« Waar is MegaDikkeVrouw? | Main | Klumpendans »

SQL*Bowling

Weer eens iets anders, CasaSpider in action!In het kader van Team Building organiseerde SQL-Integrator een bowlingavond voor haar medewerkers. Dat was een goed idee. Men beweegt nog eens wat en over het algemeen valt het aantal geblesseerden na een avondje bowlen meestal wel mee.

De lengte van deze post houdt ongeveer gelijke tred met het aantal strikes dat ik heb gegooid. Dat waren er niet veel, bowlen is niet echt mijn sport. Knikkeren kan ik ook niet zo goed.

In de achterhoede van Lane-1 vocht ik een verbeten strijd uit met collega Karin. Ik dreigde te verliezen, maar zij was zo sportief om mij een goede tip te geven: je moet mikken op de pijltjes die op de baan geschilderd staan en de bal nawijzen. Het ging meteen een stuk beter! Die pijltjes had ik tot dan toe nog nooit opgemerkt.

Her en der waren toch wat bowling-talenten te ontwaren, er werd zelfs boven de 150 punten gescored. Ook door mij, alleen dan wel in twee keer. Maar ja, ik moest ook nog foto's maken. Fotograferen in een bowlingzaal valt overigens nog niet mee, de resultaten kunt u hier vinden.

Comments

Stijlprijs! (Dat voetje!!!)(Die hand!!!) :-)

bowlingschoenen zijn kek!

En ook nog afgevallen? (nee, geen sarcasme of ironie dit keer, je lijkt slanker dan voorheen)

@Cockie: Dank je! Alleen jammer dat de stijl (nog) niet in resultaten wordt omgezet!
@Ivet: Ja he? Ik was al vergeten dat ze twee kleuren hadden. Wel irritant dat je voorganger er altijd een dubbele knoop in laat zitten trouwens.
@Carin: Dank je! Wat kleedt dat zwart af he... :-) Als ik een vrouw was geweest had ik overigens als volgt gereageerd: "En waar vond je mij er dan dik uitzien, nou?"... ;-)

Ik heb nooit begrepen wat er leuk aan bowlen is.

@Renesmurf: ga het dan ook ns doen!

@Casa: wheeha, bowlen is tof!

Gaaf, ik heb mijn eigen bal en schoenen. We kunnen dus zo een keer een game houden.

@ReneSmurf: Dat komt natuurlijk omdat 'bowling' rijmt op 'koning'!
@Bareuh: Ja, en met die gladde baan en schoenen heeft het wel iets weg van snowboarden... ;-)
@Brillie: Da's mooi, maar heb je ook een baan en kegels?

Zo zie je maar Casa, ik heb echt het beste uit je naar boven gehaald :-)

@Bareuh: ik spreek uit ervaring.

snelle leerling. Die pijltjes staan op iedere baan en dus niet voor niets. Verder: houd je arm gestrekt langs het licheem, niet zwaaien, ook niet als de bal te zwaar is. Blijf het doen!
CasasPa (goed voor meerdere strikes).

@CuraKora: Dat kan ik volmondig beamen!
@CasasPa: Goede tips (niet zwaaien!), dank daarvoor. Iets anders, ik heb jou nog steeds niet mogen begroeten in de EK-2004 voetbal-poule. Hoe zit dat?

Wanneer heb je voor het laatst geknikkerd?

Vergeet Luchiano niet te leren knikkeren!

Beejay