« Richel Hersisia | Main | Daar zijn we weer! »

Recycle Bin. Nog 8!

Vaste lezers (zijn die er dan?) dreunen moeiteloos mijn kenwoorden op: Balans, Kansberekening en Bandbreedte. Eigenlijk had ik Bandbreedte niet zo letterlijk bedoeld, maar ja... nog acht dagen...

Ik begin weer ietwat te herstellen van de shock. Heb een paar dagen nergens zin in gehad en al helemaal niet om weblogs te lezen. Vergelijk het met een topvoetballer van AC Milan die plotseling zijn kniebanden scheurt. Drie maanden uit de roulatie. Die man heeft ook geen zin om zijn collega's door de wei te zien dartelen.

Deze week heb ik mij beziggehouden met Oracle 10G. Ik was best onder de indruk. Voor de leek: Oracle is het database management system: snel, stabiel en mannelijk. Er is één nieuwe feature van 10G waar ik wat moeite mee heb. Deed men voorheen een DROP TABLE dan was die tabel ook meteen weg. En zo hoort het ook. In 10G bestaat er plotseling een Recycle Bin! Grote genade, dit opent de weg voor allerlei onbekwame lieden om ook met Oracle aan de slag te gaan.

Ik zie geen andere parallel dan dat een Ferrari Formule-1 wordt voorzien van bekerhouders en sigarettenaansteker. Michael Schumacher zou zich omdraaien in zijn graf (als hij erin had gelegen).

Nog even en ik moet bij iedere handeling de vraag Are you sure? (y/n) beantwoorden!

About

This page contains a single entry from the blog posted on March 24, 2004 12:00 PM.

The previous post in this blog was Richel Hersisia.

The next post in this blog is Daar zijn we weer!.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33