« Zeuren | Main | Un Domingo diferente »

Zwaar weekend

Nou ja, dat is wel erg dramatisch gesteld. Donderdag kwam de uitslag van Luchiano's test binnen. Een test om te bepalen of hij vervroegd naar de basisschool mocht. Aangezien hij op 24 oktober pas zes jaar wordt moet de kleine man officieel nog een jaar naar de kleuterschool.

Luchiano is geslaagd voor de test, het jong was helemaal uitzinnig en liep joelend de kamer door. Bij de Marnix school had men zowel een plaats opengehouden op de basis- als op de kleuterschool. De kleuterschool kon afgebeld worden en maandag gaan we vijf Marnix T-shirts kopen. Op veel Curacaose scholen lopen de kinderen in een schooluniform. Dat is nu een wit T-shirt met Marnix opdruk en een blauwe broek.

Inmiddels ben ik officieel Webmaster van de Marnix basis- en kleuterschool. Met name de kleuterschool site had dringend een opknapbeurt nodig. Vandaag heb ik me daar op gestort. Er zitten nu zo'n acht uren in. Maandag een gesprek met onze provider Curanet om te kijken hoe de site op hun server terecht komt.

Vandaag hebben we ook nog twee logé's, Lucy's tante Elsa en haar petekind Melisa, die morgen haar eerste communie gaat doen. Lucy brengt beiden morgen naar de kerk, dat begint al om acht uur, dus ik weet niet of ik erbij zal zijn. Zeker niet omdat Luchiano ook nog rondloopt en het al bijna 12 uur is.

Bent u enigszins op de hoogte waarom de update van vandaag aan de late kant is.

About

This page contains a single entry from the blog posted on May 24, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Zeuren.

The next post in this blog is Un Domingo diferente.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33