« Zo ben ik | Main | Paloma's Geseling »

Arxi

Sommige namen komen vaker voor dan andere. De naam Arxi had ik eerlijk gezegd nog nooit gehoord, maar zij is wel Chica de la Semana deze week. De geleerden zijn er nog niet uit of Arxi uit Cuba of uit Venezuela afkomstig is, maar zo belangrijk is dat ook weer niet.

In ons huwelijk zijn de rollen duidelijk verdeeld. Lucy is de manager en ik haar werknemer. Zij geeft mij de schuld van alles en ik klaag. We weten waar we aan toe zijn. Mijn Cubaanse collega Reynaldo, die mag ik wel. Luister maar waarom.

Chica de la Semana: Arxi!Laatst reden Lucy, Luchiano en ik van Punda naar huis. Ik achter het stuur en Lucy rechts naast mij. Op de Rotterdamweg zag ik aan de rechterkant een leuk meisje staan. Nou ja, of ze echt leuk is weet ik niet, maar ze had wel erg mooie benen. Volgens mij wuifde ze. Ik keek zo onopvallend mogelijk eerst naar links (schijnbeweging) en daarna naar het meisje. Tijdens het voorbijrijden draaide mijn hoofd een klein beetje mee.

"Hé, wat zit jij daar naar dat meisje te kijken! Ja, ja, ontken het maar niet!", knetterde Lucy's stem door de beperkte ruimte van de donkerblauwe Toyota Corolla met Moon-/Sunroof. Ik bereidde mij alvast voor op een fikse discussie en was druk doende argumenten te verzinnen. Tot mijn verrassing bleek dat helemaal niet nodig te zijn.

"Het is de schuld van Reynaldo!", oordeelde Lucy. Wijselijk hield ik mijn mond. "Vroeger deed je dat niet, naar meisjes kijken, maar sinds je met Reynaldo omgaat wel! Hmmm, heel goed dat je naar een leuk meisje kijkt!". Was ik nauwelijks van de ene verbazing bekomen, viel ik in de andere.

Ja, ik mag die Reynaldo wel. Hij moest er zelf ook om lachen, toen Lucy hem op het strand vertelde dat hij zo'n slechte invloed op mij had. Met dank aan mijn Cubaanse bliksemafleider ga ik nog eens goed naar Arxi kijken.

Ook voor de dames valt er voldoende te genieten op lachicamerengue.com. Itamar is een Curacaoenaar die in Breda salsa-leraar is. Een echte Salsa Man dus!

Comments

Ik klaag eigenlijk nooit tegen Linda. Of zij moet echt zitten te zeuren. Maar dan na uit eten is alles weer goed.

Goed voorbereid, niet nodig, dat is beter dan een onverwachtte aanval.

hahahahaahaha. Tja Lucy doet het goed....

Arxi klinkt wel een beetje Catalaans of zelfs Baskisch ofzo.