« Andruw verslaat de Rangers | Main | Willie Wortels »

Vrouwenzaken

Het houdt gewoon niet op deze week, de Vrouw staat in het middelpunt van de belangstelling. Dat is goed! Af en toe wordt er een klein mannelijk deukje in dit beeld geslagen, door Andruw Jones bijvoorbeeld. Of gisteren door de geweldige Tim Duncan die de San Antonio Spurs op sleeptouw nam, die daardoor de New Jersey Nets versloegen in de eerste wedstrijd van de Best of Seven NBA-finale. Voor de leek: dat gaat dus over basketball.

Chica de la Semana: Brittney!Terug naar de vrouw. Huize CasaSpider is nog steeds niet van de opwinding bekomen met betrekking tot Amelia Vega. De eerste Miss Universe uit de Dominicaanse Republiek. Lucy heeft op internet verhalen en foto's gezocht. 's Avonds mocht ik de gevonden files publiceren op La Chica Merengue. Tevens is er een speciaal foto-album aangemaakt ter ere van Amelia Vega Polonca, zoals zij voluit heet.

Ik moest La Chica Merengue toch al updaten, de oude Chica de la Semana was over tijd. De nieuwe heet Brittney, neen, niet Spears van achteren. Het is wel de eerste Chica uit de Verenigde Staten en ze mag er zijn. Haar moeder kwam nog wel even bezorgd informeren of het niet een Nude-website was, maar dat vonden wij niet zo'n slimme vraag, immers Brittney had haar bikini niet uitgetrokken.

Nog meer vrouwelijks! Vanmorgen liep ik naar mijn werk. Vanaf de slagboom is het nog zo'n 100 meter over een zanderig terrein. Ik zag collega Yvette net haar auto parkeren, maar het duurde nogal lang voordat zij eruit kwam. Toen ik haar passeerde zag ik haar met haar hoofd tussen de knieŽn zitten. 'Ben je iets kwijt?', vroeg ik. 'Neen, ik ben mijn schoenen aan het poetsen', antwoordde Yvette. Kijk, dat vind ik nou eens leuk vrouwelijk gedrag.

Doen Nederlandse vrouwen ook zoiets?

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 5, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Andruw verslaat de Rangers.

The next post in this blog is Willie Wortels.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33