« Ergilio Hato (1) | Main | Ergilio Hato (2) »

SQL in Le Clochard

Als het Kerstmis is denken alle mensen die werken aan kerstpakketten. Van tevoren is het altijd een verrassing wat er nu weer allemaal ingestopt is, achteraf valt dat eigenlijk meestal tegen. De fles whiskey weet ik nog wel te waarderen, de rest bestaat meestal toch uit prullaria die ergens in juni van het volgende jaar worden weggegooid.

SQL Integrator dineert in Le ClochardWij van SQL Integrator kregen dit jaar geen kerstpakket. In plaats daarvan werd aan medewerkers en hun partner een diner aangeboden bij Bistro Le Clochard op het Riffort. Hun website is overigens een bezoek waard!

Het oude Riffort, op de punt van Otrabanda, is geheel gerenoveerd en heet nu Riffort Village. Het ziet er goed uit, jammer is alleen dat veel winkels leeg staan. Qua horeca is Le Clochard van oudsher de kern van het Riffort en tevens een van de beste restaurants die Curacao rijk is.

Van acht tot negen werd er geborreld, daarna werden we naar het buitenterras van Le Clochard gedirigeerd. De menu's hadden we ruim van tevoren al mogen uitzoeken. Alles verliep derhalve vlekkeloos en snel.

Om half een ging iedereen voldaan naar huis met een soort van kerstbrood (?), een CD van Doble-R en een fles champagne. Leek het toch nog een beetje op een kerstpakket!

Wilt u ook zien hoe SQL-Integrator werknemers dineren? Ga da naar de SQL dineert in Le Clochard fotoserie!

Comments

Beter dan een kerstpakket dacht ik zo.

goedemorgen

leuk dat dinee in plaats van een kerstpakket
dan zie ik nu mijn zoon richard en schoondochter
ook nog op de foto in dat verre curacao

bedankt

en een gelukkig nieuwjaar

Dat ziet er zeer enerverend uit!