« Dr. Leonel FernŠndez | Main | Het EK-2004 komt eraan! »

Migratie en Missen

Miss Universo Curazao: Angeline da Silva de Goes!Dit weekend staat er bij ons een grote migratie gepland. Het hele gedoe begint om vijf uur vanmiddag met backup & restores. Om vier uur morgenvroeg mag ik aan de slag en gedurende de gehele zaterdag wordt er getest. Een beetje vreemd is dat er vandaag (bijna) niemand op het werk is. Het is hier gebruikelijk dat als donderdag een vrije dag is, de vrijdag er maar bij wordt genomen.

Op mijn vrije donderdag ben ik wederom druk geweest met het verzamelen van (foto's van) dames die gaan strijden om de Miss Universe 2004 titel. Lucy vond dat ik daar een pagina op de lachicamerengue website voor moest bouwen. Sterker nog, ze stÚnd erop. Ik ben er met lichte tegenzin aan begonnen, maar inmiddels ben ik op stoom.

Een obsessief mannetje, zo ben ik nu eenmaal. Gelukkig is het een obsessie met een einde, op 1 juni vindt de verkiezing plaats en daarna heb ik weer rust. Nu spookt de hele tijd door mijn hoofd: "Ik heb het winnende land straks toch wel in mijn collectie zitten?" en "Hmm, ik moet meer foto's hebben om aan de wereld te laten zien!".

Vooral dat laatste is natuurlijk complete kolder. Ten eerste jat ik de foto's en informatie bij elkaar en ten tweede wat word ik er wijzer van? Op zijn hoogst wordt mijn site weer eens geblokkeerd wegens overschrijden van de maximale bandbreedte. Maar ja, wie doet er nu nooit iets dat niet logisch is.

Dit weekend staat in het teken van Migratie en Missen. Het belooft spannend te worden, bijna net zo spannend als Miss Universe Curacao met de prachtige naam Angeline Da Silva de GoŽs.

Comments

He, jammer, ik hoopte op een fijn nerdstukje. Toen heb ik maar naar de missen doorgeklikt. Anders niet natuurlijk.

Veel plezier vannacht. Misschien troost het je dat ik dan al even wakker ben.

Ik vond het al verdacht, je was te rustig met loggen.

Ik geloof dat ik Miss Paraguay wel een lekker ding vind...

@Piet: Het heeft niet echt geholpen, maar het msn-nen was gezellig... ;-)
@Brillie: Als alles hier goed verloopt zal het binnenkort niet meer rustig zijn!
@Henk: Kijk, het commentaar van een kenner. Het is ook een kwestie van presenteren, de Zuid-Amerikaanse dames kunnen dat als geen ander...