« Vrouwen zijn belangrijker | Main | Dr. Leonel Fernández »

29

Zondagmiddag vond Lucy voor het eerst een Chica de la Semana op Kontiki Beach. Tot op heden voelt ze zich daar nog steeds niet zo op haar gemak als op Mambo Beach. Dientengevolge begint de Chica-jacht over het algemeen pas om half vijf, als wij naar Mambo Beach verhuizen.

Desde Caracas, Venezuela: Chica de la Semana MASSIEL!Ditmaal was het dus anders en volgende week kunt u het resultaat bekijken. Volgende week, want een uurtje later op Mambo Beach zagen we een opvallende dame op haar bedje liggen. Ze had nogal grote (kunstmatige) oren zullen we maar zeggen. Toen ik het eerste rondje van het Happy Hour ging halen bekeek ik haar in het voorbijlopen eens goed. Ze had het.

Lucy vroeg haar om als Chica de la Semana te fungeren op lachicamerengue.com. Massiel, zo heet de schone, wilde wel en het werd een bijzondere sessie. Bijna op alle plaatsen heeft de uit Caracas Venezuela afkomstige Massiel haar lichaam laten verbeteren. Zelfs haar navel heeft ze laten doen. Toch komt Massiel op mij niet over als een bouwpakket, neen bepaald niet!

De volgende dag wilden Cubanen Reynaldo en Willy meteen de foto's zien, hun monden vielen open. "Dit wordt de Chica del Año 2005", zei Reynaldo. "Wat zeg ik? Van 2005, 2006, 2007 èn 2008!", voegde hij eraan toe.

Eigenlijk was het leuke meisje van Kontiki Beach eerst aan de beurt, maar Massiel is echt een verjaardagskadootje en een traktatie tegelijk.

De maand mei is toch al een echte Chica-maand. Elke dag ben ik bezig voor onze Miss Universe pagina's, waar inmiddels reeds 26 kandidates gepresenteerd worden. Mensen die mooie plaatjes van vrouwen niet zo boeien, of die dat politiek niet zo correct vinden, kunnen toch een kijkje nemen. Er is namelijk van ieder gepresenteerd land geografische informatie te vinden, alsmede de vlag. Goed voor uw algemene ontwikkeling!

Comments

En haar hobby is vissen?

@Bas: Vissen ja. Ik ga zaterdag eens naar een hengel kijken.

Ik heb nog geen uitnodiging gekregen om het vlees te komen keuren.

Meer chica's!

Casa, van harte gefeliciteerd met - wederom - de 29e verjaardag. Je wordt al 15 jaar (?) geen dag ouder...:-)
Waarom zeg je bij Massiel 'ze HAD het', ze heeft HET nog steeds hoor!
Ik ben wel benieuwd wat ze, buiten het zichtbare, nog meer heeft laten doen?

Categorie 4 Casa??

@Angel: Dat zijn een hoop vragen in een keer!
Ten eerste word ik wel degelijk ouder, dat merk ik vooral na een avondje doorzakken.
Dat Massiel het HAD is een stijlvorm. Overigens als je ooit iets 'had' betekent dat nog niet dat je het niet meer hebt. Massiel zal HET nog lang hebben.
Ik ben verheugd dat je nog steeds nieuwsgierig bent! Van Diamond Piet hoorde ik dat men je probeert over te halen naar Curacao op vakantie te gaan. In dat geval kun je het veldwerk zelf verrichten... :-)
Last but not least lopen mijn categorieen van A af naar D (alleen om mee te eten). Naar mate de jaren verstrijken nemen mijn remmingen af, er komt dus eigenlijk niemand meer in A (onbereikbaar). Massiel is dus een goede B.
Wat jij?

Spider, PABIEN !!

de tijd vliegt... 29 jaar alweer...

Best een lekker ding. Deze ker gene email om haar lastig te vallen met vragen of ze geen zin heeft in een vakantie Amsterdam.