Main

Rommel Archives

June 20, 2002

Dilemma

Wat moet ik doen? Vanavond hebben we een bedrijfsmeeting (SQL Integrator) met na afloop een borrel. Meestal is de borrel erg leuk en blijf ik hangen. Vannacht wil/moet ik echter om half drie opstaan om Brazilie-Engeland te bekijken. Na twee dagen droogstaan qua voetbal begint het flink te kriebelen.

Dus: wat moet ik doen?

June 29, 2002

Vakantie

Mijn vakantie is begonnen. Met elf uren slapen. Ik was er dus wel aan toe.

Update

Het is nu 15:15 en het stortregent. Dag strand.

July 7, 2002

Meer Rij-examens

Overigens... het leukste stukje over rij-examens kun je lezen bij Charlotte. Zojuist nog maar eens gelezen.

Meer mensen met leuke verhalen?

February 4, 2003

Verdwaalde Sok

Gisteren na thuiskomst gooide ik mijn kleren op de bank, bovenop mijn koffer. 's Avonds vind ik het nu eenmaal fijn om in mijn sportbroek rond te lopen.

Vanmorgen, na het douchen, wilde ik dezelfde broek aandoen. Uiteraard had ik wel andere sokken aan. Toen ik aangekleed was moesten de oude kleren nog naar de wasmand gebracht worden, zo ben ik afgericht. Een overhemd en twee sokken verwachtte ik aan te treffen.

Helaas zag ik maar één sok. Men krijgt dan hetzelfde gevoel als iemand die een halve worm in zijn appel aantreft. Waar is die andere sok? Ik denk dan al snel dat hij nog ergens in mijn broekspijp verborgen zit en daar op een of ander cruciaal moment uit komt kijken. Dat is weliswaar niet levensbedreigend, maar ik stond er nu ook weer niet om te springen.

Groot was mijn opluchting derhalve dat ik de ontbrekende sok even later toch nog zag liggen.

About Rommel

This page contains an archive of all entries posted to blogger in the Rommel category. They are listed from oldest to newest.

Religie is the previous category.

Santo Domingo is the next category.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33