« Curacao, 30 mei 1969 | Main | Magdalena »

Tussenstand in de polls

Reeds op 22 mei startte ik de EK-2004 poule voor webloggers (password=pivot). De poule kwam pas echt op stoom nadat Merel zich ermee bemoeide. Grappig vond ik de manier waarop zij zichzelf verontschuldigde ("Het is mijn weblog! Van mij! Van mij!") om een stukje over voetballen te mogen schrijven. Hoe dan ook, het aantal deelnemers is inmiddels opgelopen tot 33. Er is nog plaats genoeg, de duidelijkste handleiding vindt u in het hierboven gelinkte stukje van Merel.

Vannacht om twaalf uur (Curacao-tijd) lopen er twee polls af. Morgen wordt bekend gemaakt wie Chica del Aņo 2004 is geworden. In deze poll zijn inmiddels niet minder dan 775 stemmen uitgebracht. Angelica uit Colombia heeft de beste papieren, maar de beslissing is nog niet gevallen.

Veel minder hard gaat de Miss Universe 2004 poll, te vinden links onder het klokje. Dat strookt geheel met mijn verwachtingen, uiteraard. In deze poll zijn reeds zes (6!) stemmen uitgebracht. Voordeel van een laag aantal stemmen is dat elke stem zwaar meetelt. Daar profiteert Miss Universe Curacao van, zij leidt de poll met drie votes. Morgenavond vindt in Quito Ecuador de Miss Universe 2004 verkiezing plaats. CasaSpider zal er met vrouw, laptop en Tequila naar kijken en verslag uitbrengen. Mijn persoonlijke favoriete is Yanina Gonzalez uit Paraguay.

Gaat allen stemmen in de polls en/of meldt u aan voor de EK-2004 voetbal-poule. En voor iedereen die na zaterdag ietwat teleurgesteld is in Oranje, gelooft u mij maar, het is echt veel beter dat we verloren hebben. Hadden we dik gewonnen van de Belgen dan konden we dankzij onze hoogmoed 100% zeker na de eerste ronde in Portugal al terug naar huis vliegen.

Comments

Ehmmm...mag ik voetbal ook doodgewoon *stom* vinden? De enige sport waar iets aan is om naar te kijken is korfbal.

@Sproet: Vanzelfsprekend mag je voetbal *stom* vinden! Maar een competitie met webloggers/-lezers kan toch leuk zijn, ook al vind je niets aan voetbal.
Kijk maar naar de lotto, zes balletjes zijn ook niet bepaald interessant, toch doen er heel veel mensen aan mee.

Juist. Naakt dat zet wel aan op de teller.

Ik stem op 10 juni, dat is mij genoeg.