoniem voor deze update-avond is Bachata-Tequila Night. Ik doe het dan ook met veel plezier.

We hadden Judianne als Chica de la Semana op voorraad liggen. Inmiddels is deze aantrekkelijke Human Resource Manager op de site (Chica Semana) te bewonderen. Ik heb haar trouwens zelf gespot. Nu zijn mijn ogen niet zo heel goed. Als ik vanuit de zee het strand afspeur naar mogelijke chica's denk ik al snel dat ze erg mooi zijn. Regelmatig word ik door Lucy tot de orde geroepen: "Man, die is al 60!"

In het geval van Judianne heb ik mij echter niet vergist. Ze stond met een vriendin in het water, topless. Dat laatste is best bijzonder voor een Antilliaanse, normaliter houden die ten allen tijde hun bovenstukje aan. Nadat ze ingestemd had met Lucy's verzoek om foto's van haar te maken, haalde haar vriendin snel het bovenstukje en overhandigde het onder water aan Judianne.

Nuevo SalsaMan: Marc!Over bikini-bovenstukjes gesproken. Chica de la Semana van vorige week, Massiel, had bij aanvang van de sessie haar bovenstukje aan. Er was ook best veel te bedekken. Tijdens het fotograferen vroeg de extroverte Massiel aan Lucy of zij haar bovenstukje uit moest doen. "Nee", zei Lucy, "hou hem maar aan, dat doen we niet op onze website". De Cubanen waren helemaal wild van Massiel, nou vooruit ik ook, en kregen bijna een hartverzakking toen Lucy dit vertelde.

"Ja, ja, leuke verhalen over dames, maar waarom zit ik hier tegen een man aan te kijken?", hoor ik sommige lezers denken. Na vele Chica's de la Semana en stukjes over Miss Universe zijn nu de dames aan de beurt om te genieten. Toen Lucy tijdens het Happy Hour even naar het toilet ging, werd zij nagekeken door een jongeman. Even later zag Lucy hem weer en vroeg hem als Salsa Man te poseren. Dat wilde Marc wel.

Marc is pas 19 en houdt er kernachtige levensfilosofieŽn op na. Op de vraag "Wat vind je leuk aan Curacao" antwoorden veel mensen: "Het strand, de natuur, de mensen". Marc is kort en bondig: "De vrouwen". Ook wordt er gevraagd naar een eventuele (geheime) fantasie. Marc: "Die heb ik niet, ik leef met de realiteit!"

Hoe ziet de perfecte vrouw eruit voor Marc? Veel mannen antwoorden hier in romantische woorden: "Ze moet lief zijn, lang haar hebben en een goed karakter." Marc ziet dat anders: "90-60-90". Kies voor Salsa Man! op lachicamerengue.com om meer foto's van deze jonge Adonis te aanschouwen.

Comments

Casaspider, valt het jou ook op dat er veel minder reacties komen op de "Salsa Man" dan op een "Chica de la Semana"? Volgende keer toch maar weer een chica?

@Bas: Inderdaad. Echt dankbaar tonen de dames zich niet, dus volgende week weer 'heel gewoon' een Chica.
(Straks eens kijken wat jij er nu bij jou op hebt gezet)

Alles moet kunnen.

nou deze dame had ff wat anders aan haar hoofd.... :-)