« Honden wassen | Main | Carnaval in Zijperspace »

Boem boem boem

Als kleine kinderen boos op je zijn heeft dat wel iets leuks. Vanmorgen mocht Luchiano niet op de computer, omdat zijn moeder bezig was. Hij mocht ook geen Cartoonnet kijken, want ik keek even naar Ajax-Vitesse. Dus was de kleine man flink boos. Ik vroeg hem iets en Luchiano antwoordde: 'Ik wil jou niet horen, want ik ben boos met jou!'. Ook als hij boos is, corrigeer ik zijn taalfouten en zei dus: 'Het is: ik ben boos op jou'.

Waar een volwassene dan nog kwader zou worden, herhaalde Luchiano gewoon de correcte versie: 'Ik ben boos op jou!'. Gelukkig waren we snel weer vrienden.

Laatst las ik per toeval een berichtje, het ging over muziek. Vroeger werd er nog wel eens denigrerend gedaan over de zogenaamde I love you songs, maar volgens mij zijn we nu verder van huis. Hier het berichtje:

"geen zin meer ken je die nieuwe liedje van B2K met p.deddie die liedje van boem boem boem B2K had ook een liedje gemaakt van uh ha ken je"

Ik moet toch eens naar een cd-tje van B2K gaan luisteren...

About

This page contains a single entry from the blog posted on March 2, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Honden wassen.

The next post in this blog is Carnaval in Zijperspace.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33