« Despedida 2004 | Main | Venezuela wacht op 29.02 »

Kendrinali

Luchiano was erg vrolijk toen hij vandaag uit school kwam. Dat mocht ook wel, de schooljeugd had van maandag tot en met woensdag vakantie in verband met Carnaval. Onbegrijpelijk, de ouders hadden die vrije dagen veel harder nodig. Kinderen gaan vroeg naar bed en drinken geen bier.

De rij-indeling in Luchiano's klas is veranderd. Hij is verhuisd van de derde naar de eerste rij. Nu zit hij naast Rosmijna en niet meer naast Kendrinali, ik hoop dat ik haar naam goed heb geschreven. Mede daarom was hij zo blij vandaag.

Luchiano: "Gelukkig zit ik niet meer naast Kendrinali!"
CasaSpider: "Vind je Kendrinali niet leuk dan?"
Luchiano: "Neen, ik vind haar niet leuk. Ik heb al eens nagedacht dat ik nooit meer met haar wil praten!"
CasaSpider, volledig off-topic: "Is ze tenminste wel mooi, die Kendrinali?"
Luchiano: "Ja, ze is wel mooi. Maar niet leuk."
CasaSpider: "Is Kendrinali ook blij dat ze niet meer naast jou zit?"
Luchiano: "Dat weet ik niet."
CasaSpider: "Vindt ze jou dan wel leuk?"
Luchiano: "Neen, ze vindt mij ook niet leuk. Wij vinden elkaar niet leuk."

Morgen eens kijken hoe die Rosmijna eruit ziet...

Comments

Ik heb nu ook een web-log!!!! hahahahaah wat een grap! Dank zij jou heb ik nu ook de smaak te pakken! THNX

Kinderen gaan vroeg naar bed en drinken geen bier? Niet hier in ons land. Ik zag laatste keer op den verjaardag (van mensen die ik niet ken) hun kind van 12 toch al aan het bier en ging pas naar bed toen iedereen weg ging. En dat was laat... erg laat.

die worden echt wel verliefd (alleen dat weten ze nu nog niet) :-)

.... het begin van een romannetje..... :-)

@Alle romantici m.b.t. ontluikende relatie Luchiano/Kendrinli: Hmm, daar zullen dan toch een paar jaren overheen moeten gaan, vrees ik!