« Het EK-2004 komt eraan! | Main | Salsa Man Marc »

Polls en Poules

Dat was me het weekendje wel. Voor zaterdag stond een migratie van onze belangrijkste database-server gepland. Mijn aandeel begon al om half vier 's morgens. Gelukkig kon ik het eerste gedeelte van thuis uit doen, met dank aan vpn. Drie mokken koffie hielpen me wakker te worden. Op televisie volgde ik met een schuin oog het huwelijk van de Spaanse prins Felipe en televisiejournaliste Letizia Ortiz.

Om kwart over zeven toog ik naar mijn werk. De migratie verliep voorspoedig. Tijdens de pauzes (backup) vermaakte ik mij met de Cubanen, we speelden Boerenbridge (Puente de Campesinos) en Domino. Om half zes was alles klaar en had ik er 14 uur opzitten. De vermoeidheid voelde ik eigenlijk pas op zondag. Op het strand van Kontiki Beach heb ik zeker een uur diep geslapen.

Onder het klokje links staat een nieuwe poll. Wie wordt op 1 juni in Quito Ecucador de Miss Universe 2004? Als uw favoriete kandidate er niet bijstaat, kunt u bij de laatste optie er zelf een invullen. Foto's van de kandidates vindt u op deze Miss Universo pagina.

Het loopt nog niet echt storm in de Webloggers Poule van het EK-2004. Op dit moment zijn we met zijn vieren zeventienen. Er is nog plaats genoeg in de poule!

  • Poule-naam: Webloggers
  • Password: pivot

Doet allen mee!

Update 24.05.2004 / 12:25
Erwin merkte in de reacties terecht op dat mijn uitnodiging niet helemaal als uitnodiging is overgekomen. Wel, iedereen (loggers en lezers) is bij deze uitgenodigd om in de Webloggers Poule te participeren.

Spread the word!

De Webloggers Poule bestaat inmiddels uit de volgende voetbalkenners:

Comments

Het is een hard leven. Een uur slapen op het strand van Kontiki Beach.

Zal trouwens deze week de poule met u gaan delen. Een uitnodiging om uw pool te komen delen zou overigens ook gewaardeerd worden.

@Erwin: Mijn twee posts over de voetbalpoule waren eigenlijk als uitnodiging bedoeld! Maar misschien ben ik niet zo erg goed in uitnodigen... :-)
Bij deze dus, iedereen die de uitnodiging (en dus het password) gelezen heeft is van harte uitgenodigd om mee te doen. Niet alleen de loggers dus, maar ook eventuele losse lezers zonder weblog. Het gaat meer om de "community" zeg maar.
En over het zware leven: nomaal slaap ik alleen uit luiigheid, nu was ik ECHT MOE!!!

Ik haat voetbal... dus laat maar.

Ik ben inmiddels aangemeld. Voorspellen doe ik vanavond wel (en je moet ook de eerste doelpuntenmaker voorspellen? Ik ben bang dat ik keepers of verdedigers invul :)

@Brillie: Dat is inmiddels wel bekend! Maar wat dacht je ervan om TOCH de poule in te vullen en dan als voetbalhater gewoon te winnen? Dan heb je ons pas goed tuk... :-)
@W8in: Met voorspellen (en wijzigen) heb je de tijd tot 12 juni. Welkom in ieder geval! Dat van die doelpuntenmakers heb ik ook nog niet helemaal begrepen, ik geloof dat er een wedstrijd van de week is waar je dat voor kunt/moet invullen.

Eindelijk ben ik een erkend voetbalkenner!

Ik bedoelde eigenlijk meer de pool. Als in zwembad. Lijkt me wel wat, even naar dat eiland van u.

Digibeet die ik ben lukt het me niet om aan te melden bij de poule. Sukkel, ik. Mailt u mij de handleiding?

@Erwin: Los van het EK-2004 is eenieder welkom op ons eiland. Hoe meer zielen hoe meer vreugd is ons motto!
De handleiding staat eigenlijk in de vorige post. De volgorde is: registreren, inloggen, ek-poule, zoeken/poules, naam Webloggers password pivot. En vervolgens je uitslagen opgeven. Dat moet jou toch kunnen lukken!

Ik zie geen poll onder het klokje. Ligt dat aan mij?
En wat moet je dan stemmen? Wie je denkt dat er gaat winnen of wie je het mooiste vindt? Want dat zijn natuurlijk twee heel verschillende zaken.

@Ricky: Neen, dat ligt niet aan jou. Ik gebruik de software van http://www.freepolls.com en die server had vandaag veel problemen. Hetzelfde geldt voor de 'Wie'-tool, maar die veroorzaakt wel vaker ellende. Tot overmaat van ramp lag vandaag ook mijn teller van Extreme-Tracker er nog uit. Nog een wonder dat deze website gewoon in de lucht is... :-)
(Inmiddels zie ik de poll overigens weer)

Minimaal vijf tekens voor de gebruikersnaam, zonder spaties of underscores. Mja, dan gaat het meedoen toch echt niet lukken... ;-)

@Eric: K-o-m-m-a-p... dat zijn er al 6! En Vitesse doet het goed! Morgen dan maar... :-)

Ja, het is gelukt. Nu nog goede voorspellingen doen...

Mijn god, wat een onhandigheid. Maar goed, ik sta er bij.

Ik doe ook mee hoor! Heus wel!

kee you can count me in...... :-) Optimist dat ik ben *grin*

oh my God...kan ik het nog veranderen? *ligt in een deukje of vijf*