« Kapsels | Main | Radio vs Televisie »

Foutje

M'n hele schema van de zaterdagmorgen lag overhoop. Om negen uur werd ik opgehaald door collega Ino om naar het werk te rijden. Dat was comfortabeler dan drie minuten lopen. We moesten overwerken.

Om elf uur was ik thuis, dus het viel allemaal wel mee. Maar toch, je hele ritme is naar de knoppen. Een van mijn principes qua blogging is dat je nooit, maar dan ook nooit over de techniek moet bloggen. Hoogst irritant. Omdat ik niet in mijn normale ritme zit wijk ik hier toch even van af.

Het gaat over blogrolling, een zeer handige tool waarmee je kunt zien wie recentelijk zijn/haar log heeft ge-update. Dat werkte uitstekend. Helaas werkt het nu maar heel even. Als ik update kom ik bovenaan in de lijst, maar na een tijdje valt CasaSpider terug naar een last update van afgelopen dinsdag! Volgens mij hebben meer mensen hier last van. Ik kan er nog niet de vinger achter krijgen.

Eerst vanmiddag Nederland - TsjechiŽ vanuit Neerlands Voetbaltempel nummer 1.

About

This page contains a single entry from the blog posted on March 29, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Kapsels.

The next post in this blog is Radio vs Televisie.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33