« Waar moet het heen | Main | Apen in Marbella »

BBQ op Valentijnsdag

Lucy in een romantische zonsondergang op Valentijnsdag te Daaibooibaai!De meeste activiteiten die we op Curacao ondernemen worden georganiseerd door de dames. Nu was het de beurt aan Barbara (van Roland) om een BBQ te organiseren op Daaibooibaai.

Aanleiding was Valentijnsdag. Wat is er romantischer dan elkaar aan het strand bij zonsondergang diep in de ogen te kijken. Bovendien was Barbara's moeder op bezoek. Zij wilde graag zien hoe Barbara's buik zich aan het ontwikkelen is. Voor de duidelijkheid, Barbara is ongeveer vijf maanden zwanger.

Al met al meer dan voldoende aanleiding om de 26 kilometer naar Daaibooibaai te rijden. BBQ's op Daaibooibaai verlopen volgens een vast ingesleten ritme, zeg maar een soort Missionarishouding. Het vlees en het bier smaken daar echter niet minder om, zeker in combinatie met de voortreffelijke knoflooksaus.

Wij gingen relatief vroeg weg en waren tegen half tien weer thuis. Kon ik nog mooi even Studio Sport zien, waar PSV in een uitermate slechte wedstrijd door een doelpunt van Mateja Kezman in de laatste minuut FC Twente versloeg. Een waardige afsluiting van Valentijnsdag, of niet soms.

Meer foto's van de Valentijnsdag-BBQ op Daaibooibaai vindt u hier.

Comments

ik mis dat nog elke dag hier in ons landje. Waar alleen maar regen lijkt te vallen.

@Brillie: En dat terwijl je zowat de hele maand december op Sint Maarten doorbrengt...

Na het verhaal van Reynaldo en Willy is voetbal al helemaal onbelangrijk. Toch maar melden dat wij met twee oud-collega's (de een afkomstig uit Enschede, vandaar)zaterdag naar PSV-Twente zijn geweest. Wij vonden Twente de hele wedstrijd beter, betere kansen, een goeie linksback (Jeroen Heubach, ook nog een oud buurjongen van mijn collega). O-0 leek het te worden en dat vonden wij al met al prima. Dan komt er een scheidsrechter (Bossen, wel goed) die van Timmer op de tribune draadloos door krijgt dat er vier minuten extra gespeeld moeten worden. En jawel in die 94e minuut een lange bal, en Kezman is zijn opponent te vlug af: 1-0. Het stadion stond alsnog op zijn kop, wij blegven beteuterd zitten.
CasaPa.