« Migratie en Missen | Main | Polls en Poules »

Het EK-2004 komt eraan!

Gisteren heb ik tussen alle drukke werkzaamheden door een Nieuwe Revu gekocht en gelezen. Zo nieuw was de Nieuwe Revu niet meer, hij verschijnt op Curacao met een vertraging van ongeveer een week.

Het artikel over webloggen met onder anderen Merel was redelijk interessant. De nadruk lag (weer eens) op het verschil tussen de mannelijke, agressieve linkdumpers en de vrouwelijke, mutserige lifeloggers. Totale waanzin natuurlijk! Hoewel... zelfs ik geloof dat 90% van de lifeloggers politiek correct (links) is, van katten houdt, niet naar Miss-verkiezingen kijkt en voetbal haat. Vreemd genoeg zijn er wel een paar exemplaren die er openlijk voor uitkomen dat zij van Formule-1 houden, dat is dan weer vreemd.

Aan (het opheffen van) de apathie jegens voetbal ga ik in hoogst eigen persoon iets doen. Ik zag dat Diamond Piet zich reeds heeft ingeschreven voor een EK-2004 poule. Een uitstekend initiatief dat ik onmiddellijk gevolgd heb. Men kan op de betreffende site ook een eigen poule starten en dat heb ik gedaan. Een poule voor webloggers!

De instructies. Ga naar de EK-2004 website en kies in de Fanzone voor de optie Registreren. Na het registreren moet u inloggen. Vervolgens heeft u de keuze om ofwel eerst uw voorspellingen in te vullen of zich direct aan te melden voor de Webloggers Poule.

Voor dit laatste dient u in de Fanzone de optie EK Poule te kiezen. Vervolgens tikt u in het uppoppende scherm bij Zoeken/Poules het woord Webloggers in. Als u dat goed heeft ingetikt verschijnen de poule-deelnemers. Poule-manager is CasaSpider. Om u aan te melden dient u een password in te tikken. Het password is pivot, niet zo moeilijk te onthouden dacht ik.

We zullen zien of er toch nog echte kerels dan wel vrouwelijke vrouwen (speciale toevoeging voor Marmod) onder de lifeloggers te vinden zijn!

Comments

Volgens about*blank ben ik linkdumper, dus ik mag niet meedoen ;-)

Je laatste zin in dit stukje...... daar gaat het fout ;-) Vanaf nu kijk ik geen voetbal meer. Jouw schuld! ;-)))

I'm in.

@Eric: Schrijf je toch maar in, een Vitesse-fan hebben we er graag bij... :-)
@Marmod: De laatste zin is SPECIAAL voor jou aangepast. Trekt dat je over de streep?
@IJsbrand: Welcome!

Is het ook team CasaSpider, of begrijp ik weer eens iets niet?

uitzonderingen bevestigen de regel
( ben zelf non-vrouwlijke pseudo-lifelogger, op een uitzondering na, die alweer de regel bevestigt )

ja en ik ben dan weer zo'n mutserige lifelogger die voetbal dus wel leuk vind..... ze bestaan mensen.... alleen durf ik nooit te kijken (heb ik ooit gelogd) te spannend, en als ik nu dit doe dan winnen ze..... tsssssss..... ik lijk wel een vent *blink*

@IJsbrand: Neen, het is het team Webloggers, maar ik zie onder 'teamnaam' alleen bij jou Webloggers staan, bij de andere deelnemers staat daar hun eigen naam. Ik vermoed dus dat jij het goed hebt gedaan en wij fout... :-)
@Asfaltkonijn: Ik zal eens op zoek gaan naar je afwijking. Ga je wel meedoen trouwens? (Of was dat de afwijking)
@Paola: Haha, wel van voetballen houden, maar niet durven te kijken. Muts! :-) Je durft toch wel mee te doen aan een poule?

Huh? Ben ik dan een mannelijke vrouw of zo? Ik dacht het toch niet hoor.

Koop dan volgende week even Panorama, daar staat Mevrouw de boer (dartster) naakt in. Heerlijk.

Ingeschreven!

TADA!!!!!!!!
Ingelogd!
Ik ga jullie allemaal verslaan.
Kom maar op kom maar op, hatsiekiedee!

Voor iemand die echt niks van voetbal weet is dit een hach'lijke onderneming -- gelukkig heb ik geen naam te verliezen. Hup, Albanië!

Leuk!

Ik zoek even een ander doel ;-) Ik vind er namelijk gewoon geen bal aan .... ik volg jullie wel vanaf de zijlijn oké ....