« John Wayne Index« | Main | 127V 50H »

Spider Shares

Order now! CasaSpider Shares!!!CasaSpider is naar de Beurs. Hier heeft de wereldbevolking jaren op gewacht. U moet er wel snel bij zijn want er zijn er slechts 5000 uitgegeven. Ego´stisch als ik ben heb ik er meteen 1800 zelf ingepikt. Vind u het gek, die dingen gaan geld waard worden!

Listed on BlogShares

Het betreft hier nog geeneens een 1-April grap. Op de site van Blogshares.com kunt u in virtuele weblog-aandelen handelen. Ik heb me er nog niet echt in verdiept en snap derhalve ook niet hoe je daar nu rijk mee kunt worden. Toch heb ik mijn beginkapitaal van $500,= al opgewaardeerd naar $524,= of daaromtrent.

Enige jaren geleden introduceerde de Rabobank een Beursspel, ik deed er fanatiek aan mee en verdiepte me in opties en futures. Toch was ik snel failliet. Ik herinner me nog dat ik het Financieel Dagblad helemaal uitpluisde. Er stond een artikel in over Nedloyd, dat dat bedrijf eigenlijk ondergewaardeerd was. Snel zette ik mijn hele kapitaal in op Nedloyd. De volgende morgen was ik 60.000 gulden armer. Dat meldde ik terloops op mijn werk. Ik zie onze toenmalige data-administrator Jan Dijkstra nog wit wegtrekken: 'Jij hebt 60.000 gulden verloren?'. Gelukkig was het maar een spelletje.

Met Blogshares ben ik waarschijnlijk ook snel klaar. Ik ben meer het ouderwetse type, ik bewaar mijn weblog liever in een ouwe sok.

About

This page contains a single entry from the blog posted on April 1, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was John Wayne Index«.

The next post in this blog is 127V 50H.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33