« Leven met Bezuinigingen | Main | Minder en Meer »

Verdwaalde Sok

Gisteren na thuiskomst gooide ik mijn kleren op de bank, bovenop mijn koffer. 's Avonds vind ik het nu eenmaal fijn om in mijn sportbroek rond te lopen.

Vanmorgen, na het douchen, wilde ik dezelfde broek aandoen. Uiteraard had ik wel andere sokken aan. Toen ik aangekleed was moesten de oude kleren nog naar de wasmand gebracht worden, zo ben ik afgericht. Een overhemd en twee sokken verwachtte ik aan te treffen.

Helaas zag ik maar één sok. Men krijgt dan hetzelfde gevoel als iemand die een halve worm in zijn appel aantreft. Waar is die andere sok? Ik denk dan al snel dat hij nog ergens in mijn broekspijp verborgen zit en daar op een of ander cruciaal moment uit komt kijken. Dat is weliswaar niet levensbedreigend, maar ik stond er nu ook weer niet om te springen.

Groot was mijn opluchting derhalve dat ik de ontbrekende sok even later toch nog zag liggen.

About

This page contains a single entry from the blog posted on February 4, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Leven met Bezuinigingen.

The next post in this blog is Minder en Meer.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33