« Vrouwenzaken | Main | Het Target voorbij »

Willie Wortels

Sinds Luchiano (5) zich in het tijdschrift Donald Duck verdiept, wil hij later uitvinder worden. Zijn grote voorbeeld is Willie Wortel. Om hem te plagen zeg ik nu vaak Luchiano Rode Kool tegen hem. Luchiano vindt rode kool de allervieste groente op aarde. Tot op heden dan.

Mijn sterrenbeeld is Stier. Over het algemeen ben ik een zeer vredelievend mannetje, ik graas wat en neem zo nu en dan een koetje. Soms kan ik echter ineens bijzonder driftig worden. Dat kan door van alles komen.

Vooral als ik zelf dom bezig ben en al helemaal als dat voor de zoveelste keer is bij hetzelfde. Neem nou bijvoorbeeld bedlakens. Vanwege de warmte slapen wij slechts met een laken. Op een of andere manier weet ik mij bijna iedere nacht zodanig in mijn laken vast te draaien, dat het mij 's morgens zeker vijf minuten kost om me daaruit te bevrijden.

Wil ik het linkerstuk van het laken wegtrekken, zit dat net onder mijn rug vast. Dan moet ik mijn rug wat verheffen en graai stukken laken eronder vandaan. Maar dan zit er net weer een stuk verstrikt. Helemaal gek van woede word ik dan.

Gisteren werd ik aangenaam verrast door Panorama #23. Mevrouw Evelyne Ernst (39) van Little Company had hetzelfde probleem als ik. Nou ja, niet met zichzelf, maar met haar dochtertje. Iedere morgen moest zij het meisje uit de lakens bevrijden. Haar oplossing: een vierseizoenen baby- en peuterslaapzak met mouwen die beddengoed overbodig maakt!

Mevrouw Ernst, maak altublieft ook snel grote maten van uw geweldige uitvinding. Denk eens aan bejaarden, die urenlange gevechten met hun lakens leveren. En niet te vergeten de CasaSpider, die wąt graag zijn nachten door wil brengen in een Vierseizoenen Baby- en Peuterslaapzak met Mouwen!

Mocht het allemaal niet lukken, dan is mijn volledige hoop gevestigd op Luchiano Rode Kool.

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 7, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Vrouwenzaken.

The next post in this blog is Het Target voorbij.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33