« Ken jij die bak... | Main | Luchiano kijkt Studio Sport »

Vicars & Tarts

Ino & Bente zijn beiden in december jarig, Ino zelfs op de 31e. Als de storm qua feestjes enigszins geluwd is vieren zij hun verjaardagen. Het luwen van de storm vond dit jaar plaats op 17 januari.

Tiny (moeder van Krijn) te biecht bij Pastoor Casa!Kunt u goed naaien zonder naaimachine? Lucy moest wel, want er dienden in allerijl drie kostuums in elkaar gezet worden. Het thema van het feest was namelijk Vicars & Tarts. En wij hebben geen naaimachine.

Dat themafeest was een slim idee, met name van Bente. Zij kan namelijk heel goed kleren in elkaar zetten en beschikt bovendien over een naaimachine. Ino had dan ook het mooiste pak.

Vrijwel iedereen hield zich aan de dresscode. Gelukkig waren vrijwel alle dames Tarts, daar was het natuurlijk om te doen. Misschien kwam het ook daardoor dat er veel ge(buik)danst werd en dat maakt een feest stukken dynamischer.

Een hoogtepunt qua dansen, dat jammer genoeg niet (door mij) op foto's is vastgelegd, was de show die Richard en Janet weggaven. Janet is ooit tweede (of eerste?) geworden op het wereldkampioenschap Latin-American Dancing. Dat was goed te zien!

Ik geloof dat wij het om half vier voor gezien hielden. Luchiano lag toen al een uurtje op de bank te slapen. Dat mocht ook wel, want hij had zijn piano meegenomen en daarmee een gastoptreden verzorgd.

Een impressie van deze gebeurtenis kunt u vinden in de Tarts & Vicars fotoserie.

Ik heb een vermoeden dat wij binnenkort een naaimachine gaan aanschaffen.

Comments

Ik zie het al, in de Here en in den olie. Trouwens dat rood met wit pakje staat har goed.

Prachtige foto van het optreden (ook hij in tenue).

Wat een leuke foto's!

Leuke foto's.
Het olifantje (foto 24) deed mij denken aan ex-collega H. de G. tijdens een sportdag.
Kun jij je dit nog herinneren Casa, hij was onze joker......