« Sorry Dames... | Main | Favorieten »

Rare Tijden

Desde Venezuela: Ana!Nog een klein stukje over voetballen dan... Zondagochtend luisterde ik gezellig naar Langs de Lijn op Radio 1. Ajax had inmiddels al van AZ gewonnen en Feyenoord stond nog op 0-0 tegen RBC. Nu begint het eerste rare ding. De verslaggever zei ongeveer in deze woorden: 'Ik denk niet dat Feyenoord nog gaat scoren, RBC is over de hele wedstrijd gezien de betere ploeg'. Dat klinkt toch heel gek?

Toch wanhoopte ik niet. Waar ik een paar jaar geleden bij een voorsprong van Feyenoord vaak dacht: 'O, o, en nu gaan ze het verprutsen', wat nog waar was ook, dacht ik nu: 'We gaan heus nog wel scoren in blessuretijd'.

Zo geschiedde en niet voor de eerste keer dit seizoen. Ook dat is bijzonder gek. Voorheen was dergelijke mazzel namelijk slechts weggelegd voor Ajax en die Deutsche Nationalelf. In Milaan is gebleken dat Ajax het even niet heeft.

Voor de rest valt het wel mee met de Rare Tijden. Pleincafé Wilhelmina had zaterdag voldoende flesjes Duvel, zondag scheen de zon (de andere dagen van de week ook trouwens) en aan Chica's op het strand geen gebrek.

Hiernaast treft u Venezolaanse Ana aan, persoonlijk vind ik haar wel iets weghebben van Celine Dion, maar volgens anderen heb ik helemaal geen kijk op gelijkenissen tussen personen. Zo was ik geloof ik de enige die zag dat Wouter Bos op Jaap Jongbloed lijkt.

O ja, niet vergeten te schijven dat ik in het weekend genoten heb van foto's en verslagen van de Weblogmeeting in Stairway to Heaven.

About

This page contains a single entry from the blog posted on April 28, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Sorry Dames....

The next post in this blog is Favorieten.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33